CS2'deki En İyi 10 Five-SeveN Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 10 Five-SeveN Skini

KeyDrop Team

Etkileyici zırh delimine rağmen nispeten yüksek ateş hızı ve düşük geri tepmesi ile Five-SeveN hala oldukça önemsenmeyen bir silah. Süregelen kötü bir CS:GO şöhreti var. CS2’de aldığı güçlendirme silaha daha fazla dikkat çekti ve güzel Five-SeveN skinleri alma ve bunları deneme sırası geldiğini söyleyebiliriz!

1. Hyper Beast

Fiyat: 30$–107$

Hyper Beast listemizde olmalıydı, bu nedenle önce bu skine baksak iyi olabilir. Bu özel boyalı skinde parlak renklerde bir canavar (ve çok sayıda dişe sahip) görüyoruz, yeşil ve kırmızı renk paletiyle zıtlık kazanıyor. Başka bir deyişle, harika bir skin. Canavarın diliyle silahın tetiğini kapladığını fark edebildiniz mi? 

Bu skin, 2017 yılında oyuna geldi ve Atölye aracılığıyla gönderilmişti. Hyper Beast’i sevdiyseniz, bu sanat eserini üreten illüstratör Brock Hofer‘a da bir bakın ve serideki diğer skinleri alın:

Five-SeveN | Hyper Beast içeren kasalar açın

2. Kami

Fiyat: 1,10$–1,70$

Kami, manga sayfasına benzeyen bir tasarıma sahip; bu nedenle en iyi CS2 anime ve Japon esintili skinler listemize de girmiştir. Namlu kızağının ve rayın kirli beyazı ile kabzanın siyah rengi arasındaki kontrast oldukça havalı görünüyor ve manga tasarımları çok ayrıntılı. Sonuç olarak Galil AR | Kami (3$) ile uyumlu olacak temiz ve uygun fiyatlı bir skin.

Silahın üzerindeki tasarımın yerleşimi, desen numarasına bağlı ve bu nedenle skinin en son görünümü değişecektir. Bazı desenlerde namlu kızağının arkasında, arka nişangahın altında semboller ve görseller var. Bu görseller sevimli şeylerden yetişkin içeriklerine kadar değişkenlik gösteriyor. Yani bunları kendiniz incelemenizi tavsiye ederiz (göz kırpma emojisi). Çok da şaşırtıcı olmayan şekilde yetişkin içeriklere sahip desenler, 600$ ve daha fazla fiyatları ile en pahalıları. Pazar fiyatı 1$ olan bir skin için oldukça çılgın bir fiyat diyebiliriz.

Five-SeveN | Kami içeren kasalar açın

3. Violent Daimyo

Fiyat: 0,15$–0,60$

İlk olarak “Majestic Daimyo” olarak adlandırılmış bu skin, The Honey Badger tarafından oluşturulmuş Daimyo Koleksiyonunun bir parçası. Daimyo, feodal Japonya dönemlerinde Shogun’a hesap vermek zorunda olan toprak sahibi lord demek. Yani bu listede Japonya’dan ilham alan başka bir skin (listenin ilerleyen bölümlerinde bir tane daha olacak!).

Bu skin canlı mor renk ile gri ve siyah tonlarını silahın her yerini kaplayan detaylı desenlerle birleştiriyor. Silahın yan tarafında da samuray kasklarını ve çapraz katanaları anımsatan semboller ve imgeler göreceksiniz.

Five-SeveN | Violent Daimyo içeren kasalar açın

4. Case Hardened

Fiyat: 12$–25$

Bazı kişiler Case Hardened skinlerine kafayı takmışken bazıları da görünüşünü çok sevmiyor. Her iki türlü de Case Hardened Five-SeveN skinine bakmaya değer. Bu silah için “ciddi” skinlerden biri: nedeniniz ne olursa olsun, çoğu Five-SeveN skinleri biraz şapşal ve/veya abartılı görünüyor ve Case Hardened birkaç gerçekçi skinden biri.

Bu skin serisinde her zaman olduğu gibi, çok fazla mavi renk içeren desenler piyasa ortalamasının çok üzerinde fiyatlara sahip olacaktır (yüzlerce, hatta binlerce dolardan bahsediyoruz). Detaylar ilginizi çekiyorsa Five-SeveN | Case Hardened “Blue Gems” ve diğer nadir desenlerle ilgili bu Steam Topluluk rehberini okuyabilirsiniz.

Five-SeveN | Case Hardened içeren kasalar açın

5. Retrobution

Fiyat: 0,55$–3,20$

Renklerinden desenlerine ve genel hissiyatına kadar Retrobution, 60’ların ve 70’lerin retro tasarım trendlerine geri bir dönüş sunuyor. İlginç bilgi: bu skin, ikonik Asiimov Koleksiyonunun ve Decimator skinlerinin de tasarımcısı Coridium tarafından yapıldı. Retrobution’ın temiz, ilginç görüntüsü ve fiyatına bakarsak bu skini almamanız için hiçbir nedeninizin olmadığını söyleyebiliriz.

Five-SeveN | Retrobution içeren kasalar açın

6. Urban Hazard

Fiyat: 1$

Urban Hazard, gri ve siyah kamuflaj desenini silahın sürgüsünde parlak kırmızı bir tasarımla birleştirir. Kamuflajı mümkün olan en parlak kırmızıyla birleştirmenin ardındaki mantığın ne olduğu hakkında bazı sorularımız var ancak bunları bir kenara bırakalım ve sadece manzaranın tadını çıkaralım. Urban Hazard bilim kurgu alanına dokunmadan fütüristik görünüyor ve bu da onu tüm teçhizatlar için oldukça evrensel bir seçim haline getiriyor (ve kırmızı CS2 skinleri koleksiyonunuza harika ve makul fiyatlı bir seçim olabilir).

Five-SeveN | Urban Hazard içeren kasalar açın

7. Fowl Play

Fiyat: 2$–8$

Bu skin yalnızca adındaki kelime oyunu nedeniyle listemize girmedi… Bu da seçimimizi etkiledi, kabul edelim. 

Skinin harika bir adı olmasa da Five-SeveN silahınız için harika bir seçim: deniz mavisi arka plan, tüylerin beyaz ve siyah renkleriyle gerçekten iyi kontrast oluşturuyor. Tek renkli bir silah seti gerekiyorsa yeşil veya mavi temalı teçhizatlara yakışacaktır. 

Five-SeveN | Fowl Play içeren kasalar açın

8. Fall Hazard

Fiyat: 240$–455$

Çok az Five-SeveN skini Fall Hazard kadar renklidir. Skinin renk doygunluğu ve kontrastı kalabalıklardan sıyrılmasını sağlıyor. Ve şantiye güvenliğinin bir CS2 skini için iyi bir tema olabileceği kimin aklına gelirdi?! Bu tasarımın verdiği ilk kafa karışıklığını aştıktan sonra kabzadaki düşen çubuk figürü ve alkol, uyuşturucu ve silah kullanımının yasak olduğunu gösteren küçük işaretler gibi daha minik ayrıntıları da fark edersiniz. OSHA gurur duyardı.

Bu skinin Souvenir versiyonu BLAST.tv Paris 2023 CS:GO Şampiyonası anısına hazırlanmış ve çok daha ucuza bulunabilir. Field-Tested kondisyondaki Souvenir Fall Hazard skinlerini Steam listelerinde 100$’ın altına bulabilirsiniz.

Five-SeveN | Fall Hazard içeren kasalar açın

9. Boost Protocol

Fiyat: 1,50$–3,20$

Fütüristik ve ayrıntılı Boost Protocol, robot temalı bir tasarıma sahip ancak sadece silahın yan tarafına bakıyorsanız bunu tam olarak anlayamayabilirsiniz.

Five-SeveN | Boost Protocol rear sight (via 3D Skin Viewer by CS.Money)

Arkada, nişangahın altında bir robot kafasının stilize edilmiş bir görüntüsünü bulacaksınız (ekran görüntüsü 3D Skin Viewer by CS.Money‘den alınmıştır). Namlu kızağındaki görsel şimdi anlam kazanıyor: bu aynı robot ama daha yakın mesafeden bir görüntüsü.

Beyaz teçhizat veya bilim kurgu temalı bir silah seti için Boost Protocol’den daha iyisini bulamazsınız.

Five-SeveN | Boost Protocol içeren kasalar açın

10. Neon Kimono

Fiyat: 250$–1.150$

İşte bu listedeki Japon esintili üçüncü skin: Neon Kimono, Japon kimonolarında bulunan geleneksel desenlerden ilham alıyor.

five-seven-neon-kimono cs2 skin

Desenlerden bahsetmişken, skin desen numarasına bağlı olarak farklı görünür ve renk oranları değişir: bazı seed’ler çoğunlukla griyken, bazıları da çok daha fazla yeşile sahip olacaktır. Yeşil olanlar genellikle daha çok talep görür ve biraz daha pahalı olabilir ama çok da büyük bir fiyat farkı yoktur.

Yeşil şeyleri seviyorsanız CS2’deki en iyi yeşil skinler gönderimize de bakın.

Five-SeveN | Neon Kimono içeren kasalar açın

Pekale, hepsi bu kadar: CS2’deki en iyi 10 Five-SeveN skini. Umarız güvenilir tabancanız için yeni bir tarz bulmuşsunuzdur! Deagle’ı daha çok seviyorsanız en iyi Desert Eagle CS2 skinleri listemize bakın ve en iyi CS2 USP-S skinleri listemizi de ziyaret edin. Ve tabii ki Key-Drop’ta iyi eğlenceler dileriz!

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’deki En İyi 15 P250 Skini

CS2 Rolleri ve Oyuncu Pozisyonları