CS2 Kilowatt Case: Yeni CS2 Skinlerinin İncelemesi | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2 Kilowatt Case: Yeni CS2 Skinlerinin İncelemesi

KeyDrop Team

Uzun süredir beklenen “Arms Race” ile CS2’ye yeni bir kasa geldi! Bunun aslında ne anlama geldiğini bilmiyoruz çünkü bunu blogumuzda ilk kez yapıyoruz. Yani… SKİN İNCELEME ZAMANI!

Mil-Spec Kilowatt Case Skinleri

Dual Berettas | Hideout

Mil-Spec skin için bu çiftler oldukça havalı. Mavi taban, sarı ve kırmızı vurgulara sahip grafiti tarzı sanat ile hem cesur hem de temiz görünüyor. Ayrıca görünür “Parabellum” sloganı sizi kesinlikle savaşa hazır hale getirecek! Çoğunlukla ekonomik turlarda tabii.

Puanımız: 7/10

MAC-10 | Light Box

Üff be, bir başka uygun maliyetli ve harika bir skin daha. Minimalist teçhizatlar için mükemmel, zarif, modern ve şık. Silahı delip geçen LED benzeri şeritlere ve karbon fiber vurgulara sahip basit bir siyah boya tabakasıyla en gösterişli skin olmayabilir ancak çok güzel olduğu kesin.

Puanımız: 8/10

Nova | Dark Sigil

Nova skinlerine ilginç bir bakış açısı. Klasik bir av tüfeğini bir tür runik-viking havasıyla birleştiriyor. Basit, bazı süslü gravürlerden ve birkaç vurgudan faydalanıyor. Ancak bu kategorideki diğer skinlerle kıyaslandığında biraz şahsiyetsiz diyebiliriz. Bu nedenle hak ettiği mükemmel ortalama puanı veriyoruz.

Puanımız: 5/10

SSG-08 | Dezastre

Skinin adı, bu kavramın nasıl ortaya çıktığını ima ediyor. Bu erken dönem bir CS:GO skinine benziyor, bazı güzel unsurları var (vurgular, toz mavisi renk, detaylar) ancak tasarımın merkezinde doğrudan bir 2022 internet sitesi yükleme ekranından alınan bazı rastgele bloklar yer alıyor… bize pek uygun değil.

Puanımız: 4/10

Tec-9 | Slag

Az önce bahsettiğimiz Dezastre gibi Slag de oldukça genel ancak aksanları ve kıyamet sonrası havası skini biraz daha iyi hale getiriyor. Ama yine de sormamız gerek… İngilizler skin adına bakıp da “başka bir şey mi koysaydık?” demediler mi hiç? (İngilizler anlayacaktır.)

Puanımız: 5/10

UMP-45 | Motorized

İşte bu harika bir skin! Oldukça detaylı ve silahın iç işleyişini gösteriyor. Skinin konsepti daha az derinlikte de olsa bazı telefon ve laptop skinlerinin andırıyor. Özellikle de ucuz bir Endüstriyel sınıf skinde bunu seviyoruz. Umuyoruz ki daha birçok skin için bir trendin başlangıcı olur!

Puanımız: 9/10

XM1014 | Irezumi

Irezumi, Dark Sigil’e benziyor ama ortaya koyduğu temaya bağlı kalarak biraz daha ilginç hale gelmiş. Otomatik pompalı tüfeğe altın bir kaplama sunarak güzel gravürlerle donatmış. Sizin tarzınıza pek uygun olmayabilir ama iyi bir skin olduğunu ve listedeki diğer pompalı tüfeklere göre kesinlikle daha iyi olduğunu kabul etmek gerek.

Puanımız: 7/10

Restricted Kilowatt Case Skinleri

Glock-18 | Block-18

Yalnızca skinin adını değil, tasarımını da seviyoruz. Bazılarının gerçeklik algısını bozabilecek ama bazıları içinse kesinlikle eğlenceli skinlerden biri. Silahı oluşturmak için LEGO tarzı blokların kullanılmasıyla yapılan yaratıcılığı seviyoruz ve bunun için varız!

Puanımız: 9/10

M4A4 | Etch Lord

Bu skini adındaki kelime oyunu için seviyoruz. Son derece sıradan bir yılan gravürüne ve kibar bir renk tonuna sahip ve Restricted skin olması için hiçbir şeye sahip değil. Sıkıcı, tatsız, tutarsız bir tema. Sıradaki lütfen.

Puanımız: 2/10

Five-SeveN | Hybrid

 Eh işte… Renk varyantı güzel. Ama Restricted skin olabilir mi? Gerçekten mi? Mor çizgiler skine kesinlikle hiçbir şey katmıyor. Daha düşük bir harita koleksiyonunda daha iyi iş görebilirdi. Eh işte. Sadece eh işte diyoruz.

Puanımız: 3/10

MP7 | Just Smile

İşte şimdi bir şeyler görüyoruz. Just Smile, merkezinde gülen bir yüzü konu edinen grafiti temalı bir skin. Benzersiz bir renk kombinasyonu ve tutarlı bir teması var. En harika skin değil ama “canlı bir toplum” konsepti yapmak isteyen kişiler için işe yarayacaktır.

Puanımız: 7/10

Sawed-Off | Analog Input

Eskilerin analog renk kombinasyonuna atıfta bulunan bu basit skin, neo-retro tanımını sunuyoruz. Biraz fütüristik, biraz 80’ler ve çokça eğlence. Listedeki en iyi skin değil ama standart Sawed-Off’a göre kesinlikle elde edilmesi gereken bir parça. Yeterli.

Puanımız: 7/10

Classified Kilowatt Case Skinleri

M4A1-S | Black Lotus

M4A1-S’e Black Lotus geliyor. Bu çiçeksi skin, en canlı olanlarından değil ama üzerindeki sanat karmaşık ve bazı insanların kesinlikle hoşuna gidecek. Peki ama gerçekten Classified bir skin olmalı mı? Pek öyle düşünmüyoruz.

Puanımız: 5/10

Zeus x27 | Olympus

Doğru, bir Zeus skini ve bunu yeterince gösteriyor. Zeus! Veya Jupiter, hangisiyle ilgileniyorsanız. Bu skinde Thor’dan ilham alınmış bir süper kahraman gibi poz veren Yunan Tanrısı var. Oldukça eğlenceli, tematik olarak harika ve mükemmel bir puanı hak ediyor!

Puanımız: 10/10

USP-S | Jawbreaker

Bu gidişle tam bir canavar temalı teçhizat oluşturacağız. Bu kasadaki diğer pek çok skin gibi Jawbreaker da bir canavarla birlikte pek çok detay içeriyor. Eğlenceli, Hyper Beast gibi skinlerle uyumlu ve farklı durumlarda işe yarayabilecek bir skin.

Puanımız: 8/10

Covert Kilowatt Case Skinleri

AK-47 | Inheritance

Bu ilginç bir skin. Eşini bulmakta zorluk yaşadığımız benzersiz bir renk kombinasyonu var ama aynı zamanda aristokratik veya premium havası olan skinlerle güzel bir uyum sağlayacaktır. Gravür karmaşık ve skin bir bütün olarak ilginç ve Covert kasasına oldukça uygun görünüyor.

Puanımız: 7,5/10

AWP | Chrome Cannon

Bu seferki zor. Çevreyle güzel bir etkileşim kuran harika bir yansıtıcı cilaya sahip ama yüksek seviyelerde oynuyorsanız grafik ayarlarınız bu skine verilmesi gereken değeri sunamayabilir. Bu nedenle skin biraz uyduruk hale gelebiliyor ve tasarım bakımından Disco Tech veya Printstream skinlerindeki gibi benzer efektlere sahip diğer skinlerden pek de farklı bir şey sunmuyor. Bu nedenle… Ortalama bir puan vereceğiz. Çünkü bu skin bir şekilde tamamen stil içeren bir alanda ana fikirden çok stili ön plana çıkarıyor.

Puanımız: 6/10

Kukri Knife

Bu kasa da yepyeni Kukri Knife’ı bizlere sunuyor. Valve bu bıçağı, “düğün ve bıçaklama gibi geleneksel ritüellerde” kullanılan bir bıçak olarak tanımlıyor. Umuyoruz ki iki ritüel bir arada olmaz. Ancak benzersiz görünümüne baktığımızda, Kukri Knife’ın Counter-Strike dünyasında yeni bir üst düzey bıçak olmak için gereken niteliklere sahip olduğunu düşünüyoruz. Özellikle de çeşitli skinler bıçağın havasını gerçekten değiştiriyor. Stiletto veya Navaja gibi diğer yeni bıçaklara kıyasla Kukri, gerçekten eğlenceli (ve etkileyici!) ve bu nedenle yüksek bir puan veriyoruz.

Puanımız: 9/10

Sonuç

Ve hepsi bu kadar. “A Call to Arms” CS2 güncellemesiyle Kilowatt Case’in yanı sıra başka nelerin geldiğine bakmayı unutmayın ve diğer yazılarımızı da inceleyin. Ah… Bir de verdiğimiz puanlar hakkında bizimle tartışmak istiyorsanız sosyal medya platformlarından bize ulaşabilirsiniz.

Siz de beğenebilirsiniz

“A Call to Arms” Güncellemesi: CS2’de Neler Yeni? 

CS2’de M4A4 vs. M4A1-S: Hangisi Daha İyi? Tam Karşılaştırma