Kelebek Bıçak Skinlerini İçeren Tüm CS2 Kasaları | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

Kelebek Bıçak Skinlerini İçeren Tüm CS2 Kasaları

KeyDrop Team

Resmi CS2 kasasından kelebek bıçağı çıkarmak oldukça zor ama hayal kurmak bedava, değil mi? Ayrıca oldukça zor demek, imkansız demek değildir: şansı bulacağınız bir ihtimal her zaman vardır. 

Ancak bazı kasaları açmayı denemeden önce istediğiniz bıçağın hangi kasalarda olduğunu bilmeniz gerekir. Lafı fazla uzatmadan CS2’de kelebek bıçak içeren tüm kasaların listesini ve ayrıca birkaç fiyat ve değer tüyosu verelim. 

Operation Breakout Weapon Case

İlk olarak eski ve güzel Operation Breakout Weapon Case. Oyuna kelebek bıçakları dahil eden “Operational Breakout” güncellemesi ile 1 Temmuz 2014 tarihinde piyasaya sürüldü. Bu nedenle bıçağın Vanilya versiyonunu bu kasada bulabilirsiniz! 

Operation Breakout kasası toplamda 27 skin içerir ve bunların arasında 13 tane kelebek bıçak skini vardır. Tek bir kasada bulabileceğiniz en çok kelebek bıçak skin sayısıdır. Öte yandan iki farklı önemli seçenek daha vardır: M4A1-S | Cyrex ve P90 | Asiimov. Bunların hiçbiri çok değerli değildir (Fabrikadan Yeni Çıkmış halleri 35–40$’dır) ancak envanterinizde havalı görünürler. 

Her neyse, işte Operation Breakout Weapon Case’te bulunan tüm kelebek bıçaklar:

Değer bakımından bu bıçaklar, kelebek bıçak fiyat aralığının yaklaşık orta-alt bölümündedir. Genel olarak kelebek bıçak fiyatları birkaç yüz dolardan 20 bin dolara kadar (Gamma Doppler Zümrüt veya Doppler Safir) değişir ancak çoğu skin birkaç binin üzerinde değildir. Bu arada bu kasada bulunan bıçaklar, 450 dolar (Gizli Şehir, Alazlanmış, Safari Ağı) ile 6.000 dolar (Fabrikadan Yeni Çıkmış Kızıl Ağ) arasında satılabilir. Solgun skini de 2.500 dolara varan fiyatıyla bu kasadaki en değerli skinlerden biridir. 

Bu kasayı satın almak mı istiyorsunuz? Steam Topluluk Pazarında binlerce kasa var. Buradan görebilirsiniz. 

Spectrum Case

Spectrum Case, şu anda pasif olan ve oyuncuların ya çok sevdiği ya da nefret ettiği Kanallar haritasını bize sunan 15 Mart 2017 güncellemesiyle piyasaya sürüldü. 

Bu kasa, 17 tanesi topluluk tarafından tasarlanan ateşli silah skini ve 30 tanesi bıçak skini olmak üzere toplamda 47 skin içeriyor. Bunların arasında 6 tane kelebek bıçak skini bulacaksınız (Doppler skinleri de ayrı skin olarak sayarsanız toplamda 12 tane skin vardır). 

Doppler skinleri dahil dikkate değer eşyalar arasında avcı bıçağı, Bowie bıçağı, pala bıçağı ve gölge hançerlerin yanı sıra son derece popüler olan AK-47 | Bloodsport da var. Ayrıca mavi/macenta Covert USP-S | Neo-Noir bulma şansı da vardır. 

İşte Spectrum Case’te bulunan kelebek bıçak skinleri listesi:

Spectrum, kelebek bıçaklar için Doppler skinleri içeren iki kasadan biridir, diğer kasa ise Spectrum 2’dir. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, bu kasadaki en değerli skin Doppler Safir’dir. Fabrikadan Yeni Çıkmış versiyonları en ucuz 20 bin dolar fiyatını aşmaktadır. Doppler Yakut skinleri ise 10-15 bin dolara ulaşmaktadır. Bu ölçeğin öteki tarafında ise yaklaşık 500 dolar değerinde Pas Kaplı skin var. 

Steam Topluluk Pazarında bu kasanın satışını yapan pek çok ilan bulabilirsiniz. 

Spectrum 2 Case

Spectrum 2, 14 Eylül 2017 tarihinde “Çin, hazır mısın?” güncellemesi ile, CS:GO resmi olarak Çin’de piyasaya sürüldüğünde ortaya çıktı. 17 silah skini dahil toplamda 47 skin içeriyor. Bu skinlerden en öne çıkanları iki adet Covert skini, muhteşem AK-47 | İmparatoriçe ve P250 | Sonra Görüşürüz

Ne yazık ki Spectrum 2’de yeni bıçak skinleri yok. Aynı kelebek bıçaklar dahil, Spectrum’daki aynı 30 bıçağı içermektedir:

Spectrum 2 Case’in Steam’deki ilanlarını görmek için buraya bakın. 

Operation Riptide Case

Operation Riptide Case, 21 Eylül 2021 tarihinde “Operation Riptide” ile görüldü. Bu güncelleme ayrıca yüzlerce yeni çıkartma, yama, ajan kaplaması ve dört skin koleksiyonu (Mirage, Train, Dust 2 ve Vertigo) getirdi. 

17 silah skininin arasında en nadirleri (ve en değerlileri) Desert Eagle | Okyanus Caddesi ve AK-47 | Leet Museo idi. Bu kasadaki 30 yeni bıçak arasında avcı bıçağı, Bowie bıçağı, pala bıçağı ve gölge hançerler için Gamma Doppler ve Lore skinleri vardı. 

Bu kasada kelebek bıçak arıyorsanız, Operation Riptide kasasında bulacağınız kelebek bıçakların listesi karşınızda:

Gamma Doppler Zümrüt skini, 20 bin dolara ulaşan fiyatıyla bu seçkide açık ara en pahalısı. Diğer Gamma Doppler skinleri genellikle 2-4 bin dolar arasında, Ototronik skini 2 bin dolar ve Mazi skini ise 700 dolar ile neredeyse 5 bin dolar arasında değişen geniş bir fiyat aralığına sahip. Laminat, Parlak Su ve Boşel’in değeri 600-1.000 dolar arasındadır. 

Operation Riptide Case artık oyunda kullanılmıyor ve bu nedenle hem Steam Topluluk Pazarında hem de üçüncü taraf kasa alışveriş sitelerinde sınırlı sayıda bulunuyor. Yine de bu yazıyı yazarken, bu listedeki diğer kasalara kıyasla daha yüksek fiyatına rağmen bu kasanın tekliflerine bakabilirsiniz

Operation Riptide Case’in daha nadir eşyalar ve daha iyi şans oranları içermediğini unutmayın. Sadece sınırlı sayıda olması nedeniyle fiyatı yüksek. Şu anda etkin olan Dreams and Nightmares Case, Operation Riptide Case ile aynı kelebek bıçaklarını aynı şans oranlarında içeriyor ancak fiyatı çok daha düşük. 

Dreams and Nightmares Case

Dreams and Nightmares Case, 20 Ocak 2022’de bağımsız bir güncelleme olarak ortaya çıktı. Bize AK-47 | Gece Uykusu ve P9 | Yıldız Işığı Koruyucusu dahil, topluluk tarafından tasarlanan 17 yeni ateşli silah skini sundu. 

Yukarıda belirttiğimiz gibi, Dreams and Nightmares, aynı 6 kelebek bıçak skini dahil Operation Riptide’daki bıçakları içeriyor:

Özellikle bu listedeki kelebek bıçaklarından birini almayı denemek için kasa satın almak istiyorsanız Dreams of Nightmares kasasını almanızı tavsiye ederiz. Biz bu yazıyı yazarken bu kasanın fiyatı 1 dolardı ve Operation Riptide kasasının fiyatı ise 6 dolardı. Steam’deki Dreams and Nightmares kasalarına buradan bakabilirsiniz. 

Key-Drop Kelebek Bıçak Kasaları

Key-Drop’ta kelebek bıçak skinlerini içeren ve açabileceğiniz pek çok kasa var. Bıçak kasaları adından da anlaşılacağı üzere bıçaklar içindir ve Doppler ve Gamma Doppler skinleri düşürme ihtimali vardır.  Kelebek Bıçak | Kaplan Dişi ve Kelebek Bıçak | Alazlanmış düşürme şansı içeren Joker kasası da örnek olarak verilebilir.

Bıçaklar ve Joker pek çok seçenek arasından sadece ikisidir. Doğrusunu söylemek gerekirse, Key-Drop’ta burada listelenemeyecek kadar çok kelebek bıçak kasası var ve her zaman yenilerini ekliyoruz. 

İlgilinizi çeken kasaları bulmanın daha da etkili bir yolu, aradığınız skinin sayfasını ziyaret etmektir. Bu makalemizdeki bağlantılardan birini ziyaret edebilir veya arama çubuğunu kullanabilirsiniz. Skininizin ürün sayfasına girdiğinizde skinin bulunduğu tüm kasalarımızı görmek için aşağı kaydırın. 

Özet

Vay be. Anlatılacak çok şey vardı. Kısacası; kelebek bıçak düşme ihtimali olan kasalar şunlar: 

  1. Operation Breakout Silah Kasası: 13 kelebek bıçak skini
  2. Spectrum ve Spectrum 2 Kasaları: Doppler skinler dahil 6 kelebek bıçak
  3. Operation Riptide ve Dreams and Nightmares Kasaları: Gamma Doppler skinler dahil 6 kelebek bıçak

Binlerce Key-Drop kasası da kelebek bıçak içermektedir, bunlara da bakmayı unutmayın! Her neyse, artık nereye bakacağınızı öğrendiğinize göre geriye kalan tek şey, kelebek bıçak avında size iyi şanslar dilemek. Umarız FN Sapphire Doppler’i bulursunuz ve heyecanın tadını çıkarırsınız!

Siz de beğenebilirsiniz

En İyi 6 CS2 Aim Alıştırma Haritası

İstediğiniz Bıçağı Ücretsiz Denemek için CS2 Bıçak Kodları