A 15 legjobb M4A1-S skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 15 legjobb M4A1-S skin a CS2-ben

KeyDrop Team

Az M4A1-S CT-exkluzív támadófegyver népszerű alternatívája az M4A4-nek (és nem csak azért, mert 200 dollárral olcsóbb a játékban). A kezelhető visszarúgás, a lövedéknyomok hiánya és a hangtompító miatt sok játékos választja ezt az AR-t. Kiválasztottuk a 15 legjobb M4A1-S skint, hogy a puskád épp olyan félelmetes megjelenésű legyen, mint amilyen hatékony!

Megjegyzés: Az árak a Steam közösségi piacról származnak — valószínűleg más (gyakran alacsonyabb) árakat találsz a harmadik fél webhelyein. A skineket úgy választottuk ki erre a listára, hogy egy sor online témát és beszélgetést elemeztünk, hogy meghatározzuk, melyek a játékosok általános kedvencei.

1. Printstream

Ár: 115–540 $

Listánkat a jó öreg Printstream indítja, az M4A1-S skinek egyik legnagyobb kedvence. Ez a fekete-fehér dizájn elsőre egyszerűnek tűnik, de ha jobban megnézzük, rengeteg bonyolult részletet fedezhetünk fel a puska minden részén. A gyöngyházfényű kivitelezés pedig megpecsételi az üzletet.

A CS2-ben két másik skin is található ebből a sorozatból: Desert Eagle | Printstream (31–100 $) és USP-S | Printstream (27–126 $).

Nyiss M4A1-S | Printstream ládákat

2. Master Piece

Ár: 100–800 $

A CS:GO-hoz viszonylag hamar a játék első megjelenése után hozzáadott Master Piece egy bonyolult graffiti-designt tartalmaz az oldalán, amely sárga és piros színeket kombinál kék háttérrel.

Maga a graffiti összetett és szinte lehetetlen elolvasni — a graffiti vad stílusú formájának védjegye. Szóval, mi a fene áll rajta valójában? Csend (úgy tűnik).

Nyiss M4A1-S | Master Piece ládákat

3. Icarus Fell

Ár: 560–580 $

Az Icarus Fell gyönyörű színpalettája a kék különböző árnyalataiból áll, a majdnem neonfényestől a majdnem feketéig. A dizájn tollakkal és olvadó viaszfoltokkal van díszítve, utalva Ikarosz mítoszára (vagyis a fickóra, aki szárnyakat készített, és szörnyű véget ért, amikor túl közel repült a Naphoz). 

Ez a skin nagyon korlátozott úszótartományú (0,00–0,10), és csak gyári új és minimális kopási állapotban kapható. Vegye figyelembe azt is, hogy a skin megjelenése a mintaindex függvényében változik, bár ebben az esetben nincsenek „különleges” vagy ritka minták, amelyekre figyelni kellene.

Ha tetszett az Icarus Fell, nézd meg a CS2 legjobb kék skinjeit tartalmazó listánkat is!

Nyiss M4A1-S | Icarus Fell ládákat

4. Blue Phosphor

Ár: 800–940 $

A fémes kékkel a kék tetején a kék tetején, ez a skin minden kék felszerelés koronaékszere (különösen, ha figyelembe vesszük az értékét). Csak Factory New és Minimum Wear változatban kapható (kopottsági tartomány 0,00–0,08), és a skin mintázati indexe által meghatározott, enyhe eltérések vannak a megjelenésben.

Nyiss M4A1-S | Blue Phosphor ládákat

5. Hot Rod

Ár: 945–1 315 $

Vitathatatlanul ez a Hot Rods legcsillogóbb skinje, amely a maga egyszerűségében is gyönyörű, vörös-króm színű. Szuper-vörös — ennél többet nem is kell mondani. Ha a vörös az, amire vágysz, nézd meg a legjobb vörös CS2-skinekről szóló bejegyzésünket, és fontold meg a többi Hot Rod-skint: AUG | Hot Rod (kb. 500 $) és MP9 | Hot Rod (kb. 90 $).

(Egyébként az M4A1-S | Hot Rod ízesítő szövege szerint Automatic. Systemaic. Hydromatic. — nézd meg, hogy ezt a hivatkozást meg tudod-e szerezni anélkül, hogy begugliznád.)

Nyiss M4A1-S | Hot Rod ládákat

6. Welcome to the Jungle

Ár: 900–3 300 $

Neked is rögtön a Guns N’ Roses dal jutott eszedbe, amikor elolvastad a címet? Nem? Oké, mindegy. 

A Welcome to the Jungle (Üdvözöljük a dzsungelben) egy támadásra készen álló viperát ábrázol, a háttérben levelekkel és fűszálakkal mintázott, összetett háttérrel. Az egész dizájn meleg színpaletta, vörös, narancssárga és barna színekkel. A puskát továbbá olyan ősi civilizációkat idéző szimbólumok díszítik, mint az aztékok vagy az inkák — ez a skin végül is az Ancient Collection része. Lenyűgözően bonyolult és gyönyörű dizájn, hasonlóan lenyűgöző árcédulával.

Nyiss M4A1-S | Welcome to the Jungle ládákat

7. Golden Coil

Ár: 35–195 $

Ismét kígyó, de jelentősen eltérő stílusban (és árkategóriában). Az elegáns, fekete-arany színű dizájn középpontjában egy, a csapás közepén látható kígyó áll. A különböző skála-témájú minták érdekesebbé teszik a skint, akárcsak a puska szárán, markolatán és testén található virágos díszítések.

A Golden Coil készítője, Kitch.sb egy egész gyűjteménynyi skin-t tervezett több mint húsz CS2 fegyverhez (eredeti nevén Snakebite), de eddig csak az M4A1-S került be a játékba.

Nyiss M4A1-S | Golden Coil ládákat

8. Cyrex

Ár: 18–37 $

A piros-fehér-fekete kombinációval nem lehet hibázni, különösen, ha modern megjelenésre törekszik. A Cyrex elég megfizethető egy M4A1-S skinhez képest — könnyen megtalálod a Minimum Wearben jóval 30 dollár alatt. 

A CS2-ben három másik Cyrex-skin van:

Ha tetszik ez az esztétika, akkor örömmel fogod tudni, hogy van még néhány másik skin is a játékban, amelyek ugyanabból a gyűjteményből származnak, mint a Cyrex (a Nextgenz SCI-FI kollekciója). Ezek közé tartozik a SCAR-20 | Cardiac, az XM1014 | Black Tie és az M249 | System Lock. Ez utóbbi kettő egyébként a legjobb olcsó CS2 skinek listájára is felkerült.

Nyiss M4A1-S | Cyrex ládákat

9. Hyper Beast

Ár: 14–180 $

Ez a színes, képregényszerű dizájn egy… nos, a lenyűgöző fogakból és a vörös szemekből ítélve egy hiper-szörnyeteget ábrázol. Az élénk színkombináció azt jelenti, hogy a Hyper Beast szinte bármilyen felszereléshez jól fog passzolni, különösen más kék vagy lila CS2 skinekkel. Vagy kombinálhatod más Hyper Beastekkel, hogy saját hiperállat-hadsereget alkoss:

Nyiss M4A1-S | Hyper Beast ládákat

10. Player Two

Ár: 15–110 $

Az anime- és képregény témájú dizájn mindig megtalálja a maga rajongóit, és ez a skinek esetében sincs másképp. A Player Two egy szuper színes dizájnt kínál egy CT karakterrel és rengeteg mintával, részlettel, valamint egy kutyával a magazinon, mert miért ne. A legjobban Factory New-ban néz ki, és alacsony kopottságnál drágul, de ha szűkös a költségvetésed, 20 dollár alatt is beszerezhetsz egy tisztességes megjelenésű Field-Tested Player Two-t.

Nézz meg több anime dizájnt itt: A legjobb anime skinek a CS2-ben.

Nyiss M4A1-S | Player Two ládákat

11. Nightmare

Ár: 6–45 $

A Nightmare egy élénk kék hátteret kombinál egy meghatározatlan típusú és eredetű éjszakai lény (azt akarom mondani… csontvázas ló?) képével.

A készítője szerint a skin-t a Game of Thrones, Venom (Marvel), Lich King (WoW) és a Prey ihlette. És bár ezeknek az inspirációknak van értelme, a skin a legkevésbé sem tűnik származékosnak — és ami a CS2 skineket illeti, eléggé egyedi és nagyon felismerhető. Kiváló választás bármilyen horror ihlette felszereléshez, vagy olyan leltárhoz, amely a feketét élénk színekkel kombinálja.

Nyiss M4A1-S | Nightmare ládákat

12. Knight

Ár: 2700+ $ (Souvenir 1200–1500 $)

A Knight fekete és sárgaréz dizájnja a reneszánsz páncélok képeit hivatott felidézni. Hogy ez sikerült-e, azt mindenki ítélje meg maga — a lényeg, hogy kontextustól függetlenül nagyon jól néz ki. A Knight minimalista megjelenésű, visszafogott díszítésekkel, ami meglehetősen elegáns érzést kölcsönöz neki. 

A Cobblestone kollekcióhoz tartozó Knightot gyakran használják AWP | Dragon Lore kézművességhez. A Dragon Lore az egyik legdrágább skin a Counter-Strike-ban, ami viszont a alacsony-kopottságú Knightok értékét 3000 dollárra és még annál is többre emeli. Észre fogod venni, hogy a Souvenir Knight skinek sokkal olcsóbbak, mint a standardok — ez azért van, mert a Souvenir tárgyak nem használhatók CS2 cserékben.

Nyiss M4A1-S | Knight ládákat

13. Chantico’s Fire

Ár: 15–140 $

Mondjatok, amit akartok a Chantico’s Fire-ről, de a sárga-piros kombinációval biztosan szemet gyönyörködtető. 

Chantico, ha kíváncsiak lennének rá, a tűz istennője volt az azték mitológiában. A puskát borító (meglehetősen kaotikus) minták szintén az azték kultúrára utalnak, és az azték művészetre jellemző képeket ábrázolnak.

Nyiss M4A1-S | Chantico’s Fire ládákat

14. Decimator

Ár: 10–40 $

A synthwave hangulatok erősek ebben a számban. A Steam felhasználó Coridium 80-as évekbeli sci-fi (RoboCop, valaki?) ihlette dizájnja elektromos kék és rózsaszín színeket kombinál fekete háttérrel, hogy valahogy… retró futurisztikusan nézzen ki?

Ha szereted ezt a kinézetet és az SMG-ket, nézd meg a Tec-9 | Decimator-t is.

Nyiss M4A1-S | Decimator ládákat

15. Control Panel

Ár: 8–85 $

„Retro futurisztikus” megint: A Vezérlőpult úgy néz ki, mintha a 80-as évek filmes díszlettervezőinek elképzelése lenne egy high-tech vezérlőközpontról. A kék háttérrel és a tárcsák, kijelzők, gombok, kijelzők és kapcsolók sokaságával a dizájn meglehetősen bonyolult és érdekes — bár jó eséllyel nem lesz időd értékelni a csata közepén. A Vezérlőpanel menő kiegészítője lesz bármely retro- vagy sci-fi ihletésű felszerelésnek.

Nyiss M4A1-S | Control Panel ládákat

Ennyi: a 15 legjobb M4A1-S skin, szinte bármilyen költségvetéshez. Ha az M4A4-et részesíted előnyben (vagy gyakran váltasz rá), itt találod a legjobb M4A4-skineket, a T-oldalas rohamlövegek esetében pedig nézd meg a legjobb AK-47-es skinek listáját. Jó szórakozást!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A 21 legjobb CS2 Animés és japános skinje

Hogyan szörfölj a CS2-ben: szerverek, pályák és tippek