Egyiptomi Skinek a CS2-ben: Teljes Egyiptomi Raktár | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

Egyiptomi Skinek a CS2-ben: Teljes Egyiptomi Raktár

KeyDrop Team

Az ókori Egyiptom meglepően gyakori téma a CS2 skinek között… és nem csak az Anubis kollekcióban, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a legtöbb egyiptomi skin a CS2-ben onnan származik. Ha szeretnél egy Egyiptom-témájú felszerelést összeállítani, itt az útmutató: az alábbiakban megtalálod a játékban található összes egyiptomi skin-t, az árakkal, ládákkal és egyéb hasznos információkkal együtt. Lássunk hozzá!

Pisztolyok: Egyiptomi Skinek a CS2

Először is, a pisztolyok: a Counter-Strike-ban három kiváló egyiptomi pisztoly skin közül választhatsz. Nézd meg őket az alábbiakban.

Glock-18 | Ramese’s Reach

Ár: 4–17 $

A Nílus, a piramisok, egy fáraó — ennél jellegzetesebb egyiptomi skint nem is kívánhatnál. Ha jobban megnézed, a tár látható részén és a cső alján is hieroglifák sorát találod. Ha ezt a skint megvásárolja, ha teheti, válassza a Factory New állapotot — ez egy Custom Paint Job, így a festés nagy része elveszik a magasabb lebegésben.

A Glock markolatán ábrázolt fáraó I. Ramszesz (más írásmóddal Ramszesz vagy Ramszesz), akinek rövid uralkodása a 19. dinasztia kezdetét jelentette (i. e. 1292-1191 körül).

Ez a skin az apel8 által készített Egyptian Collection ből származik, akárcsak öt (!) másik skin ezen a listán (Apep’s Curse, Legion of Anubis, Sobek’s Bite, Mummy’s Rot, ScaraB Rush).

Nyiss Glock-18 | Ramese’s Reach ládákat

P250 | Apep’s Curse

Ár: 30–123 $

Az Apep’s Curse designja olyan színeket, mintákat és anyagokat használ, amelyek összetéveszthetetlenül az ókori Egyiptomot idézik. Az ókori egyiptomiak vallásában Apep a sötétség és a rendetlenség istene volt, akit általában óriáskígyóként ábrázoltak. Ezen a skinen a kígyót meglehetősen közvetett módon, a markolat ovális alakja által ábrázolt kígyót veszed észre — a kígyó feje és szemei láthatóak.

Az Apep’s Curse történetesen jóval drágább, mint a Glock-18 | Ramese’s Reach, de jobban „öregszik”: még jól viselt állapotban is tisztességesen néz ki (35 dollár).

A skin állapotáról és a CS2-ben lévő úszásról itt olvashat bővebben, ha szüksége van egy kis felfrissítésre.

Nyiss P250 | Apep’s Curse ládákat

Tec-9 | Mummy’s Rot

Ár: 1–2 $

A Mummy’s Rot a Tec-9-et úgy fogja kinézni, mint egy múmia, az ókori egyiptomi szimbólumokkal és képekkel borított burkolatokkal. A 3D-s hatás ezen a példányon igen lenyűgöző, a „kötések” gyűrődéseitől kezdve a magazin arany csillogásáig.

A hátsó irányzék alatt a skin készítője (ismét apel8) egy zöld szemű kobrát helyezett el. Szép húzás.

Tec-9 | Mummy's Rot back view

Nyiss Tec-9 | Mummy’s Rot ládákat

Puskák: Egyiptomi Skinek a CS2

Akár CT-vel, akár T-vel játszol, a CS2-ben találsz egy menő egyiptomi skint a támadófegyveredhez… bár, mint mindig, egyesek jóval drágábbak, mint mások.

AK-47 | Legion of Anubis

Ár: 5–21 $

Most az egyszer az AK-47-es skin a legolcsóbb (ami a támadófegyvereket illeti). A Legion of Anubis nem csak egy gyönyörű skin, hanem egy olyan, amit könnyen megvásárolhatsz 20 dollár körüli gyári új áron. Ez az egyedi dizájn különböző egyiptomi minták és képek keverékét tartalmazza, egy sötét, élénk skinbe ötvözve. 

Szóval, akiket érdekelnek a finomabb részletek jelentése, azok számára kitaláljuk, hogy mi folyik itt. (Vagy átugorhatjátok a következő skinre, ha nem érdekel titeket, az is rendben van). A puska testén, a tár felett az ókori egyiptomi Anubisz istent láthatjuk egy sakál (vadkutya) formájában. Az ókori egyiptomi vallás korábbi időszakában Anubiszt a halottak urának tekintették, bár később inkább a túlvilág és a temetkezési szokások istene lett. Az alvilággal való kapcsolatát a magazinon látható skin mutatja: Anubisz a skin nevéhez hasonlóan kék kísértetek, élőhalott légiója felé nyúl.

Anubisz mögött egy aranyszínű madárszerű alakot láthatsz — ez Rá, a Nap istene és az összes egyiptomi isten uralkodója. A skinnek ez a része tehát vizuálisan és fogalmilag is az élet (Rá) és a halál (Anubisz), vagyis a fény és a sötétség közötti konfliktust mutatja. 

Ami a dizájn egyéb elemeit illeti, a puska szárán egy múmia is van, egy izzó vörös szemmel. A skin készítője, apel8 szerint ez egy Anubisz papot ábrázol. Mivel Anubisz a temetések és a balzsamozás istene volt, az ő papjai voltak felelősek a testek temetésre való előkészítéséért, beleértve a mumifikálást is.

A markolaton egy egyiptomi személy alakja látható, aki feltehetően a puskán ábrázolt isteneket imádja. Az elülső véget hieroglifák borítják, és a puska egy szem szimbólum is van a puska azon részén, amelyet célzótáblának hívnak (gondolom, ez egy szójáték). 

Fogadjunk, hogy nem számítottál arra, hogy ma egy CS2 skinről szóló disszertációt fogsz olvasni, mi? Mozgás tovább!

Nyiss AK-47 | Legion of Anubis ládákat

M4A4 | Eye of Horus

Ár: 176–970 $

A Valve által készített Eye of Horus sokkal egyszerűbb, mint a Legion of Anubis, bár ugyanolyan érdekes. A fehér és az arany dominál ebben a dizájnban, a többi szín kissé visszafogottan jelenik meg, egy régi falfestményre emlékeztetve. 

A név és a skin játékbeli leírása szerint a skin Hóruszt, a gyógyítás, a védelem, a nap és az ég ókori egyiptomi istenét ábrázolja egy sólyom formájában. Ha azonban válogatósak akarnánk lenni (és én mindig ezt teszem), akkor a sólyom feje fölött látható vörös napkorong egy kígyóval azt jelentené, hogy ez valójában Ra, az istenek királya. Bár mindkét istent sólyomként ábrázolták, a napkorong a kobrával (Uraeus, Wadjet istennő szimbóluma, azoknak, akik tudni akarják) Rá attribútuma, nem pedig Hóruszé. Hóruszt a feje fölött koronával ábrázolták.

Akárhogy is, Ra vagy Horus, ez a skin elég drága, rendszeresen meghaladja a 900 $-t gyári újként. Ha az Eye of Horus meghaladja a költségvetésedet, próbáld meg kinyitni a Key-Drop-on a ládákat, mindig rengeteg van, ami tartalmazza ezt a skint!

Nyiss M4A4 | Eye of Horus ládákat

FAMAS | Waters of Nephthys

Ár: 30–133 $

Ez itt leginkább név szerint egyiptomi, de ez is számít, nem igaz? Nephthys az egyik legfontosabb óegyiptomi istennő volt, akit az ókori egyiptomi vallás egész évszázados fennállása alatt imádtak. Bonyolult története és szimbolikája van, de általánosságban a levegő istennőjének és a halottak védelmezőjének tekintik.

Maga a skin meglehetősen egyszerű, bár az teszi érdekessé, hogy a vízkék minta a fényviszonyok változásával változik és csillog, a víz fényreflexeinek benyomását keltve. 

Ahogy a fenti videón is láthatod, a Waters of Nephthys határozottan alacsonyan lebegve mutat a legjobban. Ez azt jelenti, hogy Field-Tested állapotban is rendben van, ami 50 dollár alatt van.

Nyiss FAMAS | Waters of Nephthys ládákat

Mesterlövészpuskák: Egyiptomi Skinek a CS2

Fentebb már volt egy olcsó AK-47-es skin, és most itt az ideje egy újabb csoda meglepetésének: A CS2-ben a mesterlövészpuskák egyiptomi skinjei a legolcsóbbak közé tartoznak. Tudom, ugye? Nézzük csak meg.

SSG 08 | Azure Glyph

Ár: 0,20–0,80 $

Ismét víz, ezúttal egy rétegesebb kivitelben. Az Azure Glyph az egyik szokatlanabb Scout-design, és még a CS2 legjobb SSG 08 skinjeinek listájára is felkerült az év elején. Vízkék háttérrel rendelkezik, amelyről a bronz hieroglifák egyértelműen kiemelkednek.

A régi „fa”, amely a puska hosszában fut, nagyon valósághű, és jól illeszkedik a design többi eleméhez. Az egyetlen hátrány az alapértelmezett távcső: a skin sokkal jobban és egységesebben nézett volna ki, ha a Valve ott is hasonló mintát alkalmaz. Mégis, 1 dollár alatti összegért ez egy remek egyiptomi skin.

Nyiss SSG 08 | Azure Glyph ládákat

AWP | Black Nile

Ár: 2–6 $

Egy újabb vizes témájú skin, és egy újabb bejegyzés, amely többnyire név alapú. Mégis, nem hagyhattunk ki egy Nílus-témájú skin-t egy egyiptomi skin-összeállításban, nem igaz? A világ leghosszabb folyója, a Nílus az egyiptomi kultúra egyik legfontosabb szimbóluma, bár a folyó számos más országon is keresztülfolyik. A térképen nem találsz Fekete-Nílust, de érdekes módon a Kék-Nílus és a Fehér-Nílus valódi folyók — ezek a Nílus két fő mellékfolyója.

Vissza a skinhez. Az egyszerű és elegáns Black Nile fekete alapon ezüstszínű, kavargó vízre emlékeztető mintázatot mutat. A mintát egy topográfiai térképhez is hasonlították. Jó és olcsó választás, különösen annak fényében, hogy az olcsó AWP CS2 skinek ritkaságszámba mennek.

Nyiss AWP | Black Nile ládákat

Géppisztolyok: Egyiptomi Skinek a CS2

Sétálj… uh, fuss és lőj, mint egy egyiptomi időben! Itt van két egyiptomi témájú skin az SMG-khez. Mellesleg, a MAC-10 | Rangeen néha egyiptomi skinként szerepel, de a készítője (és a minták stílusa) szerint Indiára és Pakisztánra utal, nem pedig az ókori Egyiptomra. Ezek azonban egyértelműen egyiptomiak:

PP-Bizon | Judgement of Anubis

Ár: 4–10 $

A CS2 egyik legjobb PP-Bizon skinje, az Judgement of Anubis a túlvilág és a temetések istenét mutatja be ismét sakál alakjában, bár ezúttal más művészeti stílusban. Az örvénylő körkörös minták sötét háttérként állnak össze Anubis számára, aki sakálként van ábrázolva, aki egy fáraó kék-sárga fejdíszét viseli.

Nyiss PP-Bizon | Judgement of Anubis ládákat

P90 | ScaraB Rush

Ár: 4–13 $

Végre egy szójáték a névben. A ScaraB Rush finomabb képi világot használ, mint a CS2 legtöbb egyiptomi skinje, és az ókori Egyiptom témájának közvetítéséhez a színpalettára, a mintákra és a felhasznált anyagokra támaszkodik. És persze a szkarabeusz bogár szimbólumára. 

A szkarabeuszok trágyabogarak — azok, amelyeket a természetfilmekben látunk trágyagolyókat gurítani a sivatagokban. Az ókori Egyiptom vallásában fontos szerepet játszottak az újjászületés és a növekedés szimbólumaként. Miért? Lépjünk ismét a kocka sarokba velem: a trágyagolyók gurításának szokása Khepri, a hajnali nap istenének jelképévé tette őket. Úgy hitték, hogy Khepri minden nap végiggurítja a napot az égen, ahogy a bogarak is gurítják a rakományukat. Van még egy kicsit több is a történetben, de ne csináljunk ebből túl nagy előadást. (Túl késő, tudom.)

Nyiss P90 | ScaraB Rush ládákat

Sörétes Puskák: Egyiptomi Skinek a CS2

Végül, de nem utolsósorban: puskák, összesen három egyiptomi témájú skinnel. Itt van az összes:

Nova | Sobek’s Bite

Ár: 4–14 $

A ScaraB Rushhoz hasonlóan a Sobek’s Bite is inkább a stíluson, mint az illusztráción keresztül közvetíti az ókori Egyiptom témáját. Az arany és a fekete kombinációja a kék és piros drágakövekkel díszítésként nagyon jól működik, és olyan hatást kelt, mintha a puska Tutanhamon sírjából került volna ki. (Ha, tudod, nem egy puska lenne.)

Közelebbről megnézve a ravasz felett két ókori egyiptomi szimbólum látható: egy koronás krokodil feje, amely Szobeket jelképezi, és egy szem, amely Hórusz szeméhez hasonlít. Sobek a krokodilisten volt, aki többek között a termékenységet képviselte, és úgy tartották, hogy ő a Nílus teremtője.

Nyiss Nova | Sobek’s Bite ládákat

XM1014 | Entombed

Ár: 3–9 $

Az Entombed egy nemrégiben feltárt ókori egyiptomi ereklyére emlékeztető, díszített „követ” kombinál kék szövetburkolattal. A karnaki templom shotgun formájában, ha úgy tetszik. Ez a skin nem mindenki ízlésének fog megfelelni: az élénk színek a kő textúrájával kombinálva rajzfilmszerű érzetet keltenek, ami feltűnő… hogy jó vagy rossz értelemben, azt neked kell eldöntened.

Nyiss XM1014 | Entombed ládákat

XM1014 | Hieroglyph

Ár: 0,06–0,18 $

Az XM1014 az egyetlen olyan fegyver a CS2-ben, amely két egyiptomi témájú skinnel rendelkezik, és itt a második: a kreatívan Hieroglyph névre keresztelt. Az Entombed nyugodtabb, tompított változatának is nevezhetnénk, mivel ez is a háttér kőszerű textúrájára összpontosít. A „festett” elemek azonban sokkal elegánsabbak, és a puska oldalába „vésett” hieroglifák valójában elég jól néznek ki. Mindezt 0,20 dollár alatti áron.

Nyiss XM1014 | Hieroglyph ládákat

Ez minden, amit ma tudunk nektek mondani! Ha új egyiptomi skinek jelennek meg a játékban, biztosan hozzáadjuk őket ehhez a listához — de addig is, a fent látható tizenhárom skin az egyetlen, amivel dolgozhatunk az egyiptomi felszerelés összeállításához. Jó szórakozást a Key-Drop-on, és találkozunk a következő bejegyzésben!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

12 A Legjobb SG 553 Skinek a CS2-ben

Counter-Strike-ot játszó focisták