A 10 legjobb CS2 Glock-18 skin | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 10 legjobb CS2 Glock-18 skin

KeyDrop Team

Új külsőt szeretne adni a Glock-18-nak a következő mérkőzésre? Nem probléma: nézd meg a legjobb CS2 Glock-18 skineket tartalmazó listát, amely minden stílushoz és költségvetéshez kínál lehetőségeket. Lássunk hozzá!

1. Moonrise

Ár: 0,30–1,30 $

Sok Glock-18 rajongó kedvenc skinszíne, a Moonrise lila városképet ábrázol a csúszka mentén. A felhőkarcolók között egy telihold és egy híd látható, a háttérben pedig a csillagos égbolt.

A skin pontos megjelenése a mintaszámától függ, és a legkeresettebb mintákon a csúszka kioldógombján egy csillag található, ideális esetben középen, mint az itt látható képen. Az 1000 magból csak 36-ban van csillag, de még ezek sem különösebben drágák — könnyen találhatsz „teljes közepű” csillagmintákat kevesebb mint 10 dollárért. Nem csoda, hogy a Moonrise felkerült a legjobb olcsó CS2-skinminták listájára!

Nyiss Glock-18 | Moonrise ládákat

2. Water Elemental

Ár: 3–12 $

A mélyvörös háttér és a világoskék vízszellem ezen a skinen a legjobban a Factory New és a Minimal Wear állapotokban mutat — szerencsére ez a skin nagyon kedvező árú is. Ez a közösség által tervezett skin a FLaMmenWerFer által készített Elemental kollekció része, amelyben a kék P2000 | Fire Elemental skin is megtalálható. Nagyszerű választás minden piros CS2 loadouthoz.

Nyiss Glock-18 | Water Elemental ládákat

3. Ramese’s Reach

Ár: 6–17 $

A 2023 áprilisában az Anubis Collectionnel együtt megjelent Ramese’s Reach egy viszonylag új kiegészítője a játéknak. Az egyedi festésű skin a Nílus folyó képét ábrázolja a csúszdán, a markolaton pedig I. Ramszesz fáraót. 

Egyéb ókori egyiptomi szimbólumok, mint a piramisok és a táron és a cső alján látható hieroglifák teszik teljessé a dizájnt. Újratöltés közben ugyanezeket a szimbólumokat veheti észre a csúszka tetején is. Kár, hogy a vörös szem a markolaton van, ahol a legtöbbször nem lesz látható a játékban. Mégis, ügyes kis skin a Glockodra!

Nyiss Glock-18 | Ramese’s Reach ládákat

4. Fade

Ár: 1 300–5 000 $

Ah, Fade. Egyesek arról álmodoznak, hogy egy nap egy Fade tulajdonosa lesznek, mások nem értik a vonzerőt. Mégis, megakadna a szemed rajta, ha valaki a csapatodban ilyennel lenne felszerelve, nem igaz?

Mint minden más Fade skin esetében, az árak nagyban függnek a mintától: minél magasabb a Fade százalék, annál nagyobb az árcédula. A >95%-os Fade Glockok viszonylag nagy mennyiségű lilát mutatnak a kalapács végén. 

Nyiss Glock-18 | Fade ládákat

5. Nuclear Garden

Ár: 2–7,40 $

Mérgező idő! Itt van egy érdekes — a Nukleáris kert egy sor koponyát és válogatott csontokat mutat, amelyek csak radioaktív zöldnek nevezhetők. A csontok és koponyák pontos száma és elrendezése a mintaszámtól függ, de nincsenek különösebben ritka vagy drága darabok.

A koponyák homlokán lévő sugárzásveszélyes szimbólumok remek kiegészítői a játéknak. Ugyanezeket a koponyákat láthatod az AWP | Acheron és a Galil AR | Cold Fusion skinen — mindhárom skin ugyanabból a Nuke Collectionből származik. Ó, és ha SMG-t használsz, nézd meg a MAC-10 | Nuclear Garden-t.

Nyiss Glock-18 | Nuclear Garden ládákat

6. Grinder

Ár: 2 $

Daráld porrá az ellenségeidet (II) ezzel a Glock skinnel!

Csavar a történetben: bár a spirális őrlő feltehetően a tervezés lényege, a legkívánatosabb minta jellemzői… nem spirál. A többnyire fekete, spirál nélküli mintázatú őrlők, mint például ez (amely az 593-as magszámmal rendelkezik), a piaci árnál valamivel drágábban kerülnek forgalomba.

Glock-18 | Grinder (no spiral, pattern 593) CS2 skin

Nyiss Glock-18 | Grinder ládákat

7. Reactor

Ár: 3,70–12 $

Ismét nukleáris veszélyszimbólumok, ezúttal koponyák nélkül. A csúszda teljes hosszában élénk narancssárga háttérre vannak festve.

A mintaszámok befolyásolják a szimbólumok elhelyezését, és viszonylag ritka ládákban a fekete elemek fogakra emlékeztető formát alkothatnak. A „fogak mintája” (az itt látható képen 943) a piaci árnál valamivel drágább.

Glock-18 | Reactor (teeth pattern 943) CS2 skin

Nyiss Glock-18 | Reactor ládákat

8. Gamma Doppler

Ár: 40–70 $ (Emerald 150–1 500+ $)

A Gamma Doppler család egyetlen nem késes tagja, a Glock irgalmasan sokkal, de sokkal olcsóbb, mint késes társai. A lebegés az elsődleges tényező, amely befolyásolja az árakat itt — nincsenek különösen drága vagy népszerű fázisok, amikor a Glockról van szó.

glock-18-gamma-doppler-emerald cs2 skin

Persze a Gamma Doppler Emerald (a képen) más tészta — több száz dollárt kell érte fizetni. A következő legjobb megoldás, ha a legtöbb zöldet szeretnéd beszerezni, a Phase 2 (80% zöld, 20% fekete, normál piaci ár). És nézd meg ezt a bejegyzést más zöld CS2 skinekért!

Nyiss Glock-18 | Gamma Doppler ládákat

9. Neo-Noir

Ár: 7,50–60 $

Ki ne ismerné a neo-noárokat? Itt van a Glock verzió, egy nő képével, tipikus Neo-Noir színekben: fekete, fehér, kék és magenta.

Nyiss Glock-18 | Neo-Noir ládákat

10. Off World

Ár: 0,10–0,55 $

A Neon Rider készítőitől érkezik az Off World, eredeti nevén Indigo. A skin készítői szerint egy olyan skin elkészítését tűzték ki célul, amely „egyre félelmetesebb lesz, ahogy kopik”, és megkockáztatom, hogy ez sikerült is nekik. Az Off World bármilyen viseltes állapotban remekül néz ki, a dizájnja pedig a régi vágású sci-fi és űroperás játékokat idézi. Kevesebb mint 1 dollárért, mit nem lehet szeretni?

Mellesleg, egy megfelelő P90 | Off World-öt kaphatsz 1 dollár alatt, ha ezt az esztétikát ásod.

Nyiss Glock-18 | Off World ládákat

Ezzel véget is ért a legjobb CS2 Glock-18 skinek listája. Hát nem repül az idő, ha jól érzed magad? Remélem, találtál egy új kedvenc skint — sok szerencsét a pisztolylövésekhez!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A legjobb CS2-ládák nyitásra

Hogyan legyél jobb a CS2-ben? Tippek és stratégiák