En İyi 10 CS2 Glock-18 Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

En İyi 10 CS2 Glock-18 Skini

KeyDrop Team

Sıradaki maçınız için Glock-18’inize yeni bir görünüm mü kazandırmak istiyorsunuz? Sorun yok: En iyi CS2 Glock-18 skinleri listemize bakın, her tarzdan ve bütçeden seçenekleri değerlendirin. Hadi başlayalım!

1. Moonrise

Fiyat: 0,30$–1,30$

Pek çok Glock-18 hayranının favori skini olan Moonrise, mor bir şehir manzarasına sahiptir. Gökdelenler arasında arka planda yıldızlı bir gökyüzüyle dolunay ve bir köprü yükselir. 

Bu skinin nihai görüntüsü, desen numarasına bağlıdır ve en çok aranan desenlerde kaydırmalı kilidin üzerinde bir yıldız olur ve ideal olarak görseldeki gibi bu yıldız tam merkezdedir. 1000 çeşidin sadece 36’sında yıldız bulunur ama diğerleriyle inanılmaz bir fiyat farkı yoktur. “Tam merkezde” yıldız desenini 10$’dan daha az bir ücrete edinebilirsiniz. Moonrise’ın en iyi ucuz CS2 skinleri listemize girmesine şaşmamalı! 

Glock-18 | Moonrise içeren kasalar açın

2. Water Elemental

Fiyat: 3$–12$

Bu skindeki koyu kırmızı arka plan ve açık mavi su ruhu, en iyi görüntüyü Factory New ve Minimal Wear kondisyonlarında veriyor. Neyse ki bu skin de çok uygun fiyatlı. Topluluk skinlerine ait ve FLaMmenWerFer tasarlanmış bu skin, Elemental koleksiyonuna dahil ve bu koleksiyonda ayrıca mavi P200 | Fire Elemental skini de var. Kırmızı CS2 teçhizatları için harika bir seçim. 

Glock-18 | Water Elemental içeren kasalar açın

3. Ramese’s Reach

Fiyat: 6$–17$

Nisan 2023’te Anubis koleksiyonuyla aramıza katılan Ramese’s Reach, nispeten yeni bir skindir. Özel boyalı skinde Nil Nehri’nin bir görüntüsü ve kabzada ise firavun I. Ramses görülüyor. 

Piramitler ve hiyeroglifler gibi tasarımı tamamlayan diğer Antik Mısır sembolleri ise şarjörde ve namlunun altına görülebilir. Şarjörü doldururken sürgünün üzerinde de aynı sembolleri göreceksiniz. Ancak ne yazık ki kabzadaki kırmızı göz, çoğu zaman oyunda görülmeyecek. Yine de Glock tabancanız için halis bir skin! 

Glock-18 | Ramese’s Reach içeren kasalar açın

4. Fade

Fiyat: 1.300$–5.000$

Ah, Fade. Bazıları bir gün Fade’e sahip olma hayali kurarken bazıları da hiç oralı olmuyor. Yine de takımınızdan biri bu silahı kuşandığında onu fark edersiniz, değil mi?

Diğer tüm Fade skinlerinde olduğu gibi fiyatı büyük ölçüde desene bağlıdır: Fade yüzdesi ne kadar yüksekse fiyat etiketi de o kadar yüksek olur. >%95 aralığında olan Fade Glock’larda sürgünün ucunda nispeten büyük miktarda mor renk görülür. 

Glock-18 | Fade içeren kasalar açın

5. Nuclear Garden

Fiyat: 2$–7,40$

Toksik olma zamanı! İşte size ilginç bir skin. Nuclear Garden’da radyoaktif yeşil renkte olarak tanımlanabilecek bir dizi kafatası ve çeşitli kemikler görülüyor. Kemiklerin ve kafataslarının tam sayısı ve düzeni, desen numarasına bağlıdır ama özellikle nadir veya pahalı skinler yoktur. 

Kafataslarının alnındaki radyasyon tehlikesi sembolleri de harika bir ekleme olmuş. Aynı kafataslarını AWP | Acheron ve Galil AR | Cold Fusion skinlerinde de görebilirsiniz. Bu üç skinin hepsi aynı Nuke koleksiyonuna ait. Ve SMG kullanıyorsanız MAC-10 | Nuclear Garden skinine de bakmanızı öneririz. 

Glock-18 | Nuclear Garden içeren kasalar açın

6. Grinder

Fiyat: 2$

Bu Glock skiniyle düşmanlarınızı toza dönüştürün!

Bu tasarımın temel noktası muhtemelen spiral kesme taşı (İngilizce adının anlamı bu) olsa da en çok arzu edilen desen özelliklerinde spiral yok. Çoğunlukla siyah olan Grinder skinlerinde spiral desenler bulunmayan çeşitleri piyasa fiyatının biraz üzerinde satılır (skinin seed numarası 593’tür). 

Glock-18 | Grinder (no spiral) CS2 skin

Glock-18 | Grinder içeren kasalar açın

7. Reactor

Fiyat: 3,70$–12$

Yine nükleer tehlike sembolleri var ama bu sefer kafatasları yok. Tüm namlu kızağı boyunca açık turuncu bir arka planın üzerinde bu semboller bezenmiş. 

Desen numarası, sembollerin yerleşimini etkiliyor ve nispeten nadir durumlarda siyah unsurlar, dişlere benzeyen şekiller oluşturuyor. “Diş deseni” (burada yer alan görselde 943) piyasa fiyatlarına göre biraz daha pahalı. 

Glock-18 | Reactor (teeth pattern 943) CS2 skin

Glock-18 | Reactor içeren kasalar açın

8. Gamma Doppler

Fiyat: 40$–70$ (Emerald 150$–1500$)

Gamma Dropple ailesinin bıçak olmayan tek üyesi olan bu Glock skini, bıçak muadillerine göre merhametli bir şekilde çok daha ucuzdur. Fiyatları etkileyen temel etken float değeri. Glock söz konusu olduğunda özellikle pahalı veya popüler bir Phase yok. 

glock-18-gamma-doppler-emerald cs2 skin

Tabii ki de Gamma Doppler Emerald (görseldeki) farklı bir hikaye ve size birkaç yüz dolara mal olacaktır. Karışımda elde edebileceğiniz bir başka en “yeşil” şey ise Phase 2’dir (%80 yeşil, %20 siyah bir skindir ve standart pazar fiyatındadır). Diğer yeşil CS2 skinleri için bu gönderimize bakabilirsiniz!

Glock-18 | Gamma Doppler içeren kasalar açın

9. Neo-Noir

Fiyat: 7,50$–60$

Neo-Noir’leri kim bilmez? İşte Glock versiyonu: Siyah, beyaz, mavi ve macenta olmak üzere tipik Neo-Noir renklerindeki bir kadının görüntüsünü içeriyor. 

Glock-18 | Neo-Noir içeren kasalar açın

10. Off World

Fiyat: 0,10$–0,55$

Neon Rider’ın yapımcılarından çıkan Off World, ilk başta Indigo olarak adlandırılmıştı. Skinin üreticilerine göre “eskidikçe daha da güzelleşen” bir skin yapmak üzere yola çıkmışlar ve sanırım başarılı olmuşlar. Off World, tüm aşınma kondisyonlarında harika görünüyor ve tasarımı eski tarz bilim kurgu ve uzay operası oyunlarını andırıyor. 1$’ın altında fiyat etiketiyle sevilmeyecek neyi var ki?

Bu arada bu estetik görüntüyü sevdiyseniz, bu skinle uyumlu olacak P90 | Off World skinini de 1$’ın altında bir fiyat ile alabilirsiniz. 

Glock-18 | Off World içeren kasalar açın

Böylece en iyi CS2 Glock-18 skinleri listemizi sonlandırdık. Sizce de eğlenirken zaman uçup gitmiyor mu? Umuyoruz ki favori skininizi seçmişsinizdir. Tabancanızı ateşlerken bol şans dileriz! 

Siz de beğenebilirsiniz

Açabileceğiniz En İyi CS2 Kasaları

CS2’de Nasıl Daha İyi Olunur? Tavsiyeler ve Stratejiler