CS2 Megbízhatósági tényező, te hogyan javíthatod a tiédet? | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

CS2 Megbízhatósági tényező, te hogyan javíthatod a tiédet?

KeyDrop Team

A Counter-Strike meccskeresése pokoli élmény lehet – ennek leküzdésére a Valve megalkotta a maga hét (nos… három) pokoli körét, amelyet a CS2 megbízhatósági tényező segítségével kényszerítenek ki.

A CS ranglistán kívül a megbízhatósági tényeződ a legfontosabb dolog, ami befolyásolja a Counter-Strike-élményedet. Miért létezik? Hogyan számítják ki? Hogyan javíthatod? Itt mindent elmondunk róla.

Miért létezik a megbízhatósági tényező és hogyan működik?

A CS:GO idején a partnerkereső egy szerencsejáték volt. Néha vicces, pozitív csapattársakkal, máskor pedig trollokkal, gonoszokkal és csalókkal kerültél össze. Ezért a Valve úgy döntött, hogy tesz valamit ez ellen, és létrehozta a megbízhatósági tényezőt.

A megbízhatósági tényező alapvetően egy rejtett értékelés, amely a játékbeli interakcióidon és a Steam-fiókod státuszán alapul. Ha sokat jelentesz, ha sokat némítanak el, ha gonoszkodsz az emberekkel, akkor a többi trollal és a csalókkal vádoltakkal együtt alacsony bizalmi szintre kerülsz. Legalábbis ez az elképzelés. A Valve következetesen elutasította, hogy megossza a Megbízhatósági Tényező algoritmus pontos részleteit. Úgy tűnik, hogy a fent említett tulajdonságok nagyban befolyásolják a rangodat. megbízhatósági tényeződnek három általános állapota van: Magas, Közepes és Alacsony, az Alacsony pedig az, amit mindenképpen el akarsz kerülni.

Hogyan ellenőrizhetem a bizalmi tényezőm a CS2-ben?

Nos, a helyzet az, hogy nem lehet. Azonban a konkurencia, akivel szembenézel, lehet, hogy árulkodó. Ha állandóan automatizált mikrofonokkal teli csapatokban végzed, gonosz játékosok és esetleges csalók vesznek körül… valószínűleg a bizalmi tényező poklának legalsó körébe kerültél. Tehát a CS2-ben a megbízhatósági tényező ellenőrzésének legjobb módja, ha egyszerűen megfigyeled a környezetedet.

Növelhetem a bizalmi tényezőt a CS2-ben?

Mivel a Valve eléggé titkolózik a CS2 megbízhatósági tényezővel kapcsolatban, nehéz megmondani. Ha egy olyan törpfiókkal játszol, amin csak CS2-t vásároltál, és nincs rajta más játék, akkor lehet, hogy azonnal a rosszfiúk közé kerülsz. Ha van egy 10 éves veterán érméd (még ha nem is játszottál sokat Counter-Strike-ot), akkor lehet, hogy (relatív) angyalokkal leszel körülvéve. 

Hogyan növelhető a megbízhatósági tényező a CS2-ben? Nos… a „Mindent mindenhol egyszerre” idézve, csak légy kedves, reméld, hogy a megfelelő rangsorokba kerülsz, és a bizalmi faktorodnak szárnyalnia kell. Tudjuk azonban, hogy ez nehéz lehet, ha új fiókkal kezded a CS2 utazást. Ezért fontos, hogy ne csak a CS2-re használd a fiókodat. „Rendszeresnek tűnő kereskedésekkel”, jó játékbeli viselkedéssel és a rangodnak megfelelő játékkal a bizalmi faktorodnak növekednie kell.

Mire kell figyelnem a CS2 megbízhatósági tényező tekintetében?

Egy dologra érdemes odafigyelned: a barátaiddal való bulizásra. Ha neked vagy valaki másnak a csoportodban alacsonyabb a megbízhatósági tényezője, akkor a többi játékos tényezőjétől függetlenül ezen a szinten fogsz játszani, és ez akár negatívan is befolyásolhatja a helyezésedet.

Ezért, ha tudod, hogy egy barátodnak alacsony a bizalmi faktora, jó ötlet lehet, ha ráveszel valakit, hogy adjon neki egy jó fiókot, vagy meggyőzöd, hogy kezdje újra. Ez különösen bosszantó lehet, ha a barátod az adott fiókot smurfeléssel vagy trollkodással kezdte. A megbízhatósági tényező visszaszerzése nehéz feladat lehet. 

Következtetés

Röviden és tömören fogunk beszélni. Ha magasan akarod tartani a bizalmi faktorodat, ne legyél az a srác, aki mindenkit szidalmaz és káromkodik, játssz a szinteden, használd a Steam fiókodat más dolgokra, és pillanatok alatt növelni fogod a bizalmi faktorodat a CS2-ben.

Ön is szeretheti

CS2 Kopottsági érték útmutató: skinállapotok magyarázata