A 15 legjobb P250 skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 15 legjobb P250 skin a CS2-ben

KeyDrop Team

A P250 egy nagyon sokoldalú pisztoly. A 300 dollárral olcsó, és kiváló fegyverként használható a pisztolykör során, egy öko fenevad vagy egy AWPer oldalfegyvereként. Bárhogyan is akarod használni, jó ötlet egy fantasztikus skint felszerelni rá. Íme tehát a legjobb P250-es skinek a CS2-ben!

1. See Ya Later

Ár: 2–10 $

Ez egy… Steampunk aligátor? Gondoljuk, hogy igen. (Nos, valójában ez egy krokodil, mivel láthatod az alsó fogait, így igazából a See Ya In a While nevet kellene viselnie, látod, hogy van egy nagy különbség… itt befejezzük ezt az oldalhajtást). Akárhogy is, ez a Steampunk Reptile szórakoztató grafikai elemekből áll, és jól fog illeszkedni a „szórakoztató” skinekhez, jobb szó híján. Annak ellenére, hogy ez az egyetlen Covert P250, nem túl drága, így hamarosan az öko körökben is „SEE YA LATER” kiáltást fogsz hallani.

Nyiss P250 | See Ya Later ládákat

2. Visions

Ár: 2–10 $

Rendben, mit kapnál, ha megengednéd egy hippinek, hogy CS2 skineket készítsen? Mert a Visions a válasz. Egyfajta pszichedelikus, indián témával és egy Grateful Dead albumról származó grafikával.

Nyiss P250 | Visions ládákat

3. Asiimov

Ár: 2–20 $

Az egyik kedvenc gyűjteményünk az egész CS-ben, az Asiimov a Counter-Strike sci-fi témájának sarokköve. Ha van más Asiimovod, akár ezt is beszerezheted. Futurisztikus, egyszerre tiszta és használt, és… félelmetes!

Nyiss P250 | Asiimov ládákat

4. Muertos

Ár: 4–9 $

A latin-amerikai kultúra által inspirált Muertos egy hagyományos mintákkal körülvett koponya képet tartalmaz. Ez is piros. Nagyon piros. És ez tetszik nekünk! Egyébként itt további piros CS2-skineket is megtekinthetsz.

Nyiss P250 | Muertos ládákat

5. Cartel

Ár: 5–17 $

Latin-Amerikában maradunk egy újabb koponya-témájú skinnel, ezúttal a Patina kivitelezéssel gyönyörű véseteket készítünk egy olyan valósághű fegyverhez, amelyet a kartell tagjai is használhatnának. Nagyon tiszta, és nekünk tetszik!

Nyiss P250 | Cartel ládákat

6. Undertow

Ár: 36–60 $

Ez nem kartell témájú, hanem a vízhez kapcsolódik. Ez a kék skin fekete akcentusokkal illik a nevéhez, és igazi ragyogást kölcsönöz minden kék CS2 skin készletnek, amivel rendelkezel. Határozottan jó.

Nyiss P250 | Undertow ládákat

7. Mehndi

Ár: 11–22 $

A P250 számos hagyományos minta forrása, a Mehndi pedig Indiába visz minket inspirációért. A rozsdás narancssárga szín és az áramló minta kombinációja érdekes kiegészítést jelent mindazok számára, akik egy visszafogott rakományt keresnek.

Nyiss P250 | Mehndi ládákat

8. Apep’s Curse

Ár: 30–140 $

Indiából Egyiptomba megyünk. Az Apep’s Curse rendkívül aranyszínű, és sok olyan klasszikus egyiptomi témát tartalmaz, amelyeket az Anubis kollekciótól elvárhattunk. Ha szüksége van egy kis ősi ragyogásra, ez egy nagyszerű választás.

Nyiss P250 | Apep’s Curse ládákat

9. X-Ray

Ár: 0,40 $

Gondolkodott már azon, hogy mi van egy pisztoly belsejében? Az X-Ray skinek lehetővé teszik, hogy kitaláld, és a P250 sem különbözik ettől. Bár kissé furcsa lehet, amikor tüzelés vagy újratöltés közben semmi sem változik. Ettől függetlenül szórakoztató skin.

Nyiss P250 | X-Ray ládákat

10. Supernova

Ár: 1 $

Ez úgy néz ki, mintha egyenesen az Elite-ből vették volna ki: Dangerousból. Nagyon szórakoztató, űr témájú és finoman színes. Ha szeretnél egy kis csillagászatot hozzáadni a loadoutodhoz, ez az egyik legjobb módja a dolognak.

Nyiss P250 | Supernova ládákat

11. Contaminant

Ár: 0,50 $

Ha trypofóbiában szenvedsz, vagyis irtózol a lyukas mintáktól, akkor ezt talán jobb, ha kihagyod. A Contaminant egy rothadó fegyvert mutat, amelyet valamilyen betegség eszik meg. Ez egy érdekes koncepció, ami a horror szerelmeseinek is be fog jönni, szóval miért ne?

Nyiss P250 | Contaminant ládákat

12. Cassette

Ár: 0,15 $

Ha szereted a 80-as éveket, imádni fogod ezt a VHS ihlette skint. Mi az a VHS? Alapvetően az, ami a DVD-ket megelőzte… Mi az a DVD? Nos, a Netflix előtt a műsorokat és filmeket lemezeken tároltuk, amelyeket egy speciális olvasóba helyeztünk, amely a tévékészüléken megjelenítette őket. Aha. Azelőtt pedig kazetták voltak, amiket ugyanígy használtunk. Furcsa, nem? Akárhogy is, a skin erre utal, és ez vicces!

Nyiss P250 | Cassette ládákat

13. Valence

Ár: 0,10–0,70 $

Futurisztikus skinekből nincs hiány a P250-hez, és a Valence egy olcsó skin, amely igazán élénkíti az új CS2 grafikus motort. Nekünk tetszik, még több ilyet kérek!

Nyiss P250 | Valence ládákat

14. Whiteout

Ár: 26–180 $

Ez egyszerű. Szükséged van egy fehér pisztolyra, egy fehér pisztolyt kapsz. Semmi csicsa, csak minimalizmus. Ha ilyen tölteléket csinálsz, akkor minden erőddel, és hozd a fehér festéket.

Nyiss P250 | Whiteout ládákat

15. Wingshot

Ár: 1–5 $

Ez egy gyönyörű! A Wingshot egy szép skin, szép témával. Ismét egy koponyát mutat (mi van a P250-esekkel és a koponyákkal?). A fekete és a sárga szép kombináció, és ez az olcsó CS2 skin jól illeszkedik rengeteg loadouthoz. Miért is ne?

Nyiss P250 | Wingshot ládákat

Megtetszett valamelyik skin? Néhány közülük talán nem az Ön árkategóriájába tartozik? A Key-Drop oldalra bármikor elmehetsz, hogy szerencsét próbálj a drágábbak közül néhányat megnyerni. Nem értesz egyet a választásunkkal? Tudasd velünk a közösségi oldalainkon!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

CS2 Gamma Doppler fázisok: Teljes útmutató és árak

A 10 legjobb Five-SeveN Skin a CS2-ben