Minden CS2 láda pillangó késskinnel | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

Minden CS2 láda pillangó késskinnel

KeyDrop Team

Annak az esélye, hogy egy hivatalos CS2 ládából leesik egy pillangókés, elég kicsi, de álmodni lehet, nem igaz? Emellett a távoli nem jelenti azt, hogy lehetetlen: mindig van rá esély, hogy szerencséd lesz. 

Mielőtt azonban kipróbálná, hogyan nyithatja ki a ládákat, tudnia kell, hogy melyek tartalmazzák a kívánt késeket. Ezért minden további nélkül íme a CS2 összes pillangókéses ládájának listája, valamint néhány tipp az árakkal és az értékekkel kapcsolatban. 

Operation Breakout Láda / Operation Breakout Weapon Case

Először is, a jó öreg Operation Breakout fegyveres ügy. 2014. július 1-jén jelent meg az „Operation Breakout” frissítéssel, amely tulajdonképpen a pillangókéseket vezette be a játékba. Ezért ebben a ládában a kés Vanilla változatát találod! 

Az Operation Breakout Case összesen 27 skint tartalmaz, köztük 13 pillangókés skint — a legtöbb pillangókés skin, amit egyetlen ládában láthatsz. További figyelemre méltó tartalom a két fedőlap: M4A1-S | Cyrex és P90 | Asiimov. Egyikük sem túl értékes (akár 35–40 $ a gyári újakért), de így is remek kiegészítői bármelyik készletnek. 

Mindenesetre itt van az összes pillangókés, amelyet az Operation Breakout fegyveres táskában találtunk:

Értékét tekintve ezek a kések nagyjából a pillangókés árkategória alsó-közepére esnek. A pillangókések árai általában néhány száz dollártól 20 ezer dollár körül mozognak (a Gamma Doppler Emerald vagy a Doppler Sapphire esetében), bár a legtöbb skin nem haladja meg a néhány ezret. Eközben az ebben az esetben talált késeket 450 dollár (Urban Masked, Scorched, Safari Mesh) és 6k dollár (Factory New Crimson Web) között árulják. A Fade skin szintén a legértékesebbek közé tartozik ebben az esetben, elérve a 2,5 ezer dollárt. 

Már most szeretné megvásárolni ezt a ládát? A Steam közösségi piacon több ezer lista található hozzá — nézd meg őket itt

Spectrum Láda / Spectrum Case

A Spectrum Case 2017. március 15-én jelent meg a frissítéssel, amely elhozta nekünk a csatornákat, a most már aktív pályát, amelyet a játékosok vagy imádtak, vagy utáltak, a kettő között nem volt különbség. 

A láda összesen 47 skint tartalmaz, köztük 17 közösségi tervezésű lőfegyver- és 30 késskint. Ezek között 6 pillangókéses skin található (12, ha a különböző Doppler-fázisokat külön skinekként számoljuk). 

Figyelemre méltó tárgyak közé tartozik a vadászkés, a Bowie-kés, a falchion és az árnyéktőrök Doppler-skine, valamint az örökké népszerű AK-47 | Bloodsport. Lehetőség van a kék/magenta Covert USP-S | Neo-Noir skinére is. 

Íme a Spectrum ládában található pillangókésskinek listája:

A Spectrum az egyik a két, pillangókés Doppler-skinnel ellátott láda közül — a másik a Spectrum 2. Nem meglepő módon a legértékesebb skin ebben az esetben a Doppler Sapphire-gyári újak a legalacsonyabb lebegővel rendszeresen meghaladja a 20 ezer dollárt az ár. A Doppler Ruby skinek elérik a 10-15k dollárt. A skála másik végén ebben az esetben a Rust Coat található, amely 500 dollár körül ér. 

Rengeteg listát találsz erre a ládára a Steam közösségi piacon. 

Spectrum 2 Láda / Spectrum 2 Case

A Spectrum 2 2017. szeptember 14-én jelent meg a „Kína, készen állsz?” frissítéssel, amikor a CS:GO hivatalosan is megjelent a kínai kontinensen. A játék 47 skin-t tud ledobni, köztük 17 lőfegyver skin-t. Ezek közül a legjelentősebb a két Coverts, a gyönyörű AK-47 | The Empress és a P250 | See Ya Later

Sajnos a Spectrum 2 nem vezetett be új késskineket. Ugyanazt a 30 kést tartalmazza, mint a Spectrum, beleértve ugyanazokat a pillangókéseket is:

Nézd meg a Spectrum 2 Case Steam listáját itt

Operation Riptide Láda / Operation Riptide Case

Az Operation Riptide ügy 2021. szeptember 21-én jelent meg — kitaláltad — „Operation Riptide” címmel. A frissítés rengeteg új matricát, patchet, ügynök skineket és négy skingyűjteményt (Mirage, Train, Dust 2 és Vertigo) is hozott nekünk. 

A 17 lőfegyverskint közül a Desert Eagle | Ocean Drive és az AK-47 | Leet Museo a legritkább (és legértékesebb). A 30 új kés között a Gamma Doppler és a Lore skinek a vadászkés, a Bowie-kés, a falchion és az árnyéktőrök skinét tartalmazzák. 

De te a pillangókésskinek miatt vagy itt, úgyhogy itt vannak — az Operation Riptide esetében megtalálod őket:

A Gamma Doppler Smaragd skin 20 ezer dolláros árával messze a legdrágább ebben a választékban. A többi Gamma Doppler általában 2k–4k $, az Autotronic ára eléri a 2k-t $, a Lore ára pedig az úszótól függően nagy, 700 $ körülitől közel 5k-ig $ terjed. A Laminate, a Bright Water és a Freehand mind 600–1k $ között mozog. 

Az Operation Riptide ládát már nem forgalmazzák a játékban, így korlátozott mennyiségben van belőle a Steam piacon és a harmadik fél ládával kereskedő oldalakon is. Mégis, a cikk írásakor több ezer ajánlatot böngészhetsz erre a ládára — bár a listán szereplő többi ládához képest magasabb áron. 

Ne feledd, hogy az Operation Riptide láda nem tartalmaz ritkább tárgyakat vagy jobb esélyeket — csak azért drágább, mert korlátozott a készlet. Az aktív álmok és rémálmok láda ugyanazokat a pillangókéseket tartalmazza, mint az Operation Riptide v, ugyanolyan esélyekkel, de jóval alacsonyabb áron. 

Dreams and nightmares Láda / Dreams and Nightmares Case

Az Álmok és rémálmok ügy önálló frissítésként jelent meg 2022. január 20-án. Ez 17 új, a közösség által tervezett lőfegyver-skint hozott nekünk, köztük az AK-47 | Nightwish és a P9 | Starlight Protector

Mint fentebb említettük, a Dreams and Nightmares ugyanazokat a késeket tartalmazza, mint az Operation Riptide, beleértve ugyanazt a 6 pillangókéses skin-t is:

Ha kifejezetten azért akarsz ládát vásárolni, hogy megpróbálj leejteni egy pillangókést ebből a listából, akkor jobban jársz, ha a Dreams and Nightmares-t veszed meg. A cikk írásakor ez csak körülbelül 1 dollárba kerül, szemben az Operation Riptide Case 6 dolláros árával. A Dreams and Nightmares Steam-listáját itt böngészheted. 

Key-Drop Butterfly kés ládák

Rengeteg olyan esetet lehet megnyitni itt a Key-Drop-on, amelyek pillangókésskinekkel rendelkeznek. A Knives láda nyilvánvaló, és van esélye Doppler és Gamma Doppler skinek ledobására. A Joker láda egy másik példa erre, ahol van esély a Butterfly Knife | Tiger Tooth és a Butterfly Knife | Scorched skinek eldobására. 

A kések és a Joker csak egy pár a sok lehetőség közül — őszintén szólva, túl sok pillangókéses láda van a Key-Drop-on ahhoz, hogy itt felsoroljuk, és mindig újakat adunk hozzá. 

Hatékonyabb módja az Önt érdeklő esetek megtalálásának, ha ellátogat a keresett skin oldalára. Csak kattintson a cikkben található linkek egyikére, vagy használja a keresősávot. Ha a skinek termékoldalán vagy, görgess lefelé, hogy megnézd az összes olyan esetünket, amelyben az adott skint megjelenik. 

Összefoglaló

Hú, ez sok volt, amit fel kellett dolgozni. TL;DR — itt vannak azok az esetek, amelyekben a pillangókések lehetséges cseppek: 

  1. Operation Breakout fegyvertáska: 13 pillangó késskin
  2. Spectrum és Spectrum 2 láda: Doppler skinekkel együtt 6 pillangókés: 6 pillangókés, köztük Doppler skinek
  3. Operation Riptide & Dreams and Nightmares esetek: Gamma Doppler skinekkel együtt 6 pillangókés: 6 pillangókés, köztük Gamma Doppler skinek

Több tonna Key-Drop láda is tartalmaz pillangókéseket, szóval ne felejtsd el azokat is megnézni! Mindenesetre most, hogy már tudja, hol keressen, már csak annyi maradt, hogy sok szerencsét kívánok a pillangókés vadászatához. Élvezze az izgalmakat, és reméljük, hogy eléri az FN Sapphire Doppler-t!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

CS2 késparancsok, próbálj ki bármelyik kést

CS2 rangok magyarázata: Hogyan működnek és hogyan lehet jobb