A 15 legjobb M4A4 skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 15 legjobb M4A4 skin a CS2-ben

KeyDrop Team

Az M4A4 a Counter-Strike abszolút alapdarabja, amely sok terrorelhárítót szolgált már jól az epikus védelmükben. Most az M4A1-S-sel versenyez a CT koronáért, és talán néhányatok számára a kinézete lesz a döntő tényező. Vagy lehetsz sunyi, és mindkettőt beteheted a felszerelésedbe! Akárhogy is, kiválasztottuk a 15 legjobb M4A4 skin-t az Ön számára, a Howl pénztárcabontó szélsőségeitől kezdve az olyan olcsó választásokig, mint a Royal Paladin, és a stílusok a visszafogott realizmustól az anime őrületig terjednek.

1. Howl

Ár: 3 747–5 800 $

A legikonikusabb M4A4 skinről már beszéltünk a CS2 legnagyobb botrányokról szóló cikkünkben, de foglaljuk össze. Az eredeti design egyik alkotója ellopta az „üvöltő farkast”. Ez arra kényszerítette a Valve-t, hogy megváltoztassa a dizájnt, és hogy még érdekesebbé tegye a dolgokat, „Contraband”-nek nevezték el a skin-t. Azóta nem kerültek ki új Howlsok a dobozból.

Nyiss M4A4 | Howl ládákat

2. In Living Color

Ár: 5–44 $

Nem kapcsolódik a zenekarhoz, de egyértelműen kapcsolódik a dizájnhoz. Ez a képregény/graffiti ihlette puskaskin tele van húsvéti tojásokkal, és fantasztikusan néz ki, ha szeretnéd színesebbé tenni a leltáradat. 

Nyiss M4A4 | In Living Color ládákat

3. Neo-Noir

Ár: 4–37 $

Az egyik klasszikus CS:GO kollekció, a Neo-Noir egy fantasztikus skin, vaporwave hangulatú, letisztult kivitelezéssel. Ha a Cyberpunk és vagy… .nos, a Neo-Noir művészet rajongója vagy, ez a kollekció biztosan boldoggá tesz téged.

Más neo-noir skinek:

Nyiss M4A4 | Neo-Noir ládákat

4. Bullet Rain

Ár: 14–63 $

A komoly képregénytől a lazább rajzfilmig a Bullet Rain skinek elég visszafogottak, messziről nem tűnnek soknak, de ha szereted megvizsgálni a fegyveredet, akkor imádni fogod a Bullet Raint. Finom kékes árnyalatokat kombinál az égből hulló vörös golyókkal. Ráadásul ez egy figyelmeztetés arra, hogy mi fog történni, ha a terroristák megpróbálják elfoglalni a helyedet.

Nyiss M4A4 | Bullet Rain ládákat

5. Asiimov

Ár: 70–158 $

Visszatérve a klasszikusokhoz, az Asiimov talán a Counter-Strike legfelismerhetőbb kollekciója, amely a „nagy három” AK-47, AWP és M4A4 skinét viseli, valamint egy P90 és egy P250 bónuszként. A skineket a sci-fi esztétika ihlette, beleértve a névadó Isaac Asiimov munkáit, de határozott Star Wars-hangulattal, a „használt jövő” kinézettel, ami az alsó floatoknak igazán csillogóan dobja fel a képet.

Egyéb Asiimov-skinek:

Nyiss M4A4 | Asiimov ládákat

6. Cyber Security

Ár: 14,50–50 $

Visszatérve a CyberPunkhoz, a CyberSec mintha egyenesen a Night Cityből emelték volna ki, színes kollázzsal és némi japán művészettel. A cukorkaszerű dizájn a szórakoztató színek és futurisztikus koncepciók köré épülő loadoutokhoz kínálja magát, nagyszerű bármilyen cyberpunk, synthwave vagy sci-fi loadouthoz.

Nyiss M4A4 | Cyber Security ládákat

7. Hellfire

Ár: 47–74 $

Képregény bőven van ezen a listán, de ez a skin több szempontból is félelmetes. Színvilága hasonló a Howl-éhoz, de egy rajzfilmfigurát ábrázol némi képregényszöveggel, így sokkal kevésbé „komoly”, ugyanakkor megmarad a menő, pokoli esztétika.

Nyiss M4A4 | Hellfire ládákat

8. 龍王 (Dragon King)

Ár: 7–36 $

Ez az egyik személyes kedvencem, mivel egy szép színpalettát kombinál a klasszikus kínai sárkány témával. Egyszerre élénk és finom, és mind a vaporwave loadoutokkal, mind a művészibb választékkal együtt működik.  Ha szereted a lilát, vagy szeretnél egy elegáns sárkányt a gyűjteményedhez, a Dragon King egy nagyszerű választás.

Nyiss M4A4 | 龍王 (Dragon King) ládákat

9. Desolate Space

Ár: 5–27 $

A közepes költségvetésű M4A4 skin kollekció másik alapdarabja, a Desolate Space a legjobban úgy jellemezhető, mint gyönyörűen kísérteties. Az élénk kék színt egy csontváz képe töri meg egy űrhajós sisakban, utalva a legjobb sci-fi borzalmakra, amelyeket az évek során láttunk. Ha szereted az űrkalandokat, vagy egyszerűen csak kék töltelékkel rendelkezel, a Desolate Space kiváló választás.

Nyiss M4A4 | Desolate Space ládákat

10. Daybreak

Ár: 274–1 622 $

Ez egy igazán szórakoztató, egyedi színvilággal és stílussal. Egy ezüst skin, arany ékezetekkel, egy blingy, királyi témára számíthatsz. Ehelyett az ezüst az eget, az arany pedig a felhőket jelképezi. Annak ellenére, hogy a CS2-ben nehezen indult, a skin mostanra kijavításra került, és vidámabb és élénkebb, mint valaha.

Nyiss M4A4 | Daybreak ládákat

11. Poseidon

Ár: 1 239–1 640 $

A drága végén, főleg azért, mert az AWP Medusa cseréje, a Poseidon még mindig egy jó skin, különösen, ha szereted a mitológiai témájú vagy vízi tölteteket. Szóval, ha van pénzed, amit elégethetsz, és szereted az eredeti Neptunuszt, próbáld ki ezt.

Nyiss M4A4 | Poseidon ládákat

12. Eye of Horus

Ár: 196–1399 $

Egy újabb mitológiai skinnel folytatjuk az idő visszapörgetését, ezúttal az egyiptomi kánonra utalva. A negyedik dinasztia egyiptomi esztétikájára utaló dizájnnal, fehér kabáttal, amelyet néhány fantasztikus egyiptomi stílusú művészettel fejezünk be. Ha szereted Anubist, ez a egyiptomi CS2 skin biztosan megfelel a célnak.

Nyiss M4A4 | Eye of Horus ládákat

13. Royal Paladin

Ár: 6–113 $

Az ókori Egyiptomtól a középkorig, a Royal Paladin egy aranyozott fegyver, amely igazán profitál a CS2 új fényéből. A páncél/arany érzetével ez a fegyver valóban lovagnak vagy… paladinnak érezteti magát. Szóval ha szereted az aranyat, ez egy kötelező darab.

Nyiss M4A4 | Royal Paladin ládákat

14. Buzz Kill

Ár: 10–37 $

Ha szereted a futurisztikus skineket, de nem igazán szereted az Asiimov színvilágát, a Buzzkill más irányba megy, és egy fekete-arany témára fogad, amely még mindig a klasszikus sci-fire emlékeztet, de teljesen más módon. Nem a legdrágább, és minden sárgás közepes költségvetésű rakomány alapdarabja.

Nyiss M4A4 | Buzz Kill ládákat

15. Temukau

Ár: 12–187 $

És végül, ha szereted az Anime-ot, a Temukau kell, hogy legyen a választásod. A bubblegum színvilággal és egy anime terrorelhárító részletes rajzával ez a skin kötelező darab minden anime/manga rajongónak, és mivel a magasabb floatok elég alacsony áron érkeznek, elég jó vétel. Nézz meg több anime skin-t a CS2-ben itt.

Nyiss M4A4 | Temukau ládákat

És ez minden! Megpróbáltuk megadni neked a legjobb választásainkat a félelmetes skinekre, és az egyik megfelel a képzeletednek és a költségvetésednek. Ne felejtsd el megnézni a CS2 legjobb M4A1-S skinjeit tartalmazó listánkat sem. Ha bármilyen kérdésed van, mindenképpen kérdezz a közösségi oldalainkon, ha pedig a nagyobbak közül szeretnél néhányat, miért ne játszanál a Key-Droppal?

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

27 Vörös CS2 skin minden fegyvertípushoz

35+ Lila CS2 skin minden fegyvertípushoz