A 10 legjobb MP9 skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 10 legjobb MP9 skin a CS2-ben

KeyDrop Team

Az MP9 a legjobb CT-side SMG cím erős várományosa, sok játékos számára kötelező darab — és szerencsére elég megfizethető is. Az ésszerű pontosság, a jó tűzgyorsaság és a tisztességes sebzés miatt sokoldalú fegyver, és a legjobb „run-and-gun” választás. Most pedig nézzünk ki vele félelmetesen a CS2 legjobb MP9-es skinjeivel.

1. Starlight Protector

Ár: 3–22 $

Az első skinünk mögött egy unikornis ereje áll, így talán ez a legerősebb skin az egész CS2-ben. De komolyan, ez egy nagyszerű burkolat, amely arra késztet majd, hogy gyakrabban ökózzunk. A Gunsmith kivitelezés nagy mélységet ad neki, amit a legstílusosabb egyszarvúval koronáz meg, amit a szivárványnak ezen az oldalán látni fogsz. Csodálatos.

Nyiss MP9 | Starlight Protector ládákat

2. Food Chain

Ár: 1–8 $

Ha a 90-es években nőttél fel (ó, Istenem, öreg vagyok, ugye?), akkor jó esély van rá, hogy Qui-Gon Jinn „mindig van egy nagyobb hal” mondata bevésődött az agyadba, köszönhetően A Fantomfenyegetés ismételt megtekintésének. Akárhogy is, ez az őrülten színes skin megtestesíti ezt az idézetet, egy szörnyű táplálékláncot mutatva… Melyik tesz téged a végső szörnyeteggé? Egy igazán menő skin, olcsó áron.

Nyiss MP9 | Food Chain ládákat

3. Airlock

Ár: 2–10 $

A Counter-Strike tele van vicces sci-fi skinekkel, és ez is egy közülük. Kicsit Mass Effect hangulatú és esztétikájú, tiszta és nagyszerű fehér vagy minimalista felszerelésekhez is. Nekünk tetszik, és szerintünk neked is tetszeni fog.

Nyiss MP9 | Airlock ládákat

4. Mount Fuji

Ár: 3–10 $

A Japán egyik nemzeti szimbóluma előtti tisztelgés, ez a skin művészileg félelmetes, és a matt rózsaszín színű, elegáns érzést kölcsönöz a pisztolynak, ami egyedülállóvá teszi az SMG-k között. Igazán szórakoztató és ajánlott! Ha még több Japán-ihlette dizájnt keresel, nézd meg a CS2 legjobb japán és anime skinjeit tartalmazó listánkat.

Nyiss MP9 | Mount Fuji ládákat

5. Hypnotic

Ár: 12–17 $

Ez igazán szórakoztató! Fényes, kissé változó mintázatú, és jól illeszkedik a hipnózis témájához. Bár nem annyira zavaró, hogy megöljenek, biztosan megpróbálod majd néhányszor megvizsgálni, szóval vigyázz.

Nyiss MP9 | Hypnotic ládákat

6. Bulldozer

Ár: 61–194 $

Az egyik legdrágább MP9-es skin, nem véletlenül. A buldózer úgy néz ki, ahogy a neve is mutatja — egyenesen az építkezésről érkezik. (Nem tévesztendő össze az építkezéssel — a pozícióval.) Igazán sárga, igazán élénk sárgaságú, és tényleg úgy néz ki, mint egy kézi buldózer, amivel át lehet gázolni az ellenfeleket.

Nyiss MP9 | Bulldozer ládákat

7. Goo

Ár: 0,50–1,50 $

Régen volt ez a fantasztikus játék, a World of Goo, és nem igazán tudjuk, hogy ez a nyúlós skin egy tisztelgés-e vagy sem, de az biztos, hogy úgy néz ki. Ráadásul ez egy jófajta ragacs, inkább érdekes, mint visszataszító, ami segít. Az egyik legolcsóbb skin a listánkon, de ez is jó móka!

Nyiss MP9 | Goo ládákat

8. Hydra

Ár: 5–17 $

Ha szereted az élénk zöld skineket, ez a skin szórakoztató. Ha szereted a kígyókat, ez a skin fantasztikus kígyókat tartalmaz. Ha pedig mitológiai hangulatra vágysz, nos, ez is működik. Szórakoztató, nem túl drága kiegészítője bármely felszerelésnek. Nem meglepő módon a CS2 legjobb zöld skinjeinek listájára is felkerült.

Nyiss MP9 | Hydra ládákat

9. Rose Iron

Ár: 6–8 $

A Rose Iron mélyfekete színezéssel és gyönyörű, kézzel festett stílusú kivitelezéssel rendelkezik, amely valahogy a 90-es évekre emlékeztet. Ez egy jó választás mindenkinek, aki egy művészibb loadoutot vagy valami vörös-fekete dolgot készít.

Nyiss MP9 | Rose Iron ládákat

10. Capillary

Ár: 0,10–0,50 $

A legolcsóbb skin a csoportból egyben az egyik legmenőbb is. A testünk vénáira alapozva a kapilláris egy koncepciós bűn, amely kiválóan működik, korall és teal színű hangsúlyokat adva az SMG-nek. Szórakoztató, furcsa és igazán jó választás egy olcsó loadouthoz!

Nyiss MP9 | Capillary ládákat

…és ez minden. Reméljük, hogy élvezted és kiválasztottál egy MP9-et a csokorból. Ha úgy érzed, hogy valamit kihagytunk, kérjük, tudasd velünk a közösségi oldalainkon.

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

Hogyan működik a StatTrak a CS2-ben? 

Minden CS2 késtípus: Teljes útmutató árakkal