A 12 legjobb FAMAS Skin a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

A 12 legjobb FAMAS Skin a CS2-ben

KeyDrop Team

Oké, tudom, mire gondolsz. A „legjobb” és a „FAMAS skin” szavak nem igazán illenek össze. Igazságos — őszintén szólva a Counter-Strike szenvedett a nagyszerű FAMAS skinek nagy hiányától, különösen ahhoz képest, hogy a többi puska mennyire szeretett dizájnt kap. A legolcsóbb CT-s AR még a 2024-es Kilowatt ládával sem kapott új skint. De hé, ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincsenek tisztességes FAMAS skinek a CS2-ben! Itt vannak a mi top választásaink, talán találsz valamit a kedvedre valót.

1. Pulse

Ár: 6–7 $

Kezdjük valami élénk és színes dologgal. A Pulse egyszerű geometriai mintákat tartalmaz, érdekes lila és rózsaszín színösszeállításban. A színek egyértelműen a design erősségei, különösen az élénk fénypontok. Nem csoda, hogy a CS2 legjobb lila skinjeinek listájára is felkerült.

Nyiss FAMAS | Pulse ládákat

2. Valence

Ár: 2–7 $

A szürke alapszínnel és az élénkpiros és narancssárga akcentusokkal a Valence modern és eléggé figyelemfelkeltő egy FAMAS skinhez képest. A színek közötti kontraszt természetesen a Factory New-ban lesz a legszembetűnőbb, de a Valence a magas lebegőkben is érdekesen néz ki — van egy kopott, sérült kinézete, ami nagyon jól működik:

Nyiss FAMAS | Valence ládákat

3. Survivor Z

Ár: 0,15–0,60 $

A Survivor Z, ha már a kopott és lepusztult filmeknél tartunk, nagyjából így kezdődik. Úgy fog kinézni a FAMAS-od, mintha több ezer zombit szabadított volna meg a szenvedéstől egy képzett, nos, Survivor kezében. Remek választás egy poszt-apokaliptikus felszereléshez, és nagyon megfizethető — jóval egy dollár alatt van az ára, ezért is szerepeltettük a CS2 legjobb olcsó skinjeinek listáján.

Nyiss FAMAS | Survivor Z ládákat

4. Mecha Industries

Ár: 3–9 $

Ha a túlélés nem neked való, mit szólnál egy kis sci-fihez? A Mecha Industries egyértelműen egy űrkolóniába való, valahol a Tejútrendszer távoli részein, köszönhetően a modern színvilágnak, a mintáknak és az olyan hangsúlyoknak, mint a magazin feletti figyelmeztető táblák vagy az apró vonalkód a készlet közelében. Jó választás, ha futurisztikus megjelenésre törekszel.

Nyiss FAMAS | Mecha Industries ládákat

5. ZX Spectron

Ár: 1–7 $

A jövőtől a retróig: a ZX Spectron dizájnja a vintage játékszámítógépek előtt tiszteleg. A skin ihletője az 1982-ben megjelent 8 bites ZX Spectrum otthoni számítógép volt. A fekete test, a színes csíkok, a piros felirat és a skin neve mind közvetlen utalás a ZX Spectrum dizájnjára.

Mindent egybevetve, nagyon jól néz ki, ha szereted az ilyesmit (vagy egy retró felszerelés építését). És a kis „ablak” a tárban egy szép húzás. A skin készítője, a S.H.A.D.O.W egy egész kollekciót tervezett ZX Spectron skinekből, bár eddig csak a FAMAS került be a játékba.

Nyiss FAMAS | ZX Spectron ládákat

6. Styx

Ár: 2–9 $

Styx élénkvörös alapjának kombinációja a képességek és csontok részletes mintázatával egy érdekes, bár kissé általános CS2-skint eredményez. Talán azért nem tűnik egy kicsit eredetinek, mert az ebben a dizájnban használt koponyák egy csomó más Valve által készített skinben is megjelennek, mint például az AWP | Acheron, a P250 | Contamination vagy a Glock-18 | Nuclear Garden, többek között.

Mégis, a FAMAS skinekkel összefüggésben a Styx jó választás lehet. A név a görög alvilág, a Hádész fő folyójára utal — ez választja el a holtak birodalmát az élők földjétől. Elég találó, tekintve, hogy a legfontosabb dolog, amit a FAMAS-szal fogsz csinálni, az ellenségeid megölése.

Nyiss FAMAS | Styx ládákat

7. Neural Net

Ár: 1–2 $

A CS2-ben található tisztességes FAMAS-skinek közül sokan a piros színt használják, ezért rázzuk fel a dolgokat egy sárgával. (Bár ha a piros a kedvenced, később nézd meg a legjobb piros CS2-skinekről szóló útmutatónkat).

A Neural Net egy elég egyszerű skin, geometrikus sárga-szürke mintával és egy kis kopással a széleken. Vicces tény: SLIMEface tervezte, aki leginkább a Bloodsport skin sorozat megalkotásáról ismert.

Nyiss FAMAS | Neural Net ládákat

8. Commemoration

Ár: 11–20 $

Ez az arany FAMAS skin a Counter-Strike 20 éves fennállásának emlékére készült. Úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint egy érem vagy emlékérme, az összes CS pályát felsorolja az állományon, és egy katonai stílusú emblémát tartalmaz egy 5-ös csapattal. A fa markolat is érdekes részlet.

Nyiss FAMAS | Commemoration ládákat

9. Waters of Nephthys

Ár: 32–125 $

Végre egy kék! Ez a skin egyszerűnek tűnhet egy állóképen, de akcióban sokkal menőbbnek tűnik, különösen a Source 2 fényeffektusokkal. A játékban a kék árnyalatai ezen a skinen a fényviszonyoktól függően változnak és változnak, mint egy holo matricán. Valójában sok játékos kék holo matricákat ad hozzá ehhez a skinhez, hogy még fényesebbé tegye. Ha szereted a kék ruhákat, nézd meg a CS2 legjobb kék skinjeit tartalmazó listánkat.

Nephthys egy ókori egyiptomi istennő volt, aki többek között a halál élményét szimbolizálta. Egyébként, ha úgy gondolod, hogy a „Nephthys” egy nagy szó, tudtad, hogy mit jelent valójában a FAMAS? „Fusil d’Assaut de la Manufacture d’Armes de Saint-Étienne”. Igen, ez az.

Nyiss FAMAS | Waters of Nephthys ládákat

10. Djinn

Ár: 2–14 $

A Djinn fekete alapon gravírozott acélbetétekkel rendelkezik, amelyek közül az egyik a címadó Djinnt ábrázolja. A karakter (más néven dzsinn) az arab mitológiából származó szellem, amely az emberek számára láthatatlan, de képes befolyásolni az emberi döntéseket és életeket. Mindenesetre a skin dizájnján úgy tűnik, hogy a dzsinn szarvakkal rendelkezik, kettős kardot tart a kezében, és úgy néz ki, mint egy karakter a korai Diablo játékokból. Jó választás, ha egy tompított, sötét loadoutra vágysz.

Nyiss FAMAS | Djinn ládákat

11. Eye of Athena

Ár: 3–13 $

Mi az, ami egy gépesített baglyot mutat, és nagyon hasonlít egy stresszoldó kifestőkönyv elkészült oldalára? Így van, az Eye of Athena FAMAS skin. Ez a FAMAS egyik legbonyolultabb dizájnja, és érdekes színösszeállítással rendelkezik, sárga, szürke és barna színekkel, egy kis zölddel. 

Kocka sarok: Athéné a görög mitológiában a bölcsesség és a hadviselés istennője volt, és gyakran ábrázolták bagolyként. Innen ered ennek a skinnek a neve és kialakítása (és a rajzfilmekben és gyerekmesékben szereplő „bölcs” baglyok).

Nyiss FAMAS | Eye of Athena ládákat

12. Roll Cage

Ár: 2–17 $

A Roll Cage a verseny- és rallye-képek által inspirált (és a kosear Rally kollekciójának része), a fekete, piros és fehér fényezést kombinálja a „szponzor” logókkal és más részletekkel, amelyeket egy rallye-autón is elvárhatsz. A dizájn talán legkirályabb aspektusa a puska egyes részeit borító „piszok”.

Egyébként, ha kíváncsi vagy, mi az a „bukókeret”, ez egy olyan keret, amelyet az autóba építenek, hogy megvédje az utasokat a sérülésektől abban az esetben, ha az autó felborul.

Nyiss FAMAS | Roll Cage ládákat

Még mindig úgy gondolja, hogy nincsenek jó FAMAS skinek a CS2-ben? Remélhetőleg legalább egy ezek közül megakadt a szemed — ha nem, nos, rengeteg nagyszerű CS2 skin van az M4A4-hez… Jó szórakozást a Key-Drop-on, és köszönjük az olvasást!

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

Mi az a Wingman a CS2-ben?

MP5 vs. MP7 a CS2-ben: Mit érdemes felszerelni?