A 10 legjobb Five-SeveN Skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 10 legjobb Five-SeveN Skin a CS2-ben

KeyDrop Team

A lenyűgöző páncélátütés, a viszonylag magas tűzgyorsaság és az alacsony visszarúgás ellenére a Five-SeveN még mindig eléggé alulértékelt — a rossz CS:GO hírneve eléggé megragadt. A CS2-ben kapott buff azonban nagyobb figyelmet hozott neki, úgyhogy úgy tűnik, itt az ideje beszerezni néhány fantasztikus Five-SeveN skin-t és kipróbálni!

1. Hyper Beast

Ár: 30–107 $

A Hyper Beast-nek fel kellett kerülnie erre a listára, így akár meg is nézhetjük először. Ez az egyedi festésű skin egy szörnyeteget ábrázol (sok-sok foggal) élénk színekben, a zöldek és vörösek kontrasztos palettájával. Más szóval, ez félelmetes. Észrevettétek egyébként, hogy a szörny nyelve eltakarja a ravaszt? 

Ez a skin egy Workshop Submission volt, amely 2017-ben került be a játékba. Ha tetszett a Hyper Beast, nézd meg a rajzért felelős illusztrátort, Brock Hofert, és szerezd be a sorozat többi skinjét is:

Nyiss Five-SeveN | Hyper Beast ládákat

2. Kami

Ár: 1,10–1,70 $

A Kami dizájnja egy mangalevelet idéz, ezért is került fel a legjobb CS2 anime és japán ihletésű skinek listájára. A csúszka és a sín törtfehér színe és a markolat fekete színe közötti kontraszt nagyon jól néz ki, a mangaminták pedig nagyon részletesek. Mindent egybevetve, egy jól kinéző és olcsó skin, amely párosítható a hozzá illő Galil AR | Kami (3 dollár).

A minta elhelyezése a pisztolyon a mintaszámtól függ, így a skin végső kinézete eltérő lesz. Néhány minta szimbólumokat és képeket eredményez a csúszka hátsó részén, a hátsó irányzék alatt — ezek a csodálatostól a NSFW-ig terjednek, úgyhogy hagyjuk, hogy ezt a saját idejében nézze meg, nem? Nem meglepő, hogy a csak felnőtteknek szánt minták érik el a legmagasabb árakat, akár 600 dollárt és többet is, ami egy 1 dolláros piaci árú skin esetében elég őrült.

Nyiss Five-SeveN | Kami ládákat

3. Violent Daimyo

Ár: 0,15–0,60 $

Az eredetileg „Majestic Daimyo” nevű skin a The Honey Badger által készített Daimyo kollekció része. A daimyo, ha kíváncsi vagy rá, egy földbirtokos úr volt a feudális Japánban, aki a sógunnak volt alárendelve. Tehát ez egy újabb japán ihletésű skin ezen a listán (később még egy jön!).

A skin az élénk lila, a szürke és a fekete árnyalatait kombinálja részletes mintákkal, amelyek a fegyver minden részét beborítják. A fegyver oldalán szamurájsisakokra és keresztbe tett katanákra emlékeztető szimbólumokat és képeket is észrevehetsz.

Nyiss Five-SeveN | Violent Daimyo ládákat

4. Case Hardened

Ár: 12–25 $

Néhányan egyenesen megszállottjai a Case Hardened skineknek, mások nem igazán értik a fellebbezést — akárhogy is, a Case Hardened Five-SeveN mindenképpen megér egy pillantást. Ez az egyik „komolyabb” skin a fegyverhez: a legtöbb Five-SeveN skin valamilyen okból kifolyólag eléggé hülyén és/vagy túlzásba vittnek tűnik, és a Case Hardened az egyik kevés realisztikus kivitel. 

Mint általában ennél a skinsorozatnál, a sok kéket tartalmazó minták a piaci átlagnál jóval magasabb árakat kapnak (több száz, sőt több ezer dollárról beszélünk). Ha érdekelnek a részletek, olvasd el ezt a Steam Community útmutatót a Five-SeveN | Case Hardened „Blue Gems” és más ritka mintákról.

Nyiss Five-SeveN | Case Hardened ládákat

5. Retrobution

Ár: 0,55–3,20 $

A Retrobution a színektől kezdve a mintázaton át az általános érzésig egyértelműen a 60-as és 70-es évek retro design trendjeit idézi. Vicces tény: ezt a skint a Coridium készítette, amely többek között az ikonikus Asiimov Collection és a Decimator skint is tervezte. A Retrobution letisztult, érdekes megjelenése és az ára miatt tényleg nincs okod arra, hogy ne szerezd be most rögtön!

Nyiss Five-SeveN | Retrobution ládákat

6. Urban Hazard

Ár: 1 $

Az Urban Hazard szürke-fekete terepszínű mintázatot kombinál a fegyver csúszdáján lévő élénkpiros mintával. Van néhány kérdésünk az álcázás és a lehető legvilágosabb vörös kombináció logikájával kapcsolatban, de tegyük félre ezeket, és élvezzük a látványt. Az Urban Hazard futurisztikusan néz ki anélkül, hogy a sci-fi területére lépne, így meglehetősen univerzális választás bármilyen felszereléshez (és egy nagyszerű, elfogadható árú kiegészítője a piros CS2 skinek gyűjteményének).

Nyiss Five-SeveN | Urban Hazard ládákat

7. Fowl Play

Ár: 2–8 $

Nem csak a csirkés szóvicc miatt került fel ez a skin a listára… Bár elismerjük, hogy részben ez az oka. 

Még a fantasztikus név nélkül is remek választás ez a skin a Five-SeveN-edhez: a teal háttér nagyon jól kontrasztál a tollak fehér és fekete színével. Jól fog működni bármilyen zöld vagy kék témájú felszereléssel, ha egyszínű fegyverkészletet választasz.

Nyiss Five-SeveN | Fowl Play ládákat

8. Fall Hazard

Ár: 240–455 $

Kevés Five-SeveN skin olyan színes, mint a Fall Hazard — a színtelítettség és a kontrasztok miatt ez a skin igazán kiemelkedik a tömegből. És ki gondolta volna, hogy az építkezés biztonsága jó téma lehet egy CS2 skinhez?! Ha túljutsz a dizájn kezdeti zavarán, észreveszed az olyan apróbb részleteket, mint a leeső pálcika alak a markolaton és az apró táblák, amelyek tiltják az alkohol, a drogok és… a fegyverek használatát. Az OSHA büszke lenne.

A BLAST.tv Paris 2023 CS:GO bajnokság emlékére készült szuvenír változat gyakran sokkal olcsóbb. Találhatsz Steam listákat a Souvenir Fall Hazards terepen tesztelt állapotban 100 dollár alatti áron.

Nyiss Five-SeveN | Fall Hazard ládákat

9. Boost Protocol

Ár: 1,50–3,20 $

A futurisztikus és részletes Boost Protocol robot-témájú dizájnnal rendelkezik, bár ezt nem biztos, hogy teljes mértékben értékelni tudod, ha csak a fegyver oldalát nézed.

Five-SeveN | Boost Protocol rear sight (via 3D Skin Viewer by CS.Money)

A hátoldalon, a célzókészülék alatt egy robotfej stilizált képe látható (screenshot a CS.Money által készített 3D Skin Viewer segítségével). Most már van értelme a csúszkán lévő képnek — ez ugyanaz a robot, csak közelebbről.

A Boost Protocol-nál sokkal jobbat nem igazán találhatsz egy fehér töltethez vagy egy sci-fi témájú fegyverkészlethez.

Nyiss Five-SeveN | Boost Protocol ládákat

10. Neon Kimono

Ár: 250–1150 $

Itt a harmadik japán ihletésű skin ezen a listán: Neon Kimono, amely a japán kimonókon található hagyományos mintákat veszi alapul.

five-seven-neon-kimono cs2 skin

Ha már a mintáknál tartunk, a skin a mintaszámtól függően másképp fog kinézni, a színarányok változnak: egyes magok többnyire szürkék, míg másokban sokkal több a zöld. A zöldek általában keresettebbek, és valamivel drágábbak lehetnek, bár ez nem nagy árkülönbség.

Ha a zöld a kedvenced, nézd meg a CS2 legjobb zöld skinjeiről szóló bejegyzésünket is.

Nyiss Five-SeveN | Neon Kimono ládákat

Rendben, ennyi: a 10 legjobb Five-SeveN skin a CS2-ben. Remélem, találtál új külsőt a megbízható oldalfegyverednek! Ha inkább a Deagle fickó vagy lány vagy, nézd meg a legjobb Desert Eagle CS2 skinek listáját, látogass el a legjobb USP-S CS2 skinekre is, és mint mindig, jó szórakozást a Key-Drop-on!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A 15 legjobb P250 skin a CS2-ben

A CS2 szerepek és játékospozíciók magyarázata