CS2'deki En İyi 15 M4A4 Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 15 M4A4 Skini

KeyDrop Team

M4A4, Counter-Terrorist’lere destansı savunmalarında hizmet etmiş başlıca silahtır. M4A1-S ile CT tacını ele geçirmek üzere rekabet ederken belki de bazılarınız için skinler belirleyici bir unsur olacaktır. Veya sinsilik yapıp ikisini de envanterinize alabilirsiniz! Her iki türlü de dikkatle incelemeniz için en iyi 15 M4A4 skinini seçtik. Kredi çekip alabileceğiniz Uluma skininden bütçe dostu Asil Paladin’e kadar pek çok skini sizler için derledik.

1. Howl

Fiyat: 3.747$–5.800$

En ikonik M4A4 skini; en büyük CS2 skandallar yazımızda bunun hakkında zaten konuşmuştuk ama bir özet geçelim. Orijinal tasarımın üreticilerinden biri “uluyan kurdu” çaldı. Bu da Valve’ın tasarımı değiştirmesine neden oldu ve işleri daha ilginç hale getirdi. O zamandan beri hiçbir yeni Uluma skini kutusundan çıkarılmadan Valve, skini “Kaçak” hale getirdi.

M4A4 | Howl içeren kasalar açın

2. In Living Color

Fiyat: 5$–44$

Müzik grubunu değil, tasarımı yansıtan bir skin. Bu çizgi roman/grafiti esintili tüfek skini, Paskalya yumurtaları ile dolu ve envanterinizi daha renkli hale getirmek istiyorsanız harika görünecektir. 

M4A4 | In Living Color içeren kasalar açın

3. Neo-Noir

Fiyat: 4$–37$

Klasik CS:GO koleksiyonlarından biri olan Neo-Noir, vaporwave havası ve temiz cilasıyla fantastik bir skin. Cyberpunk veya Neo-Noir sanatı hayranıysanız bu koleksiyon sizi kesinlikle mutlu edecektir.

Diğer Neo-Noir skinleri:

M4A4 | Neo-Noir içeren kasalar açın

4. Bullet Rain

Fiyat: 14$–63$

Bullet Rain (Mermi Yağmuru) skinleri oldukça sade ve uzaktan pek bir şeye benzemiyorlar ama silahınızı incelemeyi seviyorsanız Mermi Yağmuru’nu seveceksiniz. Gökyüzünden düşen kırmızı mermilerle birlikte hafif mavimsi notalar. Ayrıca Teröristle sizin alanınızı ele geçirmeye çalışırsa ne olacağına dair bir uyarı.

M4A4 | Bullet Rain içeren kasalar açın

5. Asiimov

Fiyat: 70$–158$

Klasiklere geri dönelim; Asiimov belki de tüm Counter-Strike’ta en çok tanınan koleksiyondur. P90 ve P250’nin yanında AK-47, AWP ve M4A4 “üç büyükleri” için de mevcuttur. Skin, Isaac Asiimov’un eserleri de dahil olmak üzere bilim kurgu estetiğinden ilham alıyor. Kattığı Star Wars havası ve “kullanılmış gelecek” görüntüsüyle düşük float değerlerinde gerçekten parıldıyor. 

Diğer Asiimov Skinleri:

M4A4 | Asiimov içeren kasalar açın

6. Cyber Security

Fiyat: 14$–49$

CyberPunk’a geri dönersek Cyber Security, renkli kolajı ve japon sanatıyla şehrin gece hayatında fırlamış gibi. Şeker benzeri tasarım eğlenceli renkler ve fütüristik konseptlere dayalı donanımlara uygundur. Cyberpunk, synthwave veya bilim kurgu temalarıyla iyi gidecektir.

M4A4 | Cyber Security içeren kasalar açın

7. Hellfire

Fiyat: 47$–74$

Bu listede çizgi roman tarzında çok skin var ama bu skin özellikle pek çok yönden harika. Renk kombinasyonu Uluma’ya benziyor ama karikatür metinleriyle çizgi film karakterleri de içeriyor. Böylece havalı ve cehennem estetiğiyle daha az “ciddi” hale geliyor. 

M4A4 | Hellfire içeren kasalar açın

8. 龍王 (Dragon King)

Fiyat: 7$–36$

Benim kişisel favorim bu; güzel bir renk paletini klasik Çin Ejderha temasıyla birleştiriyor. Hem canlı hem de incelikli, hem vaporwave ekipmanlarıyla hem de daha gösterişli seçimlerle iyi gidiyor. Moru seviyorsanız veya klas bir Ejderhanın koleksiyonunuza katılmasını istiyorsanız, Dragon King harika bir seçimdir.

M4A4 | 龍王 (Dragon King) içeren kasalar açın

9. Desolate Space

Fiyat: 5$–27$

Orta bütçeli M4A4 skin koleksiyonunun bir başka önemli parçası olan Desolate Space’u “rahatsız edici” olarak tanımlarsak yanlış olmaz. Astronotun kaskında bir iskelet görüntüsüyle canlı bir mavi renk kombinasyonu, yıllardan beri karşımıza çıkan en iyi bilim kurgu korkularına referans veriyor. Uzay maceralarını seviyorsanız veya sadece mavi bir donanıma sahipseniz, Desolate Space mükemmel bir seçimdir.

M4A4 | Desolate Space içeren kasalar açın

10. Daybreak

Fiyat: 274$–1.622$

Gerçekten eğlenceli, benzersiz bir renk şemasına ve tarza sahip bir skin. Altın vurgulara sahip gümüş bir skinden parlak ve asil bir tema bekleyebilirsiniz. Ama gümüş, gökyüzünü temsil ederken altın da bulutları göstermektedir. CS2’deki zorlu başlangıcına rağmen skin şu anda düzeltildi ve eskisine göre çok daha eğlenceli ve canlı.

M4A4 | Daybreak içeren kasalar açın

11. Poseidon

Fiyat: 1.239$–$1.640$

AWP | Medusa ile trade up yapıldığı için genellikle pahalı bir skin olan Poseydon, mitoloji temalı veya suyla ilgili ekipmanları seviyorsanız yine de güzel bir seçim olacaktır. Etrafa saçacak paranız varsa ve Neptün sevdalısıysanız bu skine bir şans tanıyabilirsiniz.

M4A4 | Poseidon içeren kasalar açın

12. Eye of Horus

Fiyat: 196$–1.399$

Kameralarımızı bir başka mitolojik skine çevirmeye devam ediyoruz, bu sefer Mısır külliyatına atıfta bulunuyoruz. Mısır’ın dördüncü hanedanının estetik çizgisine referans veren tasarım, beyaz zemin üzerine harika Mısır sanatına yer vermiş. Anubis’i seviyorsanız, bu skin size kesinlikle çok yakışacak.

M4A4 | Eye of Horus içeren kasalar açın

13. Royal Paladin

Fiyat: 6$–113$

Antik Mısır’dan Ortaçağ’a kadar Asil Paladin, CS2’nin parıltısından faydalanan yaldızlı bir silahtı. Zırh/altın hissiyatıyla sizi gerçek bir şövalye veya paladin gibi hissettireceği kesin. Altın temalı skinleri seviyorsanız bunu denemelisiniz.

M4A4 | Royal Paladin içeren kasalar açın

14. Buzz Kill

Fiyat: 10$–37$

Fütüristik skinleri seviyorsanız ama Asiimov’un renk paletinden pek hoşnut değilseniz Buzz Kill, farklı bir yönde seyrediyor; siyah ve altın teması, klasik bilim kurguyu çizgisini tamamen farklı bir yöntemle hatırlatıyor. Fazla pahalı da değil ve orta bütçeli sarı yoğunluklu ekipmanlar için uyumlu.

M4A4 | Buzz Kill içeren kasalar açın

15. Temukau

Fiyat: 12$–187$

Anime sevdalısıysanız Temukau sizin seçiminiz olabilir. Sakız hissi veren renk paleti ve ayrıntılı anime Counter-Strike çizimleriyle bu skin tüm anime/manga hayranları için olmazsa olmaz. Yüksek float değerlerinde oldukça düşük bir fiyata sahip. CS2’deki daha fazla anime skinine buradan göz atın.

M4A4 | Temukau içeren kasalar açın

Veee hepsi bu kadar. En harika görünen skinleri sizler için derledik ve bunu yaparken ilginize ve bütçenize de yer vermeye çalıştık. CS2’deki en iyi M4A1-S skinleri listemize de göz atmayı unutmayın. Herhangi bir sorunuz olursa sosyal medyadan bize ulaşabilirsiniz. Daha iyi skinler elde etmek istiyorsanız da Key-Drop’a bir şans verin.

Siz de beğenebilirsiniz

Her Silah Türü için 27 Kırmızı CS2 Skini

Her Silah Türü için +35 Mor CS2 Skini