CS2'deki En İyi 10 MP9 Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 10 MP9 Skini

KeyDrop Team

CT tarafında en iyi SMG unvanı için güçlü bir rakip olan MP9, çoğu oyuncu için vazgeçilmezdir. Ve şanslısınız ki, oldukça uygun fiyatlıdır. Makul isabet oranı, iyi atış hızı, güzel hasar ile çok yönlü bir silah ve en iyi koşarak ateş aç stili silah seçeneği. Şimdi MP9’ların CS2’deki en iyi skinlerle harika görünmesini sağlayalım.

1. Starlight Protector

Fiyat: 3$–22$

İlk skinimiz, gücünü tek boynuzlu attan alıyor. Belki de bu nedenle en güçlü CS2 skinlerinden biridir? Şakayı bir kenara bırakırsak, daha fazla ekonomik tur yapmanıza neden olabilecek derecede güzel bir skin. Gunsmith cilası silaha çokça derinlik katıyor. Gökkuşağının bu tarafında görebileceğiniz en şık tek boynuzlu atlardan biri haline geliyor. İnanılmaz.

MP9 | Starlight Protector içeren kasalar açın

2. Food Chain

Fiyat: 1$–8$

90’larda büyüdüyseniz (artık yaşlandık, değil mi?) Star Wars filminin yıldızı (!) Qui-Gon Jinn’in “her zaman daha büyük bir balık vardır” sözü, beyinlerinize kazınmıştır. Bu delicesine renkli skin, korkunç bir besin zincirini gösteren bu sözü özetler nitelikte… Silahı siz yönettiğinize göre en büyük canavar da sizsiniz? Havalı bir skin, uygun bir fiyat.

MP9 | Food Chain içeren kasalar açın

3. Airlock

Fiyat: 2$–10$

Counter-Strike, eğlenceli bilimkurgu skinleriyle dolu ve bu da onlardan biri. Mass Efect havası ve estetiğiyle temiz bir skin ve beyaz veya minimalist teçhizatlarla uyumlu. Biz beğendik, sizin de beğeneceğinizi düşünüyoruz.

MP9 | Airlock içeren kasalar açın

4. Mount Fuji

Fiyat: 3$–10$

Japonya’nın ulusal sembollerinden birine bir saygı duruşu yapan bu skin, silaha SMG dünyasında benzersiz bir zerafet katan mat pembenin nezaketiyle harika renkler ve harika bir sanat sunuyor. Gerçekten eğlenceli ve tavsiye edilir! Daha fazla Japon esintili tasarımlar için CS2’deki en iyi Japon ve anime skinleri listemize bakın.

MP9 | Mount Fuji içeren kasalar açın

5. Hypnotic

Fiyat: 12$–17$

Bu gerçekten eğlenceli! Parlak, biraz değişen bir desene sahip ve hipnotizma temasıyla iyi gider. Sizi öldürtecek kadar dikkatinizi dağıtmasa da oyun sırasında birkaç kez incelemek isteyeceksiniz; dikkatli olun.

MP9 | Hypnotic içeren kasalar açın

6. Bulldozer

Fiyat: 61$–194$

Daha pahalı MP9 skinlerinden biri ve bunun güzel bir nedeni var. Adından da anlaşılacağı üzere şantiyeden çıkmış gibi görünüyor. . Gerçekten sarı, sarılar içinde gerçekten canlı ve düşmanlarınızı ezip geçeceğiniz bir buldozere benziyor.

MP9 | Bulldozer içeren kasalar açın

7. Goo

Fiyat: 0,50$–1,50$

Eskiden World of Goo adında harika bir oyun vardır ve bu ‘yapış yapış’ skin, bu oyuna atıfta bulunup bulunmadığını tam olarak bilmiyoruz ama öyle sanıyoruz. Ayrıca yapışkanı andırıyor; itici olmaktan ziyade ilgi çekici ve bu işe yarıyor. Listemizdeki ucuz skinlerden biri.

MP9 | Goo içeren kasalar açın

8. Hydra

Fiyat: 5$–17$

Canlı yeşil skinleri seviyorsanız, bu skin eğlencelidir. Yılanları seviyorsanız, bu skinin harika ‘derileri’ var. Mitoloji havası arıyorsanız buna da yanıt veriyor. Tüm teçhizatlarla iyi gidiyor, eğlenceli ve çok pahalı değil. Bu skin, şaşırtıcı olmayan bir şekilde CS2’deki en iyi yeşil skinler listemizde de yer alıyor.

MP9 | Hydra içeren kasalar açın

9. Rose Iron

Fiyat: 6$–8$

Rose Iron’da koyu siyah renk ve bize 90’ları hatırlatan elle boyanmış tarzda güzel bir cila var. Daha gösterişli bir teçhizat veya kırmızı-siyah bir şeyler yapmak isteyen herkes için iyi bir seçimdir.

MP9 | Rose Iron içeren kasalar açın

10. Capillary

Fiyat: 0,10$–0,50$

Grubun en ucuz skini ama aynı zamanda en havalılarından biri. Vücudumuzun damarlarını baz alan Capillary, SMG’ye mercan ve camgöbeği vurguları vererek mükemmel şekilde iş gören bir konsept oluşturmuştur. Eğlenceli, ilginç ve ucuz bir teçhizat için gerçekten iyi bir seçim.

MP9 | Capillary içeren kasalar açın

Ve bu listemiz için hepsi bu kadar. Listemizi beğendiğinizi ve aralarından bir MP9 seçtiğinizi umuyoruz. Herhangi bir şeyi kaçırdığımızı düşünüyorsanız lütfen sosyal medyadan bizimle iletişime geçin.

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’de StatTrak Nasıl İşler? 

Tüm CS2 Bıçak Türleri: Fiyatlar ile Tam Kılavuz