A legjobb CS2-ládák nyitásra | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A legjobb CS2-ládák nyitásra

KeyDrop Team

Mi a legjobb forgatókönyv a CS2-ben? Egy őrülten ritka skin megszerzése a legjobb forgatókönyv, de hogyan jutunk el odáig? Melyek a legjobb CS2-ládák, amelyeket meg lehet nyitni?

Nos, a ládákat két kategóriába osztottuk. A legjobb ár-érték arányú és a legjobb, magas kockázatú ládák. Hasonló Key-Drop ládákat is adunk, amelyek segítenének megtalálni a hasonló skineket nagyobb esélyekkel!

Mitől lesz jó egy láda?

Kezdjük azzal, hogy a CS2 ládák esélyeiről beszélünk. A CS2 összes ládája azonos oddsokkal rendelkezik (a kapszulákról nem beszélünk), a Souvenir ládáknál némileg eltérő a felosztás.

CS2 fegyveres ládák esélyei

KategóriaCS2 fegyveres ládák esélyei
Mil-Spec (Kék)79,92%
Restricted (Lila)15,98%
Classified (Rózsaszín)3,2%
Covert (Vörös)0,64%
Exceedingly Rare (Arany)0,26%
CS2 fegyveres ládák esélyei

A Souvenir csomagok esetében ez egy kicsit másképp van, a Consumer és Industrial Grade skinek is elérhetőek. Ez azt jelenti, hogy ezekre az ládákra a következők vonatkoznak:

KategóriaCS2 fegyveres ládák esélyei (Souvenir)
Consumer (Szürke)80%
Industrial (Tűrkizkék)16%
Mil-Spec (Kék)3,2%
Restricted (Lila)0,64%
Classified (Rózsaszín)0,128%
Covert (Vörös)0,026%
CS2 fegyveres ládák esélyei (Souvenir)

Tehát, mint láthatod, a Souvenir esélyei sokkal rosszabbak. Tény, hogy statisztikailag 1:385-szer kapsz kést vagy kesztyűt egy normál ládából, míg a legjobb Souvenir skin megszerzésének esélye körülbelül 1:3850-hez.

A fegyver ládával ellentétben a szuvenír ládák nem igényelnek további kulcsokat a nyitáshoz, így technikailag olcsóbbak, de még mindig sokkal kevésbé valószínű, hogy bármilyen nyereséget hoznak.

Á, igen, a kulcsok Minden kulcs 2,50 dollárba kerül, tehát ezt hozzá kell adnod a láda árához, ha ki akarod nyitni. A ládák árát a kulcsok nélkül adjuk meg, de a kulcsok árát használjuk a potenciális nyereség kiszámításához.

Mitől lesznek tehát jók az skinek? Nagyobb az esélye annak, hogy drága skint kapunk. Ez azt jelenti, hogy ha egy adott ládának értékes Restricted skinje van, akkor értékesebb lesz, mint az, amelyiknek gyengébb skinjei vannak. Ha ezt már megbeszéltük, lássuk a rangsorolást:

A legjobb CS2-ládák: Pénzért cserébe

Ebben a kategóriában a legjobb CS2 ládákat vizsgáljuk meg, amikor arról van szó, hogy a legtöbbet hozd ki a befektetésedből. Azokat a ládákat fogjuk megvizsgálni, amelyek a legjobb esélyt adják az ár-érték arányos skinre, feltételezve, hogy az esélyek kissé az Ön javára válnak.

Horizon láda

horizon cs2 case

A láda ára: 0,84 $

A mindössze 3,34 dollárba kerül (a kulcsárral együtt), ez az olcsóbbik oldal, de még mindig tartalmaz néhány csodálatos skint, beleértve az AK-47 | Neon Rider, M4A1-S | Nightmare és Desert Eagle | Code Red skineket, és mindegyik skint jó áron van.

Amíg eléred a Classified vagy annál magasabb értéket (ez körülbelül 5% esélyt jelent), hatalmas profitot fogsz termelni, és a Restricted fegyvereken sem fogsz sokat veszíteni (legfeljebb 0,50 $ körül a Steam adóval együtt) — ami azt jelenti, hogy 20% esélyed van a nullszaldóra. Ráadásul vannak olyan kések is, amelyek több mint 1000 dollárt érnek!

Key-Drop alternatíva: Perfect Láda

3,25 dollárért 0,4% az esélye annak, hogy egy kést kapsz, és 0,012% az esélye annak, hogy egy 1000 dollárnál drágább kést kapsz (megjegyzendő, hogy a Valve nem közli, hogy mekkora az esélye annak, hogy egy adott skint kapsz). Az esélyed arra is nagyobb, hogy visszakapd a pénzed, mint a játékon belüli ládáknál.

Key-Drop.com | Perfect Case

Nyiss Perfect Láda a Key-Drop

Shadow Case 

shadow cs2 case

A láda ára: 0,94 $

Két rendkívül drága Covert skinnel, a USP-S | Kill Confirmed és az M4A1-S | Golden Coil, valamint néhány szép Classified és Restricted skinnel, amelyekkel meg tudsz majd nyerni, ez a gyűjtemény a gyengébb késeket tartalmazza, de ha nem akarsz nagy kockázatot vállalni, ez egy jó kezdet.

Key-Drop alternatíva: Viper Láda

A Shadowcase-hez hasonlóan 3,90 dollárnál nem a különlegességekről van szó, hanem az esélyekről, hogy a nyereséget megdöntsék és nyereséget érjenek el. Körülbelül 18% a folytatásra és a nyereség magas esélye, valamint a drága kesztyű vagy AK-47 | Wild Lotus lövés, ez egy nagyszerű választás.

Key-Drop.com | Viper Case

Nyiss Viper Láda a Key-Drop

Falchion Case

falchion cs2 case

A láda ára: 1,03 $

A 3,50 dolláros áron, néhány jó skinnel minden szinten és két kiváló Covert skinnel az AK-47 | Aquamarine Revenge és az AWP | Hyper Beast skinnel, ez a láda egy másik nagyszerű megoldás a középszintű győzelmekért. Bár a Falchion Knives nem a legdrágábbak, egy egydolláros ládához képest még mindig tisztességesek.

Key-Drop alternatíva: Lord Láda

A kések és más csúcskinek nagy esélyeivel és a legrosszabb esetben 20%-os megtérüléssel ez a láda sokat duplázható, mivel késeket, kesztyűket és a hőn áhított AWP | Fade-et keresel. És ez csak 3,94 dollárba kerül.

Key-Drop.com | Lord Case

Nyiss Lord Láda a Key-Drop

Revolution Case

revolution cs2 case

A láda ára: 0,34 $

Ez alapvetően csak egy kulcsba kerül, és rengeteg olyan skin-t kapsz, amelyekkel kiegyenlítheted az árát, egy kiváló főszereplővel az M4A4 | Temukau-val és egy szórakoztató mellékszereplővel az AK-47 | Head Shot-mal. A jó, alacsonyabb szintű skinnel, amelyek szilárd megtérülést biztosítanak, és a több mint 5000 dollárt érő kesztyűkkel, ez a láda valóban kiegyensúlyozza a magas hozamot és a jelentősen alacsonyabb kockázatot.

Key-Drop alternatíva: Toxic Láda

A Toxic Case 1,41 dollárért, és a pénzed visszaszerzésének tisztességes esélyével, a Toxic Case egy lassú-lassú álom. Nem fogsz mindent bevállalni, de jó eséllyel szerezhetsz néhány jó skint. Persze csak ha szerencsés vagy.

Key-Drop.com | Toxic Case

Nyiss Toxic Láda a Key-Drop

A legjobb CS2-ládák: Magas kockázat, magas jutalom

Gamma 2 Case

gamma 2 cs2 case

A láda ára: 2,12 $

Nézd, ha egy nem túl nagy kockázatú, de nagy jutalomra érdemes ládát keresel, a Gamma 2 nem rendelkezik a legjobb skinekkel egyik szinten sem, de rendelkezik néhány abszolút legjobb késsel, amelyek nem túl magas áron kaphatók. Azzal a lehetőséggel, hogy eltalálhatod az egyik Gamma Doppler-t, ha holdudvart keresel, több ezer dollárt nyerhetsz… ha elég szerencsés vagy.

Key-Drop alternatíva: Swap Láda

A 3,12 dolláros játékban a tét alacsonyabb, de az esélyek még mindig magasabbak. Vagy jó skined lesz, vagy rossz skined. 2% esélye van egy 125 dollárt érő késre. Elfogadod?

Key-Drop.com | Swap Case

Nyiss Swap Láda a Key-Drop

Operation Broken Fang Case

operation broken fang cs2 case

A láda ára: 4,67 $

Kezd drága lenni, de a Broken Fanggal van esélyed egy elég drága M4A1-S | Printstream és… Kesztyű. Sok kesztyű, a legjobbak több ezer dollárt érnek. A 7 dolláros ár nem is olyan rossz, ha figyelembe vesszük a potenciális hozamot.

Key-Drop alternatíva: Rocket Láda

4,05 dollárért, ami olcsóbb, mint a Gamma 2, ez a magas kockázat, magas jutalom definíciója. Az ládák 97,6%-ában egy silány puskát kapsz, de a ládák 2,4%-ában egy kést, ami annyira értékes, mint a Bayonet | Gamma Doppler.

Key-Drop.com | Rocket Case

Nyiss Rocket Láda a Key-Drop

Operation Hydra Case

operation hydra cs2 case

A láda ára: 18,41 $

A Hydra Case a legdrágább láda a készletben, de a magasabb szinteken néhány igazi ütős cuccot tartalmaz, és ami a legfontosabb, a Sports Gloves | Pandora’s Box, amely talán a legkeresettebb kesztyű az egész Counter-Strike-ban, így ez a nagy kockázat (több mint 20 dollárért) és a nagy jutalom definíciója.

Key-Drop alternatíva: Dream Láda

19,48 dollárért ez egy igazi szenzáció. Kétszer akkora eséllyel, mint a Hydra Case esetében, hogy egy kést és 5%-os eséllyel, hogy egy skint kap, amely a belépési ár háromszorosát éri, ez a láda szórakoztató a nagy kockázatú emberek számára, és sokkal jobb esélyeket ad, mint bármelyik CS2 láda. Messze a legjobb CS2 láda, amit ki lehet nyitni, ha hajlandó vagy vállalni a kockázatot.

Key-Drop.com | Dream Case

Nyiss Dream Láda a Key-Drop

Szuvenír Ládák

Minden Souvenir Cases magas kockázatú és rendkívül magas jutalommal jár. Amint azt már megbeszéltük, a legjobb skinek megszerzésének esélye nagyon alacsony, ami megkérdőjelezhető befektetéssé teszi, de ha mégis belevágsz, a párizsiakat ajánljuk, mivel ezek a legolcsóbbak, és ha eltalálod a megfelelő skint, nagy jackpotot nyerhetsz.

Jobb alternatíva az ládák nyitásától

Mint látható, a jó ládák még mindig… nem a legjobbak, ha az esélyekről van szó. Ha szükséged van bizonyos esélyekre (különösen a magasabbakra), mindig ott van a Key-Drop Upgrader, ahol szórakoztató, magával ragadó módon állíthatod be a kívánt esélyeket. Ha azonban szereted az ládákat, akkor továbbra is azt tanácsoljuk, hogy látogass el a weboldalunkra, és nézz körül. Akár nagy-, akár kisnyerő vagy, biztosan találsz majd valamit, ami tetszeni fog. És ne felejtsd el megnézni a CS2 ládák beszerzéséről szóló bejegyzésünket, amelyben egy csomó fizetős és ingyenes módot mutatunk a skinek beszerzésére!

Ön is szeretheti

A legjobb zöld CS2 skinek minden fegyverhez

A 10 legjobb CS2 Glock-18 skin