"Fegyverbe hívás" frissítés: Mi új a CS2-ben?  | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

„Fegyverbe hívás” frissítés: Mi új a CS2-ben? 

KeyDrop Team

Izgalmas hírek: 2024. február 6-án a Valve kiadta a CS2 első nagy frissítését! Valószínűleg már alig várod, hogy megtudd, mi minden változott, úgyhogy ugorjunk is bele: íme, mi újság az „A Call to Arms” frissítéssel. (Körülbelül 8,5 GB-os, úgyhogy kezdd el most letölteni, és közben olvasd el a bejegyzést!)

A Kilowatt-Láda: 17 új skin

A Key-Drop-on vagy, így feltételezhetjük, hogy a skinek a te dolgod, és nincs is jobb hely a kezdéshez. A „Fegyverbehívás” egy vadonatúj ládával érkezett, amely 17 közösségi tervezésű skin-t tartalmaz, köztük néhány nagy meglepetéssel. Nézd meg őket:

Jelenleg az AK-47 | Inheritance (200–1000 $) és az AWP | Chrome Cannon (120–1450 $) a legdrágábbak. És persze a késskinek is 800 és 1800 dollár körül mozognak. Megjegyzendő azonban, hogy a késskinek esetében nem minden ár elérhető, így a csúcskategóriás érték valószínűleg sokkal magasabb lesz, amint a Fade skin árai is bekerülnek az egyenletbe. 

Olvasd el az új Kilowatt Láda skin áttekintését

Az első Zeus x27 skin

Észrevettél valami furcsát azon az Olympus skinen? Igen: ez az első skin a Zeus x27-hez! Egy nyilvánvaló, de mégis menőnek tűnő húzással Zeuszt, a görög mitológiából ismert mennydörgés és villámlás küldőjét ábrázolja. Végre stílusosan püfölheted az ellenséget. 

Emellett Zeus x27 mostantól minden játékmódban újra felhasználható egy 30 másodperces újratöltés után, és az összes Zeus hanghatás újakra lett cserélve. 

Teljesen új Kukri kés

Igen, jól láttad: a Kilowatt Ládában van egy teljesen új kés, a Kukri kés. Ezt a valódi kukri (vagy khukuri) kés ihlette, amely Nepál nemzeti fegyvere. A Kilowatt Láda 13 skint tartalmaz a Kukri késhez, köztük a Slaughter, Boreal Forest, Case Hardened, Stained, Forest DDPAT, Urban Masked, Blue Steel, Night Stripe, Safari Mesh, Scorched, Crimson Web, Fade, és természetesen a Vanilla.

Ha szívesen kipróbálnád a Kukri kést, megteheted egy Gyakorló meccsen vagy egy privát szerveren egy konzolparanccsal. Nézd meg a CS2 késparancsokról szóló bejegyzésünket, hogy többet megtudj!

Ambush matrica kapszula: 21 új matrica

A matricák rajongói számára rengeteg izgalmas hír van. Először is, az új, 21 matricát tartalmazó Ambush matricakapszula már megvásárolható a játékban. Íme, itt vannak:

Jelenleg a Dystopian Gaze (Lenticular) a legdrágább az új matricák közül, 14 dollár körüli áron. Az Old School (Lenticular) a második helyen áll (7,82 dollár), a harmadik pedig az Econometer (Lenticular) (4,80 dollár). A többi matrica ára 3 dollár alatt van, a legtöbb matrica pedig pénztárcabarát, 0,10 dollár alatti árcédulával rendelkezik. 

Jelenleg a Dystopian Gaze (Lenticular) a legdrágább az új matricák közül, 14 dollár körüli áron. Az Old School (Lenticular) a második helyen áll (7,82 dollár), a harmadik pedig az Econometer (Lenticular) (4,80 dollár). A többi matrica ára 3 dollár alatt van, a legtöbb matrica pedig pénztárcabarát, 0,10 dollár alatti árcédulával rendelkezik.  

Egyéni matrica elhelyezés és több matrica foglalat

A Valve végre megcsinálta! A rugalmas matrica elhelyezés mostantól a játék része. 

Ahelyett, hogy a matricákat az egyes fegyvereken előre kijelölt helyekre helyeznéd, mostantól pontosan eldöntheted, hogy hova szeretnéd elhelyezni a matricát, beleértve a lehetőségét annak elforgatásának. A matricák felhelyezése közben egy zoomolási funkció is rendelkezésre áll, hogy részletesebb képet kapj. 

Mostantól minden fegyver öt matrica foglalattal is rendelkezik, így még rugalmasabban alakíthatod a skinedet. Eddig csak a G3SG1 és az R8 Revolver támogatott öt matricát. 

Játékmód: Visszatér a fegyverkezési verseny

A fegyverkezési verseny játékmód visszatért a Baggage és Shoots pályákkal, amelyek már elérhetőek. A CS:GO játékosok számára ismerős lehet az Arms Race, mivel a CS2-re való átállás előtt ez volt a játék alapvető része. Röviden, az Arms Race egy körből áll, 6 CT 6 Ts ellenében, folyamatos respawnokkal. Mindenki egy standard pisztollyal kezd, és a gyilkosságok megszerzésével új fegyvereket szabadít fel. Ahhoz, hogy a csapat nyerjen, az egyik játékosnak az Aranykéssel kell ölnie, amelyet az a játékos szerez meg, aki a legtöbbet ölt a meccsen. Az Arms Race-ről további információkat ebben a cikkben találsz. 

NIGHTMODE zenedoboz: 6 új zenei készlet

Ha szereted a zenei készleteket, most hat új zenével bővítheted a gyűjteményedet a NIGHTMODE Music Boxnak köszönhetően, amely már megvásárolható a játékban. Íme egy rövid előzetes: 

Egyéb változások és kiegészítések

A fentebb ismertetett főbb játékmenet- és mechanikai változásokon kívül a Valve néhány kisebb funkciót is hozzáadott a játékhoz, többek között: 

A mérkőzés végi animációk

Egy mérkőzés elvesztése fáj. Mostantól az ügynököd új animációkat fog megjeleníteni, hogy kifejezze azt, amit a Valve olyan találóan „a vereség gyötrelmének” nevez egy vesztes meccs után. Tehát láthatod majd, ahogy az ügynököd egyszerre ünnepli a győzelmeket és gyászolja a vereségeket. 

XP túlterhelés ikon

Amint megszerezted a heti XP-t (11166 pont) és beírtad a csökkentett XP-gyarapodást, egy új „XP-túlterhelés” ikon jelenik meg a neved mellett az eredményjelzőn, valamint a profilodon és a kill-feed-en. Minden olyan egymást követő héten, amikor az XP-értéked a maximumon van, az XP Overload ikon frissülni fog — így a többi játékos meg tudja majd állapítani, hogy mondjuk 6 egymást követő héten keresztül folyamatosan játszottál a CS2-vel. 

Kisebb játékmenet-változások

Egy csomó játékmenet-javítás mellett a Valve egy „Minden visszatérítése” gombot is hozzáadott a vásárlási menübe, valamint egy olyan beállítást, amely kikapcsolja az első személyű lövedéknyomkövetőket. A füst animációkat is javították, és a füstök mostantól árnyékot vetnek

A Valve azt is állítja, hogy „sok esetben csökkentették a leselkedők előnyét” — majd meglátjuk, hogy a különbség a gyakorlatban is észrevehető-e, de az ezzel kapcsolatos javítási megjegyzések ígéretesnek hangzanak. (A leselkedő előnye akkor jelentkezik, amikor az akadály mögül leselkedő játékos látja az ellenfelét, de a hálózati késleltetés miatt az ellenfél nem látja a „leselkedőt” — erről bővebben itt olvashatsz.)

A Valve rengeteg hibát és problémát javított ki ezzel a frissítéssel, így ha érdekelnek a finomabb részletek, nézd meg a kiadási jegyzeteket itt

Tessék — ha szerencséd van, most már befejezted A Call to Arms letöltését, és készen állsz arra, hogy első kézből megtapasztald az új funkciókat! 

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A 15 legjobb USP-S skin a CS2-ben

CS2 Kilowatt Láda: Új CS2 skinek attekintése