CS2 Kilowatt Láda: Új CS2 skinek attekintése | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

CS2 Kilowatt Láda: Új CS2 skinek attekintése

KeyDrop Team

Egy új eset érkezett a CS2-be, valamint a régóta várt Arms Race visszatérése! Ti… igazából nem tudjátok, hogy ez mit jelent, mert ez az első alkalom, hogy ezt a blogunkon tesszük, szóval… itt AZ IDEJE A SKIN ÉRTÉKELÉSNEK! Lássuk, mi van a Kilowatt Láda belsejében.

Mil-Spec Kilowatt Láda Skinek

Dual Berettas | Hideout

Egy Mil-Spec skinhez képest ezek a kettősök nagyon menők. A graffiti stílusú grafikával, kék alapon sárga és piros ékezetekkel, egyszerre tűnnek dörzsöltnek és tisztának. Ráadásul a látható „Parabellum” felirat biztosan készen áll a háborúra! Leginkább az öko körökben, bár.

Értékelésünk: 7/10

MAC-10 | Light Box

Ó fiú, egy újabb fantasztikus, olcsó skin. Remekül illik a minimalista felszereléshez, finom, modern és elegáns. Egyszerű fekete festékréteggel, a fegyveren végigfutó LED-szerű csíkokkal és néhány szénszálas akcentussal, ez talán nem a legszembetűnőbb, de a kutyafáját, ha nem szép.

Értékelésünk: 8/10

Nova | Dark Sigil

A Nova egy érdekes változata, amely a klasszikus vadászpuskát egyfajta rovásírásos-viking hangulatú fegyverrel ötvözi. Egyszerű, némi díszes gravírozást és néhány hangsúlyt használ itt-ott. Azonban a kategória többi skinjéhez képest kissé fapados, ezért adjuk meg neki a tökéletesen átlagos értékelést, amit megérdemel.

Értékelésünk: 5/10

SSG-08 | Dezastre

A név már sejteti, hogyan alakult ez a koncepció. Ez úgy néz ki, mint egy korai CS:GO skin, van néhány szép eleme (az ékezetek, a púderkék szín, a részletek), de a dizájn közepén néhány véletlenszerű blokk, ami egyenesen egy 2022-es weboldal betöltő képernyőjéről származik… nem igazán tetszik nekünk.

Értékelésünk: 4/10

Tec-9 | Slag

A már említett Dezastre-hoz hasonlóan a Slag is elég általános, azonban az akcentusok és a posztapokaliptikus hangulat egy kicsit jobbá teszi. Bár meg kell kérdeznem… Egyetlen brit sem nézte meg ezt a nevet és kérdőjelezte meg? Ha tudod, akkor tudod.

Értékelésünk: 5/10

UMP-45 | Motorized

Ez aztán a király! Ez a skin nagyon részletes, megmutatja a fegyver belső működését. A koncepció emlékeztet néhány telefon és laptop skinre, amelyek hasonló dolgot csinálnak, bár kevésbé mélyen. Imádjuk ezt, különösen egy olcsó Industrial Grade skinhez képest, és reméljük, hogy ez egy trend kezdete lesz még sok más skin számára!

Értékelésünk: 9/10

XM1014 | Irezumi

Az Irezumi hasonló a Dark Sigilhez, de egy kicsit érdekesebb, mivel ragaszkodik a témájához, és gyönyörű vésésekkel együtt aranyozást ad az autoshottynak. Lehet, hogy nem ez lesz a te dzsemed, de el kell ismernünk, hogy tisztességes, és határozottan jobb, mint az eddigi listán szereplő többi shotgun.

Értékelésünk: 7/10

Restricted Kilowatt Láda Skinek

Glock-18 | Block-18

Nemcsak a szójáték miatt szeretjük, hanem a design miatt is. Ez egyike azoknak a furcsa skinednek, amelyek egyesek számára megtörhetik az elmélyülést, de sokak számára szórakoztatóvá teszik a játékot. Imádjuk az itt megjelenő kreativitást, a LEGO-stílusú blokkok felhasználásával egy pisztoly létrehozásához, és mi mindannyian támogatjuk!

Értékelésünk: 9/10

M4A4 | Etch Lord

Ezt leginkább a szóvicc miatt szeretjük. Van egy rendkívül általános kígyó metszete, egy unalmas szín, és semmi sem igazán megy neki egy Restricted skinhez. Unalmas, unalmas és következetlen a témája. Következő, kérem.

Értékelésünk: 2/10

Five-SeveN | Hybrid

Ehh… A színváltozat szép… De Restricted? Tényleg? A lila csíkok abszolút semmi látványosat nem adnak hozzá, és ez a skin jobban elférne egy alacsonyabb szintű térképgyűjteményben. Meh. Csak meh.

Értékelésünk: 3/10

MP7 | Just Smile

Most már kezdünk eljutni valahová! A Just Smile egy graffiti-témájú skin, amelynek központi témája a smiley. Egyedi színvilággal és egységes témával rendelkezik. Nem a legjobb, de ha valaki egy „társadalomban élő” loadoutot akar készíteni, akkor működni fog!

Értékelésünk: 7/10

Sawed-Off | Analog Input

A régi analóg színvilágra utalva ez az egyszerű skin az, amit mi neo-retrónak neveznénk. Egy kicsit futurisztikus, egy kicsit 80-as évekbeli, nagyon szórakoztató. Nem ez a legjobb a csapatból, de mindenképpen egy nagyon szükséges kiegészítője az általában unalmas Sawed-Offnak. Tisztességes.

Értékelésünk: 7/10

Classified Kilowatt Láda Skinek

M4A1-S | Black Lotus

A Fekete Lótusz az M4A1-S-hez érkezik. Ez a virágos skin nem a legélénkebb, de a grafika bonyolult, és néhány ember számára biztosan működni fog. Azonban tényleg minősítettnek kell lennie? Mi nem vagyunk eladva tőle.

Értékelésünk: 5/10

Zeus x27 | Olympus

Így van, ez egy Zeusz-skin, és eléggé találóan mutatja… Zeuszt! Vagy Jupiter, ha az ilyesmi érdekel. A skin a görög istent szuperhősszerű pózban ábrázolja, amit egyértelműen Thor ihletett… de hé, ő csak visszakapja az inspirációt! Nagyon szórakoztató, tematikusan félelmetes és nagy szükség van rá a sokkolóra, ezért adunk rá tökéletes pontszámot!

Értékelésünk: 10/10

USP-S | Jawbreaker

Ilyen ütemben talán képesek leszünk egy teljes szörny-témájú felszerelést készíteni. A Jawbreaker, mint sok skin ebben a ládában, graffiti-témájú, azonban nagyon sok részletre megy a címadó szörnyeteg megjelenítésében. Szórakoztató, jól illeszkedik az olyan skinekhez, mint a Hyper Beast, és jól működik a különböző beállításokban.

Értékelésünk: 8/10

Covert Kilowatt Láda Skinek

AK-47 | Inheritance

Ez érdekes. Egyedi színvilága van, amelyhez nehéz megtalálni a megfelelőt, ugyanakkor jól működik olyan skinekkel, amelyek arisztokratikus vagy prémium hangulatúak. A gravírozás bonyolult, és a skin egészében véve érdekesnek és meglehetősen illőnek tűnik a Coverthez.

Értékelésünk: 7.5/10

AWP | Chrome Cannon

Ez itt durva. Félelmetes fényvisszaverő felülete van, amely valóban kölcsönhatásba lép a környezettel, de ha magasabb szinten játszol, valószínűleg a grafikai beállításaid nem fogják hagyni, hogy ezt teljes mértékben értékeld. Ez egy kicsit giccsessé teszi, és nincs sok olyan dizájnja, mint más hasonló fantáziadús effektekkel rendelkező skinednek, mint a Disco Tech vagy a Printstream. Ezért… egy közepes osztályzatot kell adnunk neki, mivel valahogy ez a skin eléri, hogy a stílus a tartalom fölé kerüljön egy tisztán stilisztikai területen.

Értékelésünk: 6/10

Kukri Knife

A ládában bemutatták a vadonatúj Kukri kést is. A Valve leírása szerint ezt a kést „hagyományos rituálékban, például esküvőkön és szúrásoknál” használják. Nagyon reméljük, hogy ezek nem egyszerre történnek. Egyedi megjelenése miatt azonban úgy gondoljuk, hogy a Kukri késnek megvan a kelléke ahhoz, hogy a Counter-Strike világának új csúcskése legyen, különösen, hogy a különböző felületek valóban átalakítják a hangulatát. Más új késekkel, mint a Stiletto vagy a Navaja, összehasonlítva ez a kés igazán szórakoztató (és lenyűgöző!), ezért adunk neki magas osztályzatot!

Ha szeretnél játszani a Kukri késsel, megteheted a CS2 késparancsok használatával egy Gyakorló mérkőzésen vagy egy helyi szerveren.

Értékelésünk: 9/10

Következtetés

És ez minden. Mindenképpen nézd meg, hogy a Kilowatt Ládán- kívül mi minden került még a „Fegyverbe Hívás” CS2 frissítéssel, és nézd meg a többi cikkünket is. Ó… és ha vitatkozni szeretnél a minősítésünkről, akkor a közösségi oldalainkon is megteheted!

Ön is szeretheti

„Fegyverbe hívás” frissítés: Mi új a CS2-ben? 

M4A4 vs. M4A1-S a CS2-ben: Összehasonlítás