CS2'deki En İyi 15 M4A1-S Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 15 M4A1-S Skini

KeyDrop Team

M4A1-S, CT takımına özel bir saldırı tüfeğidir ve M4A4 için popüler bir alternatiftir (ve yalnızca 200 oyun parası daha ucuz olduğu için değil). Yönetilebilir geri tepmesi, izli mermileri olmaması ve susturucu sayesinde pek çok oyuncu tarafından tercih edilen bir saldırı tüfeğidir. Tüfeğinizin hem harika görünmesi hem de etkili olması için en iyi M4A1-S skinini sizler için derledik.

Not: Fiyatlar, Steam Topluluk Pazarı fiyatlarıdır ve üçüncü taraf sitelerinde değişiklik gösterebilir (genellikle daha ucuz olur). Oyuncuların hangi skinleri sevdiğini belirlemek üzere çeşitli çevrimiçi forumları ve tartışmaları analiz ederek bu liste için skinler seçtik.

1. Printstream

Fiyat: 115$–540$

M4A1-S skinleri arasında hayranlarının favorisi olan güzelim Printstream ile listemizi başlatıyoruz. Bu siyah ve beyaz tasarım başlangıçta basitmiş gibi görünse de yakından incelendiğinde tüfeğin her bölümünde yüzlerce karmaşık ayrıntı ortaya çıkıyor. Sedef cila tasarımı tamamlıyor.

CS2’de bu seriden iki skin daha var: Desert Eagle | Printstream (31$–100$) ve USP-S | Printstream (27$–126$).

M4A1-S | Printstream içeren kasalar açın

2. Master Piece

Fiyat: 100$–800$

Oyunun ilk piyasaya sürülmesinden hemen sonra eklenen Master Piece, yan bölümlerde sarı ve kırmızıyı mavi bir arka planda buluşturan karmaşık bir grafiti tasarımını içerir.

Grafitinin kendisi karmaşıktır ve okunması güçtür, grafitinin vahşi formunu yansıtan bir özelliktir bu. Peki burada tam olarak ne denmektedir? Sessizlik (tabii ki de).

M4A1-S | Master Piece içeren kasalar açın

3. Icarus Fell

Fiyat: 560$–580$

Icarus Fell neredeyse neon parlaklığından siyaha kadar değişen mavi tonlarından güzel bir renk paletine sahip. Tasarımda Icarus’un efsanesine gönderme yapan tüyler v eriyen balmumu sıçramaları var (Icarus, kendisine bir çift kanat yapan ve güneşe çok yakından uçtuğu için ürpertici sonla karşılaşan adamdır). 

Bu skinin çok sınırlı bir float aralığı (0,00–0,10) var ve yalnızca Factory New ile Minimum Wear durumlarında mevcut. Ayrıca skinin görünüşünün desen indeksine bağlı olarak değişebileceğini unutmayın ancak bu skinde herhangi bir “özel” veya nadir bir desen yok.

M4A1-S | Icarus Fell içeren kasalar açın

4. Blue Phosphor

Fiyat: 800$–940$

Mavinin üstünde mavi ve onun da üzerine metalik bir maviye sahip bu skin, mavi teçhizatların tacı olmalı (özellikle de değeri göz önüne alındığında). Sadece Factory New ve Minimum Wear (float aralığı 0,00–0,08) durumlarında geliyor ve skinin desen indeksine bağlı olarak görünüşünde küçük farklılıklar oluyor.

M4A1-S | Blue Phosphor içeren kasalar açın

5. Hot Rod

Fiyat: 945$–1.315$

Muhtemelen Hot Rod’ların en parlak olanı olan bu skin, sadeliğiyle güzel olan krom üzerine kırmızı bir görünüme sahip. Oldukça kırmızı ve söylenecek pek bir şey yok. Kırmızı renkli skinler arıyorsanız en iyi kırmızı CS2 skinleri gönderimize bakın ve diğer Hot Rod skinleri de radarınıza alın: AUG | Hot Rod (yaklaşık 500$) ve MP9 | Hot Rod (yaklaşık 90$).

(Bu arada M4A1-S | Hot Rod’un açıklama metninde Otomatik. Sistematik. Hidromatik yazıyor. Neyi ima ettiğini anlayabildiniz mi?)

M4A1-S | Hot Rod içeren kasalar açın

6. Welcome to the Jungle

Fiyat: 900$–3.300$

Başlığı okuduğunuzda aklınıza Guns N’ Roses şarkısı geldi mi? Hayır mı? Neyse, boş verin. 

Welcome to the Jungle, yapraklar ve çimenlerle süslü karmaşık bir zemine sahip ve saldırı yapacakmış gibi poz veren bir çıngıraklı yılanı tasvir ediyor. Tüm tasarım kırmızı, turuncu ve bronz renkler ile sıcak bir palet sunuyor. Tüfek ayrıca Aztek ve İnka gibi eski medeniyetleri anımsatan sembollerle dekore edilmiş. Bu skin sonuçta Antik Koleksiyonu’nun bir parçası. Eşit derecede etkileyici bir fiyat etiketiyle etkileyici bir şekilde karmaşık ve güzel tasarım.

M4A1-S | Welcome to the Jungle içeren kasalar açın

7. Golden Coil

Fiyat: 35$–195$

Tekrar yılan var ama bu sefer bariz bir şekilde farklı tarza (ve farklı fiyat etiketiyle). Buradaki yılan zarif ve siyah-altın tasarımın merkezinde yer alıyor. Farklı pul temalı desenler, skini daha ilginç hale getirirken kabzadaki ve gövdedeki çiçek süslemeleri skini daha ilginç hale getiriyor.

Golden Coil’i yapan Kitch.sb, bütün bir koleksiyon tasarlamıştır. Bu koleksiyonda yirmiden fazla CS2 silah skini var ama şu anda sadece M4A1-S’in skini oyuna katılabildi.

M4A1-S | Golden Coil içeren kasalar açın

8. Cyrex

Fiyat: 18$–37$

Modern bir görüntü arıyorsanız kırmızı, beyaz ve siyah kombinasyonu sizi asla yarı yolda bırakmaz. Cyrex oldukça uygun fiyatlı bir M4A1-S skinidir ve Minimum Wear kondisyonunu 30$’ın altına bulabilirsiniz. 

Bunun haricinde CS2’de üç farklı Cyrex skini var:

Bu estetiği beğendiyseniz oyunda Cyrex ile aynı koleksiyondan başka skinler olduğunu öğrendiğinizde memnun olacaksınız (Nextgenz’in oluşturduğu SCI-FI koleksiyonu). Bunlar arasında SCAR-20 | Cardiac, XM1014 | Black Tie ve M249 | System Lock var. Bu son iki skin en ucuz CS2 skinleri listemizde yer aldı.

M4A1-S | Cyrex içeren kasalar açın

9. Hyper Beast

Fiyat: 14$–180$

Bu renkli, karikatür benzeri tasarım etkileyici dişlere ve kırmızı gözlere sahip bir canavarı resmediyor. Bu renkleri canlı kombinasyonu, Hyper Beast’in hemen hemen her teçhizatla uyum sağlayacağı, özellikle de diğer mavi veya mor CS2 skinleriyle iyi gideceği anlamına geliyor. Veya diğer Hyper Beast ekipmanlarınızla da kombine edebilirsiniz.

M4A1-S | Hyper Beast içeren kasalar açın

10. Player Two

Fiyat: 15$–110$

Anime ve karikatür temalı tasarımların her zaman bir hayran kitlesi oluyor ve bu durum bu skinde de geçerli. Player Two, CT karakteri ve bir sürü desen, detay ve şarjöründeki köpek ile süper renkli bir tasvire sahip. Factory New halinde en iyi görüntüyü veriyor ve düşük float değerlerinde pahalı bir skin. Ama bütçeniz kısıtlıysa güzel görünen bir Field-Tested Player Two skinini 20$’ın altına alabilirsiniz.

Daha fazla anime tasarımına şuradan ulaşabilirsiniz: CS2’deki En İyi Anime Skinleri.

M4A1-S | Player Two içeren kasalar açın

11. Nightmare

Fiyat: 6$–45$

Nightmare, canlı mavi bir arka plan üzerine belirtilmemiş türde ve kökende bir gece yaratığının görüntülerini verir (İskelet at gibi bir şey?).

Yapımcısına göre bu skin Game of Thrones, Venom (Marvel), Lich King (WoW) ve Prey‘den ilham alınmış. Ve bu ilhamlar mantıklı olsa da skin, bir şeyden türetilmiş hissi yaratmıyor. CS2 skinleri arasında oldukça benzersiz ve ayırt edilebilir. Korku temalı teçhizatlar veya siyahı canlı renklerle buluşturan bir envanter için mükemmel bir seçim.

M4A1-S | Nightmare içeren kasalar açın

12. Knight

Fiyat: 2.700$ (Souvenir 1.200$–1.500$)

Knight’ın siyah ve pirinç tasarımı, rönesans zırhı görüntüleri uyandırmayı amaçlamıştır. Bu konuda ne kadar başarılı olduğu kişiden kişiye değişse de içerikten bağımsız olarak oldukça havalı görünmektedir. Knight, zarif bir hava katan sade süslemeleriyle minimalist bir görüntüye sahip. 

Cobblestone Koleksiyonuna ait olan Knight, AWP | Dragon Lore ile birlikte kullanılıyor. Dragon Lore, Counter-Strike’taki en pahalı skinlerden biri ve bu nedenle düşük float değerine sahip Knight skinlerin fiyatını 3000$’ın üzerine çıkarıyor. Hatta Souvenir Knight skinlerinin standart skinlerden çok daha ucuz olduğunu fark edeceksiniz. Çünkü Souvenir eşyaları CS2 takaslarında kullanılmaya uygun değildir.

M4A1-S | Knight içeren kasalar açın

13. Chantico’s Fire

Fiyat: 15$–140$

Chantico’s Fire hakkında istediğinizi söyleyebilirsiniz ama sarı ve kırmızı renk kombinasyonu ile kesinlikle göz alıcı. 

Merak ettiyseniz Chantico, Aztek mitolojisindeki ateş tanrıçasıdır. Tüfeği kaplayan (oldukça kaotik) desenler de Aztek sanatından görüntüler sunarak Aztek kültürüne atıfta bulunur.

M4A1-S | Chantico’s Fire içeren kasalar açın

14. Decimator

Fiyat: 10$–40$

Bu skindeki synthwave havası oldukça güçlü. 80’lerin bilim kurgu tasarımından (RoboCop‘u bilir misiniz?) ilham alan ve Steam kullanıcısı Coridium tarafından tasarlanan Decimator, retro fütüristik bir görünüm için elektriksi mavi ve pembe renkleri siyah bir arka planda buluşturmuş.

Bu tasarımı ve SMG’leri seviyorsanız Tec-9 | Decimator skinine de bakmanızı tavsiye ederiz. 

M4A1-S | Decimator içeren kasalar açın

15. Control Panel

Fiyat: 8$–85$

Yine “retro fütüristik”: Control Panel, 80’lerin film seti tasarımcılarının ileri teknoloji kontrol merkezi fikrine benziyor. Mavi bir arka plan ve bir dizi kadran, gösterge, düğme, ekran ve anahtar ile tasarım oldukça karmaşık ve ilginç. Muhtemelen savaşın ortasında bu tasarımı takdir etmek için zaman bulamayacaksınız. Control Panel, retro veya bilim kurgu temalı teçhizatlara güzel bir uyum sağlayacaktır.

M4A1-S | Control Panel içeren kasalar açın

Hepsi bu kadar: Her bütçeye uygun en iyi 15 M4A1-S skinleri bunlardı. M4A4’ü tercih ediyorsanız (veya sık sık geçiş yapıyorsanız) en iyi M4A4 skinleri listemizi buradan görebilir ve bu silahın Terörist versiyonu için en iyi AK-47 skinleri listemize bakabilirsiniz. İyi eğlenceler!

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’deki En İyi 20 Anime ve Japon Esintili Skin

CS2’de Nasıl Surf Yapılır?: Sunucular, Haritalar ve Tavsiyeler