CS2'deki En İyi 15 P250 Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 15 P250 Skini

KeyDrop Team

P250 çok yönlü bir tabancadır. 300$ fiyat etiketiyle ucuzdur ve tabanca turunda mükemmel bir silah olarak, ekonomik bir canavar gibi veya AWP’ciler için destek silahı olarak kullanılabilir Nasıl kullanırsanız kullanın, bu tabancanın üzerine skin giydirmek iyi bir fikir olacaktır. İşte CS2’deki en iyi P250 skinleri!

1. See Ya Later

Fiyat: 2$–10$

Bu… Steampunk tarzında bir timsah mı? Biz öyle olduğunu düşünüyoruz. (Alt dişlerini görebiliyoruz, yani gerçekten bir timsah, kertenkele değil. Tartışmayı burada kapatsak iyi olur.) Her ne olursa olsun bu Steampunk tarzındaki sürüngen, eğlenceli grafik unsurlarla üretilmiş ve “eğlenceli” skinlerle iyi uyum sağlayacak. Tek Covert P250 olmasına karşın çok da pahalı değil. Yani ekonomik turlarınızda düşmanlarınızı öldürürken “GÖRÜŞÜRÜZ” (SEE YA LATER) demeye başlayabilirsiniz.

P250 | See Ya Later içeren kasalar açın

2. Visions

Fiyat: 2$–10$

Pekala, hippilerin CS2 skini yapmasına izin verilse ortaya ne çıkardı? Visions skinini yanıt olarak gösterebiliriz. Grateful Dead rock grubunun albümündeki sanat ve Kızılderili unsurları ile biraz psikedelik.

P250 | Visions içeren kasalar açın

3. Asiimov

Fiyat: 2$–20$

Tüm CS’deki en sevdiğimiz koleksiyonlardan biri olan Assimov, Counter-Strike’ın bilim kurgu temasının mihenk taşıdır. Başka Asiimov skinleriniz varsa bunu da alabilirsiniz. Fütüristik, temiz ve aynı zamanda kullanılmış gibi. Harika…

P250 | Asiimov içeren kasalar açın

4. Muertos

Fiyat: 4$–9$

Latin Amerika kültüründen ilham alan Muertos, merkezinde geleneksel desenlerle çevrili bir kafatası görüntüsüne sahip. Bu skin de kırmızı. Oldukça kırmızı. Ve biz beğendik! Daha fazla kırmızı CS2 skinine buradan bakabilirsiniz. 

P250 | Muertos içeren kasalar açın

5. Cartel

Fiyat: 5$–17$

Başka bir kafatası temalı skin ile Latin Amerika’da kalmaya devam ediyoruz. Bu kez bir kartel üyesinin kullanmış olabileceği gerçekçi silah görüntüsünde güzel gravürler oluşturan “bakır küfü” cilası görüyoruz. Gerçekten kusursuz ve beğendik!

P250 | Cartel içeren kasalar açın

6. Undertow

Fiyat: 36$–60$

Bu seferki kartel temalı değil, suyla ilgili. Siyah vurgulara sahip bu mavi skin, adının hakkını veriyor ve sahip olabileceğiniz başka mavi CS2 skinlerine canlılık katabilir. Kesinlikle iyi bir fikir.

P250 | Undertow içeren kasalar açın

7. Mehndi

Fiyat: 11$–22$

P250 birçok geleneksel tasarıma kaynaklık ediyor ve Mehndi, ilham almak için bizi Hindistan’a götürüyor. Paslı turuncu rengi, akıcı bir desenle birleştiğinde sade bir ekipman arayanlar için ilginç bir unsur haline geliyor.

P250 | Mehndi içeren kasalar açın

8. Apep’s Curse

Fiyat: 30$–140$

Hindistan’dan Mısır’a gidiyoruz. Apep’s Curse, İNANILMAZ derece altın renkte ve Anubis koleksiyonundan bekleyebileceğimiz üzere pek çok klasik Mısır teması içeriyor. Antik bir parlaklık gerekiyorsa, harika bir seçim.

P250 | Apep’s Curse içeren kasalar açın

9. X-Ray

Fiyat: 0,40$

Silahın içinde ne olduğunu hiç merak ettiniz mi? X-Ray skinleri, bunu görmenize imkan tanıyor. P250’de de durum böyle. Ama ateş veya şarjör değiştirme durumlarında skinde hiçbir şeyin değişmemesi biraz garip gelebilir. Yine de eğlenceli bir skin diyebiliriz.

P250 | X-Ray içeren kasalar açın

10. Supernova

Fiyat: 1$

Bu skin doğrudan Elite: Dangerous video oyunundan alınmış gibi. Çok eğlenceli, uzay temalı ve incelikle renklendirilmiş. Teçhizatınıza astronomi katmak istiyorsanız alabileceğiniz en iyi skinlerden biri.

P250 | Supernova içeren kasalar açın

11. Contaminant

Fiyat: 0,50$

Tripofobiniz varsa, yani delikli desenlerden hoşlanmıyorsanız bu skini pas geçmek isteyebilirsiniz. Contaminant’ta bir tür hastalık tarafından yenen, çürüyen bir silah var. Korku severler için işe yarayacak ilginç bir konsept, neden olmasın ki?

P250 | Contaminant içeren kasalar açın

12. Cassette

Fiyat: 0,15$

80’leri seviyorsanız, VHS’den ilham alan bu skine bayılacaksınız. VHS nedir mi? Kabaca DVD’lerden önce gelen şey… DVD ne mi? Netflix’ten önce dizileri ve filmleri disklere depolardık ve bunları TV’de görüntülemek üzere özel bir okuyucuya koyardık. Evet. Ve bundan da önce benzer şekilde kullanılan kasetler vardı. Tuhaf, değil mi? Skin buna atıfta bulunuyor ve oldukça eğlenceli!

P250 | Cassette içeren kasalar açın

13. Valence

Fiyat: 0,10$–0,70$

P250, fütüristik skin konusunda gerçekten bereketli ve Valence skini de yeni CS2 grafik motoruna gerçekten canlılık katan ucuz bir seçenek. Biz beğendik, daha çok böyle skin olsun lütfen!

P250 | Valence içeren kasalar açın

14. Whiteout

Fiyat: 26$–180$

Bu skin basit. Beyaz bir silah gerekiyorsa, beyaz bir silah alacaksınız. Süslü bir şey yok, sadece minimalist. Bu türden bir teçhizat topluyorsanız bu beyaz skin gerçekten işinize yarayacak.

P250 | Whiteout içeren kasalar açın

15. Wingshot

Fiyat: 1$–5$

Resmen güzellik! Wingshot, oldukça güzel bir temaya sahip oldukça güzel bir skin. Yine kafatası görüyoruz (P250’lerle kafataslarının alakası ne acaba?). Siyah ve sarı renkler güzel bir kombinasyon ve bu ucuz CS2 skini pek çok teçhizatla iyi gidecektir. Neden olmasın?

P250 | Wingshot içeren kasalar açın

Bu skinlerden herhangi biri kanınıza girdi mi? Bunlardan bazıları sizin fiyat aralığınızın dışındadır belki de? Daha pahalı skinler kazanmak üzere şansınızı denemek için her zaman Key-Drop’a gidebilirsiniz. Seçimlerimizden hoşlanmadınız mı? Sosyal medyadan bizimle etkileşim kurabilirsiniz!

Siz de beğenebilirsiniz

CS2 Gamma Doppler Phase: Rehber ve Fiyatlar

CS2’deki En İyi 10 Five-SeveN Skini