MP5 vs. MP7 a CS2-ben: Mit érdemes felszerelni? | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

MP5 vs. MP7 a CS2-ben: Mit érdemes felszerelni?

KeyDrop Team

Az MP5-SD és az MP7 a két SMG, amelyet választhatsz, hogy feltöltsd. Bár már nem zárják ki egymást, nem biztos, hogy a legjobb ötlet, ha mindkettőnek két helyet foglalsz el a középszintű fegyvereid között. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a kettő közötti különbséget, és hogy melyiket érdemes választanod a játékstílusodnak megfelelően — MP5 vs. MP7?

MP5 vs. MP7: áttekintés

MP5-SDMP7
Ár1500 $1500 $
Lőszer3030
Lövő modellKisebb visszarúgás, nagyobb mozgáspontatlanságNagyobb visszarúgás, kisebb mozgáspontatlanság
Alaptár2729
További jellemzőkHangtompító, gyorsabb mozgás sebességNincs hangtompító, lassabb mozgási sebesség

Amint láthatod, a két fegyver általános lényege, hogy az egyik egy „lövöldözős” típus, a másik pedig egy „sunyi csőrű”. Az M4A4 vs. M4A1-S vitával ellentétben ez nem a profi színtéren dőlt el, és nincs árkülönbség, így ez valóban preferencia kérdése. Leírjuk, hogy milyen játékstílusra van szükséged az egyes fegyverekhez, mert végső soron ez csak rajtad múlik.

MP7

Az MP7-et gyakran használják erővel vásárolt páncélozott ellenfelek ellen, és valószínűleg jobb a T-oldalon, mint a CT-oldalon a mozgáspontossági előnyei és az általános finomság hiánya miatt.

Remekül alkalmas a helyszínek rohanására és arra, hogy nehéz célpontot alkosson. Ha agresszív CT vagy, akkor is nagyszerű választás, hogy lerohand a terroristákat, és meglepd őket. Ha azonban nem játszol túl agresszívan, az MP7-es lehet, hogy cserben hagy, ha hosszabb távú harcokat veszel fel, és megpróbálod tartani a szöget.

MP5-SD

Az MP5-SD kiválóan alkalmas CT-horgonyzónak vagy leselkedőnek a hangtompítója és a viszonylag nagyobb pontossága miatt. A nyomjelzők hiánya miatt füstölőkkel való játékra is jó, és mivel csendes, így nehezebb követni.

A hátrányok futás és lövöldözés közben jelentkeznek, a nagy mozgási pontatlanság miatt nem fogod tudni teljes mértékben kihasználni az SMG előnyeit, így inkább egy alulteljesített puska lesz, mint bármi más. Szóval, ha türelmetlen vagy, mindenképpen az MP7-et válaszd.

Mindkettőt felszereljem?

Mindkettő felszerelése csak akkor jó, ha nem tervezel túl sok más középszintű fegyvert használni. Azt javasoljuk, hogy a két másik MP egyike mellett tarts egy XM1014-et, egy MAG-7/Nova-t, egy MP9/MAC-10-et és egy P90-et. Tehát ha soha nem használod egyiket sem ezek közül a fegyverek közül, jó ötlet lehet kicserélni őket egy MP7-re vagy MP5-re. Ellenkező esetben valószínűleg érdemes megmaradnod egynél. Felszerelhetsz egyet a CT oldalra és egyet a T oldalra is. Itt a határ a csillagos ég. Amit azonban tanácsolnánk, hogy ne olvassunk bele túl sokat ezekbe a cikkekbe. Játsszon mindkét fegyverrel, és nézze meg, melyik működik jobban. Így úgy játszhatod a CS2-t, ahogyan azt játszani kell — vagyis ahogyan te akarod!

Szóval, MP5 vs. MP7 a CS2-ben: melyik fegyvert választottad Ha van rá lehetőséged, mindenképpen mondd el nekünk a közösségi oldalainkon!

Ön is szeretheti

A 12 legjobb FAMAS Skin a CS2-ben

A legjobb sárga CS2 skinek minden fegyvertípushoz