CS2'deki En İyi 12 FAMAS Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 12 FAMAS Skini

KeyDrop Team

Pekala, ne düşündüğünüzü biliyoruz. “En iyi” ve “FAMAS” kelimeleri bir araya gelince garip oluyor. Yine de tüm dürüstlüğümüzle Counter-Strike’ta harika FAMAS skinlerinin olmadığını söyleyebiliriz; özellikle de diğer tüfeklerde bulunan tasarım aşklarıyla kıyasla büyük bir eksiklikten muzdarip. En ucuz CT tarafı AR silahı, 2024 Kilowatt Case ile bile yeni bir skin almadı. Ama bu demek değil ki CS2’de hiç güzel FAMAS skini yok! İşte bizim en iyi seçimlerimiz, belki hoşunuza gidecek bir şey bulursunuz.

1. Pulse

Fiyat: 6$–7$

Canlı ve renkli bir şeyle başlayalım. Pulse, mor ve pembe renklerin ilginç bir renk şemasında buluştuğu basit geometrik desenleri içeriyor. Bu tasarımın güçlü yönü kesinlikle renkleri, özellikle de parlak vurguları. CS2’deki en iyi mor skinler listemize de girmesine şaşmamalı.

FAMAS | Pulse içeren kasalar açın

2. Valence

Fiyat: 2$–7$

Gri baz renk, parlak kırmızı ve turuncu vurgularla Valence, FAMAS skinleri arasında modern ve oldukça göz doldurucu duruyor. Bu renklerin oluşturduğu kontrast, Factory New halde en iyi sonucu verecektir ama Valence yüksek float değerlerinde de ilginç görünüyor. Güzel bir tasarım sergileyen yıpranmış ve sıkıntısı varmış gibi bir görünüm sunuyor:

FAMAS | Valence içeren kasalar açın

3. Survivor Z

Fiyat: 0,15$–0,60$

Söz konusu yıpranmış skinlere gelmişken Survivor Z, bu listenin başını çekmeye aday. Bu skin, FAMAS’ınızı binlerce zombinin acılarını bir Felaketzedenin ellerine bırakmış gibi gösterecek. Kıyamet sonrası ekipmanları seviyorsanız harika bir seçenek ve oldukça cep dostu. Bir doların altında fiyatıyla CS2’deki en ucuz ve en iyi skinler listemize de girmiş bulunmakta.

FAMAS | Survivor Z içeren kasalar açın

4. Mecha Industries

Fiyat: 3$–9$

Survival size göre değilse bilim kurguya ne dersiniz? Mecha Industries, şarjörün üzerindeki uyarı işaretleri veya kundağın yanındaki küçük barkod gibi unsurlar ve modern renk şeması, desenleri ve vurgularıyla Samanyolu’nun uzaklarında bir yerdeki uzay kolonisine aitmiş gibi duruyor. Fütüristik bir görünüm elde etmek istiyorsanız güzel seçim.

FAMAS | Mecha Industries içeren kasalar açın

5. ZX Spectron

Fiyat: 1$–7$

Gelecekten geçmişe: ZX Spectron’un tasarımı, eski tarz oyun bilgisayarlarına bir saygı duruşu mahiyetinde. Bu skim, 1982 yılında piyasaya sürülen 8-bit ev bilgisayar oyunu ZX Spectrum‘dan esinlenmiş. Siyah gövde, renkli çizgiler, kırmızı yazı ve skinin adı, ZX Spectrum’un tasarımına doğrudan gönderme yapıyor.

Sonuç olarak bu tarz şeyleri seviyorsanız (veya retro teçhizat kurmak istiyorsanız) oldukça havalı görünüyor. Şarjördeki küçük “pencere” ise güzel bir dokunuş. Skinin yapımcısı S.H.A.D.O.W, ZX Spectron skinleri koleksiyonu tasarladı ancak şu ana kadar yalnıza FAMAS oyuna katıldı.

FAMAS | ZX Spectron içeren kasalar açın

6. Styx

Fiyat: 2$–9$

Styx’in parlak kırmızı bir tabanda detaylı kafatası ve kemik desenleri bize ilginç ve biraz da genel bir CS2 skini veriyor. Belki de biraz orijinal olmayan bir skin havası sergiliyor diyebiliriz çünkü bu tasarımdaki kafatasları AWP | Acheron, P250 | Contamination veya Glock-18 | Nuclear Garden gibi Valve tarafından tasarlanan pek çok skinde de görülmekte.

FAMAS’lar arasında değerlendirdiğimizde Styx yine de güzel bir seçim olabilir. Skinin ismi, Yunan Yeraltı Dünyası‘na, Hades’in nehrine bir göndermedir. Bu nehir, ölüler diyarını yaşayanlar diyarından ayırır. FAMAS’ınızla yapacağınız en önemli şeyin düşmanlarınızı öldürmek olduğu göz önüne alındığında, bu isim oldukça uygun.

FAMAS | Styx içeren kasalar açın

7. Neural Net

Fiyat: 1$–2$

CS2’deki pek çok güzel FAMAS skini, kırmızı renk temasıyla uyumlu ve bu nedenle işleri biraz sarı renkle değiştirelim. (Tabii ki kırmızıyı seviyorsanız CS2 en iyi kırmızı skinler listemize de daha sonra bakabilirsiniz.)

Neural Net oldukça sade bir skin; sarı ve gri geometrik desenler ve kenarlarda biraz aşınma var. İlginç bilgi: Bu skin, Bloodsport skin serisinin üreticisi SLIMEface tarafından tasarlandı.

FAMAS | Neural Net içeren kasalar açın

8. Commemoration

Fiyat: 11$–20$

Bu altın FAMAS skini, Counter-Strike’ın 20. yılını kutluyor. Daha çok madalyaya veya hatıra parasına benzetilmek üzere tasarlanan skin, şarjöründe tüm CS haritalarını listeliyor ve 5’li bir takım ile askeri bir tarzda amblemi içeriyor. Ahşap kabza da ilginç bir detay.

FAMAS | Commemoration içeren kasalar açın

9. Waters of Nephthys

Fiyat: 32$–125$

Sonunda mavi bir FAMAS! Bu skin, durgun bir görsel ile basit görünebilir ama aksiyon halindeyken, özellikle de Source 2 ışık efektleriyle birlikte çok daha havalı. Oyun içerisinde skin üzerindeki mavi tonlar, tıpkı bir holo çıkartması gibi ışığa göre değişiyor. Aslında pek çok oyuncu bu skini daha parlak hale getirmek için mavi holo çıkartmaları ekliyor. Mavi ekipmanlar ilginizi çekiyorsa CS2’deki en iyi mavi skinler listemize de bakabilirsiniz.

Nephthys, başka şeylerin yanı sıra ölüm deneyimini sembolize eden bir Antik Mısır tanrıçası. Nephthys’in anlamının derin olduğunu düşünüyorsanız, FAMAS’ın açılımının ne olduğunu gerçekten biliyor musunuz? “Fusil d’Assaut de la Manufacture d’Armes de Saint-Étienne” (Saint-Étienne Silah İmalatı Saldırı Tüfeği). Evet.

FAMAS | Waters of Nephthys içeren kasalar açın

10. Djinn

Fiyat: 2$–14$

Djinn, adından da anlaşılacağı üzere üç harfli diye tabir ettiğimiz anlamı taşıyor ve siyah bir tabana kazınmış çelik kakmalar görülüyor. Jinn olarak da bilinen bu karakter, Arap mitolojisinde insanlara görünmeyen ama insan seçimlerini ve yaşamlarını etkileyebilen bir ruh. Her neyse, skinin tasarımında Djinn’in boynuzları olduğu, iki kılıç tuttuğu ve erken dönem Diablo oyunlarından fırlamış bir karaktere benzediği görülüyor. Koyu tonlu, karanlık ekipmanları seviyorsanız güzel bir seçim.

FAMAS | Djinn içeren kasalar açın

11. Eye of Athena

Fiyat: 3$–13$

Mekanikleşmiş bir baykuşa ve rahatlatıcı bir boyama kitabından alınan bir sayfaya benzeyen şey nedir? Bu doğru, Eye of Athena FAMAS skini. FAMAS için karmaşık bir tarz içeren skin ve güzel bir yeşil dokunuşla birlikte sarı, gri ve kahverengi renk şemasına ev sahipliği yapıyor. 

İnek öğrenciler için: Athena, Yunan mitolojisinde bilgelik ve savaş tanrıçasıdır ve genellikle baykuş olarak tasvir edilir. Skinin adı da buradan (ve çizgi filmler ve çocuk hikayelerindeki “bilge” baykuşlardan) geliyor.

FAMAS | Eye of Athena içeren kasalar açın

12. Roll Cage

Fiyat: 2$–17$

Yarış ve ralli görüntülerinden ilham alan (ve kosear tarafından yapılmış Rally koleksiyonunun bir parçası olan) Roll Cage, ralli arabasında görebileceğiniz “sponsor” logoları ve diğer detaylarla birlikte siyah, kırmızı ve beyaz boyaları bir araya getiriyor. Bu tasarımın belki de en havalı tarafı, tüfeğin parçalarını kaplayan “kir”.

Bu arada “roll cage”in (takla kafesi) ne olduğunu merak ediyorsanız bu, aracın devrilmesi durumunda yolcuların yaralanmasını önlemek için araca yerleştirilmiş bir çerçevedir.

FAMAS | Roll Cage içeren kasalar açın

CS2’de hala güzel bir FAMAS skini olmadığını mı düşünüyorsunuz? Umuyoruz ki en azından gözünüze bir tanesi ilişmiştir. İlginizi çeken hiçbir şey olmadıysa buradan M4A4 için harika CS2 skinlerini bulabilirsiniz… Key-Drop’ta iyi eğlenceler diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz!

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

CS2’de Wingman Nedir?

CS2’de MP5 ve MP7: Hangisini Kullanalım?