CS2 Gamma Doppler Phase: Rehber ve Fiyatlar | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2 Gamma Doppler Phase: Rehber ve Fiyatlar

KeyDrop Team

CS2’deki Gamma Doppler Phase’leri hakkında daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsunuz? İşte karşınızda tam bir kılavuz: her bir Phase’in görünümünden ve nadirliğinden değerine ve ayırt edici özelliklerine kadar bilmeniz gereken her şeyi anlatıyoruz. 

Bu gönderide belirtilen fiyatlar yaklaşık olarak verilmiştir ve zaman içerisinde dalgalanmalara tabi olabilir. Bu nedenle burada verilen fiyatlar ile mevcut pazar verileri arasında bazı değişiklikler olabilir. 

Hadi başlayalım! 

CS2 Gamma Doppler Phase’leri Nedir?

Gamma Doppler, Counter-Strike’ta nispeten nadir bir skindir, belirli bıçaklar ve Glock-18’in mevcuttur. Yeşilin çeşitli tonlarını siyah ve biraz da mavi ile harmanlayan farklı renk seçenekleriyle gelir. Bu varyasyonlar, Gamma Doppler’in Phase’leridir (faz): her bir Phase, bu aralıktan biraz farklı renk oranlarını içerir. 

Beş Gamma Doppler varyasyonu vardır. Phase 1, 2, 3 ve 4 bıçaklar Restricted nadirliğine sahiptir ve bir renk karışımı içerir. En nadir ve en pahalı Phase, Emerald olarak bilinir. Bu, %100 yeşil olan Classified bir bıçak skinidir. The Glock-18 | Gamma Doppler, Phase’ine bakılmaksızın her zaman Covert halindedir. 

Bir kasadan Gamma Doppler skini bulursanız hangi Phase’i alacağınız konusunda hiçbir etkiniz olamaz. Bu skin, Phase belirtilmeden yalnızca “Gamma Doppler” olarak listelenecektir.

Gamma Doppler’leri Doppler skinleriyle karıştırmayın. Doppler tamamen farklı bir skin olsa da mantığı aynı şekildedir. Doppler, oyunda Phase’leri içeren diğer tek skindir ve başlıca olarak siyah, kırmızı ve mavi tonlarını kullanır. 

Her neyse, işte Gamma Doppler Phase çeşitleri: 

Gamma Doppler Phase 1

Nadirlik: Restricted (Glock-18 için Covert) | Renk: siyah, yeşil

Phase 1 bıçaklar genellikle siyah renkte ve yeşil bir tonlamaya sahiptir. Butterfly veya Bowie gibi bazı bıçak türlerinin sapında veya parmak korumasında parlak yeşil vurgular vardır. Glock’ta ise Phase yalnızca sürgüyü ve sürgü kilidini etkiliyor, silahın geri kalanı her varyasyonda sabit siyah oluyor. 

Muhtemelen çok canlı veya özellikle nadir olmadığı için Phase 1 genellikle daha uygun fiyatlı oluyor ve bıçaklar, türüne bağlı olarak 180$ ile 3000$ arasında değişiyor. 

Gamma Doppler Phase 2

Nadirlik: Restricted (Glock-18 için Covert) | Renk: yeşil, siyah

Phase 2, Restricted’ler arasında en yeşil olandır; Rare ve Coveted Emerald’a oldukça benzerdir. Yaklaşık %80 oranında yeşil ve %20 oranında siyah rengi ile çoğu bıçakta canlı bir kaplama oluşturur. Sap kakmaları ve koruyucudaki renkler, Phase 1’e kıyasla daha soluk renkli, koyu bir yeşil içerir. 

Bıçaklar için ise Phase 2, dört Restricted Phase’i arasında en pahalı olandır çünkü yüksek miktarda yeşil renk içerir. Bıçaklar yaklaşık 200$ ile 4.200$ arasındadır. 

Gamma Doppler Phase 3

Nadirlik: Restricted (Glock-18 için Covert) | Renk: yeşil, siyah, açık mavi

Phase 3, yeterince uygun biçimde, karışıma üçüncü bir renk katıyor: camgöbeği veya açık mavi olarak bilinen açık ve parlak bir mavi tonu. 

Bu durum, renk paletini biraz karıştırıyor, baskın bir renk ortaya çıkmıyor. Phase 3, Phase 2’den (bıçaklar 180$–4.000$) birkaç yüz dolar daha ucuz olma eğiliminde. 

Gamma Doppler Phase 4

Nadirlik: Restricted (Glock-18 için Covert) | Renk: yeşil, siyah, lime yeşili

Phase 4’te camgöbeği/açık mavi renk, lime yeşili ile değişiyor ve daha canlı bir karışım ortaya çıkıyor. Korumalıklar ve kabzadaki lime rengi vurgular güzel bir şekilde ortaya çıkıyor ve yeşilin farklı tonları, skine derinlik katıyor. 

Phase 4’teki çoğu bıçak, 180$ ile 3.500$ arasında olmak üzere orta segmentte fiyat etiketlerine sahip. 

Gamma Doppler Emerald

Nadirlik: Classified (Glock-18 için Covert) | Renk: yeşil

%100 yeşil olan Emerald, açık ara en gıpta ile bakılan Gamma Doppler skini ve CS2’deki en pahalı skinlerden biri. Bıçaklar tamamen yeşilken bıçak saplarında çok az renk vardır veya hiç renk yoktur; bıçaklar oyunda gerçekten etkileyici görünür. 

Emerald fiyatları da oldukça çarpıcıdır: doğrudan satın aldığınızda en ucuz Shadow Dagger için 550$’dan başlayan fiyatlar ve en düşük float değerine sahip Karambit veya Butterfly Knife için ise 20.000$’dan fazla ücret ödemeniz gerekecektir. 

Gamma Doppler Phase’leri: Fiyatlar ve Değer

Her bir Gamma Doppler Phase’inin değerine baktığımızda her şeyi incelediğimizi söyleyebiliriz ancak hızlı bir genel bakış yapalım:

  • Emerald’lar, tüm bıçak türlerinde açık ara en pahalı skinlerdir. 
  • Phase 2, hemen hemen her bıçak için en pahalı Restricted Phase’idir (1–4). 
  • Phase 1 ve 3 genellikle daha uygun fiyatlı olurken Phase 4 ise ortada bir yerde duruyor ancak her bir fiyat, bıçak türüne ve mevcut pazar trendlerine bağlı olarak değişebiliyor. 

Yani Doppler bıçakları, Phase fiyatları bakımından güçlü trendlere sahipken Gamma Doppler’ler daha tahmin edilemez oluyor ve Phase 1–4 fiyatları arasında küçük farklılıklar görülüyor. 

En ucuz Gamma Doppler bıçakları arasında Gut Knife (230$–1.000$), Shadow Daggers (180$–1.500$) ve Bowie Knife (360$–2.500$) var. En pahalı bıçaklar ise her zamanki gibi: M9 Bayonet (1.300$–15.000$), Karambit (1.700$–+20.000$) ve Butterfly Knife (2.000$–+20.000$). 

Glock-18’i biraz ihmal ettiğimizin farkındayız ancak genelde bu silah hakkında söylenecek çok şey yok. Phase 1–4 Factory New Glock-18 | Gamma Doppler fiyatları ise 50$ ile 200$ arasında değişiyor ve Emerald versiyonu 500$ ile 2.000$’ı buluyor. 

Değeri Etkileyen Diğer Faktörler

Phase, fiyatı etkileyen tek faktör değil ve beklenenin aksine pek çok istisna var. Özellikle de düşük float değerine (0,000XXXX) sahip bıçaklar, nadir desenlere sahip bıçaklar gibi pazar fiyatlarından birkaç kat daha fazla fiyata mal oluyor. Minimum Wear bıçaklar da nadirlikleri nedeniyle Factory New muadilleri kadar (hatta belki de daha fazla) pahalı olabiliyor: bıçakların float aralığı 0,00–0,08 olduğu için Minimum Wear bıçaklar bulmak nispeten zor hale geliyor. 

Glock’ta ise 0,50’ye uzanan daha geniş bir float değeri var ve böylece her aşınma kondisyonu mevcut. Bu nedenle Factory New versiyonu en değerlisi. Bunların fiyatları genellikle sadece çıkartmalar tarafından etkileniyor. 

Gamma Doppler Skinleri Nasıl Alınır?

Bütçeniz elverişliyse istediğiniz Gamma Doppler skinini istediğiniz Phase’de almanın en hızlı ve en güvenli yolu, bunu Steam Topluluk Pazarı’ndan veya başka bir platformda satın almaktır. En nadir Emerald Phase’i bile tüm bıçak türleri için kolayca bulunabilir. Yani tedarik kesinlikle bir sorun değildir ancak çoğumuz için fiyat etiketi sorun oluyor. Kasalar da burada devreye giriyor. 

CS2 Kasası Satın Almak

Gamma Doppler edinmek için daha uygun fiyatlı bir yöntem de kasa açmaktır ancak bildiğiniz üzere bu yöntemde birkaç sorun var. Öncelikle resmi bir CS2 kasasından Gamma Doppler bıçak alma şansınız, en hafif tabirle pek de uygun değil. Kesin oranlar henüz açıklanmadı ancak bir kasadan bıçak düşürme ihtimaliniz yaklaşık %0,26 (yani ortalama olarak neredeyse 400 kasa açarsanız bir bıçak düşürebilirsiniz). Bu tabii ki herhangi bir bıçak alma ihtimali: özellikle de Gamma Doppler bıçağı alma ihtimali çok daha düşük. 

Yine de daha önce kasalardan Gamma Doppler alan oldu; harcayacak paranız varsa ve şans sizin yanınızdaysa deneyebilirsiniz. Gamma Doppler bıçakları hem Gamma Kasalarında hem de Dreams and Nightmares ve Operation Riptide kasalarında bulabilirsiniz. İşte her bir kasadaki bıçaklara genel bir bakış: 

Knife TypeDreams & Nightmares Case
Operation Riptide Case
Gamma Case
Gamma 2 Case
Bayonet
Bowie Knife
Butterfly Knife
Falchion Knife
Flip Knife
Gut Knife
Huntsman Knife
Karambit
M9 Bayonet
Shadow Daggers
CS2’de Gamma Doppler Skinleri İçeren Kasalar

Bu kasaları yalnızca Gamma Doppler bulmak için satın alacaksanız paranızı Operation Riptide kasasına harcamayın. Bu kasanın satışı durduruldu ve fiyatları fazlasıyla yükseldi (bu yazıyı kaleme alırken anahtarsız fiyatı 5$’dan fazlaydı). Dreams and Nightmares kasası aynı bıçakları içeriyor ve fiyatı yalnızca 0,75$ civarında

Ayrıca Glock’un bu tabloda olmadığını fark edeceksiniz: şu anda herhangi bir resmi CS2 kasasına dahil değil bu silah. Ama bunu Key-Drop’tan alabilirsiniz. Hangi kasaların drop içerdiğini görmek için Glock-18 | Gamma Doppler ürün sayfasını ziyaret edin. 

Kasalar hakkında daha fazla ipucu ve bilgi için CS2’de açabileceğiniz en iyi kasalar rehberimize bakın. Butterfly Knife almak istiyorsanız, CS2’de Butterfly Knife içeren tüm kasalara özel bir gönderimiz var. 

Gamma Doppler Skinleri İçeren Key-Drop Kasaları Açmak

CS2 kasasından Gamma Doppler alma ihtimali sizi heyecanlandırmadı mı? Kendinizi suçlamayın. Bunun için çokça sabır, para ve hatta bunlardan daha da çok şans gerek. Key-Drop, Gamma Doppler skinleri içeren onlarca kasa ile daha basit bur alternatif ve çok daha iyi oranlar sunar. Knives Case‘e bir bakın. Düşme ihtimali %0,853 gibi yüksek oranlara çıkan birkaç Gamma Doppler skini içeriyor! Daha ucuz bir seçenek arıyorsanız Token Case‘i deneyebilirsiniz: bu kasa Butterfly Knife | Gamma Doppler içeriyor. Hatırlarsanız bu skin 20 bin dolar fiyatı bulabiliyor. 

Yukarıdaki tabloda ilginizi çeken bıçağın bağlantısına tıklayın. Belirli Gamma Doppler bıçak türünün düşme ihtimalini gösteren Key-Drop kasaları listeleyen bir ürün sayfası göreceksiniz. Hiç değilse, Key-Drop ile kesin oranları önceden bilirsiniz ve anahtarların fiyatını hesaba katmak zorunda değilsiniz!

Her neyse, söyleyeceklerimiz bu kadar. Artık neredeyse Gamma Doppler konusunda uzmansınız. Halihazırda bakmadıysanız CS2 Doppler Phase’leri gönderimize de bakabilirsiniz. Key-Drop’ta iyi eğlenceler dileriz!

Siz de beğenebilirsiniz

CS2 Doppler Phase: Rehber ve Fiyatlar

CS2’deki En İyi 15 P250 Skini