Mi az a Wingman a CS2-ben? | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

Mi az a Wingman a CS2-ben?

KeyDrop Team

A Wingman egy 2017-ben a Counter-Strike-hoz hozzáadott játékmód, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a klasszikus pályák kisebb verzióin 2v2 versenyeken versenyezzenek. Itt be is fejezhetnénk ezt a cikket, de hé, az unalmas lenne, nem igaz? Éppen ezért, meséljünk még többet a CS2-ben található Wingmanről!

Hogyan játszhatsz Wingman-t a CS2-ben?

Egyszerűen csak válaszd ki a Wingman menüpontot a játékmódok menüből. Sorba állhatsz egy barátoddal, vagy egyedül, hogy egy másik véletlenszerű játékossal kerülj össze. Ez minden, amit tenned kell!

Ugyanazok a térképek?

A Wingman kis térképekkel rendelkezik (egy bombahelyre korlátozódik). Minden jelenlegi CS2 térkép egy meglévő térkép „kis” változata: Inferno, Nuke, Overpass vagy Vertigo, egy helyszínre korlátozva.

Az Inferno esetében a kérdéses helyszín az A, és a terroristák a közepén spawnolnak, így a kapcsolatfelvétel rendkívül gyors

Az Overpasson a helyszín B (ami rendkívül megnehezíti a terroristák dolgát), és a Ts-ek a graffitik közelében spawnolnak.

A Nuke-on a B oldal egyben az aréna is, a Terroristák a Secretben spawnolnak, míg a CT-k a rámpán.

A Vertigón pedig ismét a B-vel nézünk szembe. A spawnok nem változnak.

Ugyanazok a szabályok?

A gazdaság egy kicsit más, a kerek veszteségek nem olyan büntető jellegűek. A másik oldalról azonban a Wingman MR9 formátumban játszódik, ami azt jelenti, hogy 9 fordulót kell nyerned a játék megnyeréséhez.

Tudsz feljebb lépni a Wingmanben?

A Wingman külön rangsorokkal rendelkezik, ami a régi CS2-es időkre emlékeztet. Itt nem véletlenszerű pontértéket kapsz. Ehelyett a következő CS2 Wingman rangok valamelyike leszel:

  • Silver (I, II, III, IV)
  • Gold Nova (I, II, III, IV)
  • Master Guardian (I, II, Elite)
  • Distinguished Master Guardian
  • Legendary Eagle
  • Legendary Eagle Master
  • Supreme Master First Class
  • Global Elite

Mint a jó öreg CS:GO-ban, fogalmunk sincs, hogy a ranglétra-emelések és ranglétra-csökkenések miben rejlenek. Biztosan van egy rejtett MMR, de ez csak egy rejtett dolog. Nézd meg a CS2 rangokról szóló útmutatónkat, hogy többet megtudj arról, hogyan működnek a kompetitív és a Premier módban. 

Mik a jó stratégiák a Wingman számára?

Terroristaként játszani a Wingmanben pokoli lehet. Ezért, meg kell tanulni néhány alapvető segédprogramot, hogy segítsen belépni a helyszínen. Egyenlő tűzerővel és a számok játékának képtelenségével a CT-k lényegében folyamatosan tele vannak a támadni kívánt pozícióval. Ez azt jelenti, hogy molinókat és füstöket kell dobnod, hogy fedezd a megközelítésedet és esélyt adj magadnak. 

Ezen kívül kommunikálj, kattints a fejekre, és csináld azt, amit egy normális CS2 játékban is tennél, és jó leszel! Itt találsz még többet arról, hogyan lehetsz jobb a CS2-ben.

És ez minden! A Wingman a CS2-ben egyszerű, de ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj nekünk a közösségi oldalakon. Ha elindultok játszani, a netkód legyen örökké a kegyetekben!

Ön is szeretheti

Minden CS2 késtípus: Teljes útmutató árakkal

A 12 legjobb FAMAS Skin a CS2-ben