Açabileceğiniz En İyi CS2 Kasaları | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

Açabileceğiniz En İyi CS2 Kasaları

KeyDrop Team

CS2’de en iyi kasa açımı nedir? Kasadan inanılmaz derecede nadir bir skin çıkması muhtemelen en iyi kasa açımı olacaktır ama bunu nasıl yapabiliriz? Açabileceğiniz en iyi CS2 kasaları hangileri?

Bu kasaları iki kategoride inceleyeceğiz. Fiyat/performans kasaları ve en iyi yüksek riskli kasalar. Ayrıca bahsedeceğimiz kasalara benzer Key-Drop kasalarını da söyleyeceğiz. Daha yüksek şans ile aynı skinleri bulmanıza yardımcı olabilir!

Bir Kasayı İyi Yapan Nedir?

CS2 kasa oranlarından bahsedelim. CS2’deki tüm kasalar aynı oranları içerir (kapsüllerden bahsetmiyoruz), Souvenir kasalarında ise dağılım biraz farklıdır.

CS2 Silah Kasası Oranları

KategoriCS2 Silah Kasası Oranları
Mil-Spec (Lacivert)%79,92
Restricted (Mor)%15,98
Classified (Pembe)%3,2
Covert (Kırmızı)%0,64
Exceedingly Rare (Altın)%0,26
CS2 Silah Kasası Oranları

Souvenir Paketleri için olay biraz daha farklı, Consumer ve Industrial Sınıf skinler de mevcut. Yani bu kasalar için aşağıdakiler geçerlidir:

KategoriSouvenir CS2 Silah Kasası Oranları
Consumer (Gri)%80
Industrial (Mavi)%16
Mil-Spec (Lacivert)%3,2
Restricted (Mor)%0,64
Classified (Pembe)%0,128
Covert (Kırmızı)%0,026
Souvenir CS2 Silah Kasası Oranları

Gördünüz üzere Souvenir oranları çok daha kötü. Aslında istatistiksel olarak standart kasalardan Bıçak veya Eldiven alma ihtimaliniz 385’te 1 iken, en iyi Souvenir skinini alma ihtimaliniz 3850’de 1.

Diğer Silah Kasalarından farklı olarak Souvenir kasalarını açmak için ek anahtara gerek yoktur. Bu nedenle teknik olarak daha ucuzdurlar ama yine de kâr getirme potansiyelleri çok daha düşüktür.

Ah evet, anahtarlar! Her bir anahtarın maliyeti 2,50$’dır. Bu nedenle açmak istediğiniz her kasanın fiyatına bu tutarı da eklemeniz gerekecektir. Kasa fiyatlarını anahtarları dahil etmeden vereceğiz ama potansiyel kazançları hesaplarken anahtar fiyatını da hesaba katacağız.

Peki kasaları iyi yapan nedir? Daha yüksek pahalı skinler elde etme olasılığı. Yani belirli bir kasada değerli bir Restricted skin varsa, bu kasa daha değersiz skinlere sahip kasalardan daha değerli olacaktır. Gelin şimdi de sıralamamıza bakalım:

En İyi CS2 Kasaları: Fiyat/Performans

Bu kategoride yatırımınıza göre alabileceğiniz en iyi CS2 kasalarını keşfedeceğiz. Olasılıkların biraz da sizin lehinize olacağını varsayarak, paranızın karşılığını almak için size en iyi fırsatı sunan kasalara bakacağız.

Horizon Case

horizon cs2 case

Kasa Fiyatı: 0,84$

Anahtar fiyatı dahil size sadece 3,34$’a mal olacaktır ve AK-47 | Neon Rider, M4A1-S | Nightmare ve Desert Eagle | Code Red gibi oldukça iyi fiyatlandırılmış harika skinler içerir.

Classified veya daha üstün bir kasa (yaklaşık %5 şans ile) aldığınız sürece devasa bir kâr elde edersiniz ve Restricted silahlardan (Steam Vergisiyle en fazla 0,50$) da fazla bir şey kaybetmezsiniz. Yani masrafınızı karşılama ihtimaliniz yaklaşık %20 olur. Ayrıca içerisinde 1000$’dan daha değerli bazı bıçaklar bile var!

Key-Drop Alternatifi: Perfect Case

3,25$ karşılığında %0,4 ihtimalle bıçak ve %0,012 ihtimalle 1000$’ın üzerinde bir bıçak alma şansınız olur (Valve’nin belirli bir skine sahip olma olasılığını açıkça belirtmediğini unutmayın). Oyun içindeki kasalarda paranızı geri alma ihtimaliniz daha yüksektir.

Key-Drop.com | Perfect Case

Key-Drop’ta Perfect Case Açın

Shadow Case 

shadow cs2 case

Kasa Fiyatı: 0,94$

USP-S | Kill Confirmed ve M4A1-S | Golden Coil gibi inanılmaz derecede pahalı Covert skinlerini içeren bu kasa, paranızın karşılığını alabileceğiniz bazı güzel Classified ve Restricted skinler de içeriyor. Bu koleksiyonda daha değersiz bıçaklar da var ama çok riske girmek istemiyorsanız bu kasa ile güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

Key-Drop Alternatifi: Viper Case

3,90$ fiyatıyla Shadowcase’e oldukça benziyor ama paranızı kurtarmaktan öte kâr elde etmenizi sağlayacak bir kasa. Yaklaşık %18 oranında ortaya koyduğunuz parayı geri alma ve daha yüksek kâr elde etme imkanının yanı sıra pahalı eldivenler veya AK-47 | Wild Lotus kazanma şansına sahip olursunuz.

Key-Drop.com | Viper Case

Key-Drop’ta Viper Case Açın

Falchion Case

falchion cs2 case

Kasa Fiyatı: 1,03$

3,50$ fiyatıyla güzel skinler alabilir veya AK-47 | Aquamarine Revenge ve AWP | Hyper Beast olmak üzere iki mükemmel Cover skini alabilirsiniz. Bu kasa da orta seviyeli kazançlar için harika bir fiyat/performans ürünüdür. Falchion Knife en pahalı bıçak olmasa da bir dolarlık bir kasa için oldukça iyi bir seçenek.

Key-Drop Alternatifi: Lord Case

Daha yüksek oranlarda bıçak veya diğer yüksek seviye skinler elde etme şansına sahip bu kasa, en kötü ihtimalle %20 getiri sağlar. Bıçak, eldiven ve Coveted AWP | Fade ararken kazancınızı ikiye katlayabilirsiniz. Ve maliyeti sadece 3,94$’dır.

Key-Drop.com | Lord Case

Key-Drop’ta Lord Case Açın

Revolution Case

revolution cs2 case

Kasa Fiyatı: 0,34$

Bu kasa size sadece bir anahtar maliyetinde olacaktır ve size ne kâr ne de zarar ettirecek pek çok skin de içerir. Bunu yanı sıra mükemmel bir M4A4 | Temukau veya ikincil olarak AK-47 | Head Shot da kazanabilirsiniz. Size iyi bir getiri sağlayacak güzel düşük kademeli skinler ve +5000$’ı aşan değerdeki eldivenler ile bu kasa oldukça düşük risk ile yüksek ödüller arasında güzel bir denge sunuyor.

Key-Drop Alternatifi: Toxic Case 

1,41$ karşılığında paranızı geri alma veya biraz kâr elde etme konusunda güzel bir fırsat sunan Toxic Case, yavaş gelişen ancak istikrarlı hayalleri süslüyor. Her şeyinizi vermeyeceksiniz ancak bazı güzel skinleri yakalama şansınız iyi olacak. Tabii ki şanslıysanız…

Key-Drop.com | Toxic Case

Key-Drop’ta Toxic Case Açın

En İyi CS2 Kasaları: Yüksek Risk, Yüksek Ödül

Gamma 2 Case

gamma 2 cs2 case

Kasa Fiyatı: 2,12$

Olay şu; o kadar da yüksek riskli olmayan ama güzel ödül veren bir kasa arıyorsanız Gamma 2 kasası hiçbir bir kademede en iyi skinleri içermiyor. Ama oldukça yüksek fiyatlara sahip olmayan en iyi bıçakların bazılarına sahip. Gamma Doppler skini bulma fırsatıyla birlikte yeterince şanslıysanız turnayı gözünden vurabilir ve binlerce dolar kazanabilirsiniz.

Key-Drop Alternatifi: Swap Case

3,12$ için risk daha düşüktür ama oranlar daha yüksektir. Ya iyi bir skin elde edersiniz ya da kötü bir tane. 125$ değerinde bir bıçak alma şansınız %2’dir. Bu riski göze alacak mısınız?

Key-Drop.com | Swap Case

Key-Drop’ta Swap Case Açın

Operation Broken Fang Case

operation broken fang cs2 case

Kasa Fiyatı: 4,67$

Fiyatlar biraz tuzlanıyor ama Broken Fang kasası ile oldukça pahalı bir M4A1-S | Printstream elde etme şansınız var. Veee tabii ki eldivenler. En iyileri binlerce dolar eden bir sürü eldiven… 7$’lık bir açılış ile potansiyel getiriyi düşündüğümüzde fena bir fiyat değil.

Key-Drop Alternatifi: Rocket Case

4,05$’lık fiyatıyla Gamma 2’den daha ucuz olan bu kasa “yüksek risk, yüksek ödülün” bir tanımı. %97,6 ihtimalle değersiz bir av tüfeği elde edersiniz ama %2,4 ihtimalle değerli bir Bayonet | Gamma Doppler olasılığı ile bıçak alırsınız.

Key-Drop.com | Rocket Case

Key-Drop’ta Rocket Case Açın

Operation Hydra Case

operation hydra cs2 case

Kasa Fiyatı: 18,41$

Hydra Case, listemizdeki en pahalı kasa ama yüksek kademeli eşyalarda oldukça iyi fırsatlar sunuyor. En önemlisi de belki de tüm Counter-Strike’ta en çok aranan eldiven olan Sports Gloves | Pandora’s Box, “yüksek risk yüksek ödül” tanımını belirliyor (20$’dan fazla açılış fiyatıyla).

Key-Drop Alternatifi: Dream Case 

19,48$’lık fiyatıyla bu kasa acayip bir şey. Hydra Case’ten iki kat daha fazla bıçak alma şansı ve %5 ihtimalle açılış fiyatının üç katı kadar değerli bir skin alma şansı ile bu kasa yüksek risk seven kişiler için oldukça eğlenceli ve diğer tüm CS2 kasalarından çok daha iyi oranlar sunuyor. CS2’de açabileceğiniz açık ara en iyi kasa, tabii ki risk almaya istekliyseniz. 

Key-Drop.com | Dream Case

Key-Drop’ta Dream Case Açın

Souvenir (Hatıra) Kasaları

Tüm Souvenir Kasaları yüksek risk ve son derece yüksek ödüller içerir. Daha önce de bahsettiğimiz gibi, en iyi skinleri bulmak ihtimali oldukça düşük ve bu kasaya yatırım yapma fikrini sorgulatan bir durum bu. Ama yine de riski göze alırsanız size Parisian kasaları tavsiye ederiz çünkü bunlar en ucuzları ve doğru skini bulursanız büyük ikramiyeyle çekip gidebilirsiniz.

Kasa Açmaya Daha İyi Bir Alternatif

Gördüğünüz üzere iyi kasalar yine de ihtimaller söz konusu olduğunda en iyi seçenek olmayabilir. Belirli bir şans oranına (özellikle de yüksek ihtimallere) ihtiyacınız varsa istediğiniz şans oranlarını eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde ayarlayabildiğiniz Key-Drop Yükseltici‘yi kullanabilirsiniz. Ama kasalara aşıksanız internet sitemize gitmenizi ve neler olduğuna bakmanızı tavsiye ederiz. İster yüksek savurgan biri, isterseniz de cep dostu seçenekleri değerlendiren biri olun seveceğiniz bir şey bulacağınızdan eminiz. Ve ayrıca skin elde etmenin bir sürü ücretsiz ve ücretsiz yolunu anlatan CS2 kasaları nasıl alınır? konulu gönderimize de bakmayı unutmayın.

Siz de beğenebilirsiniz

PGL Major Kopenhag 2024: Önizleme

En İyi 10 CS2 Glock-18 Skini