CS2'deki En İyi 12 MP7 Skini | Key-Drop Blog
İçeriğe geç
Eve dönüş

CS2’deki En İyi 12 MP7 Skini

KeyDrop Team

29’luk iyi bir taban hasarı ve hareket doğruluğu ile MP7 agresif ve ateş et-kaç oyun tarzları için mükemmel bir hafif makinelidir. Kulağınıza uygun geliyorsa mükemmel skininizi seçerek işe koyulun! İşte 1$’ın altında başlayan fiyatlarla CS2’deki en iyi MP7 skinleri.

1. Abyssal Apparition

Fiyat: 1$–9$

Weird West estetiğindeki renk paletini andıran Abyssal Apparition üreticisine göre bu skin, “terk edilmiş ruhların kabuslar çukuruna düştüğünü tasvir ediyor”. Bu tasarımdaki desenler ve şekiller biraz ofset yapıda; Chromatic Aberration (AWP ve Galil AR) ve SSG 08 | Parallax skinlerine benzer kafa karıştırıcı bir efekt ortaya koyuyor.

MP7 | Abyssal Apparition içeren kasalar açın

2. Bloodsport

Fiyat: 1$–4$

Kırmızı, beyaz ve siyah renk kombinasyonu, bolca detay ve logo ile Bloodsport skinini başka skinlerle karıştırmak çok zor. Tasarım, yarış arabalarında görebileceğiniz sponsor logolarını içeren yarış ve ekstrem sporlardan ilham almış. İlginç bilgi: bu skindeki QR kodu (tetiğin üzerinde) okutursanız blog.counter-strike.net internet sitesine yönlendirilirsiniz.

MP7 | Bloodsport içeren kasalar açın

3. Armor Core

Fiyat: 0,20$

Bu skin, Armored Core oyun serisi tarafından sponsorlu değildir… ama modern ve faydacı görünümü sayesinde kolayca sponsor olunabilirmiş. Fırçalanmış çeliği siyah renkle buluşturan Armor Core şık ve basit bir skindir, askeri tarzdan bilim kurgu temasına kadar her tür teçhizat için mükemmeldir. Ve sadece 20 cent fiyat etiketine sahip.

MP7 | Armor Core içeren kasalar açın

4. Guerrilla

Fiyat: 0,35$–1,60$

MP7’yi her iki takım da kullanabilse de tartışmasız bir Terörist silahıdır bu. Çünkü Teröristlerin benimsediği etrafı tarama yaklaşımı için harikadır. Ve kaba, gerilla tarzıyla Guerrilla kesinlikle bir Terörist skinidir diyebiliriz. Guerilla Warfare CS2 ajan skini ile kombine ederseniz çok daha etkili olacaktır.

MP7 | Guerrilla içeren kasalar açın

5. Nemesis

Fiyat: 5$–14$

Havalı bir skin. Nemesis, Destiny evreninde sizi öldürmeye çalışabilecek bir sentetik canavarı andıran Özel Boyalı bir skindir. Bu tasarımın keyfini tamamen çıkarmak için Factory New versiyonuna (yalnızca 14$ fiyat etiketi ile) talip olmaya değerdir.

MP7 | Nemesis içeren kasalar açın

6. Cirrus

Fiyat: 0,15$–0,60$

MP7 fütüristik ve bilim kurgu temalı tasarımlarla oldukça uyum sağlıyor ve Cirrus da bu konseptin iyi bir kanıtı. Metalik mavinin koyu gri ile basit bir kombinasyonu, hafif beyaz vurgularla birlikte sade ama detaylı ve modern bir tasarım oluşturuyor. Mavi CS2 skinleri ilginizi çekiyorsa mükemmel bir seçim.

MP7 | Cirrus içeren kasalar açın

7. Powercore

Fiyat: 0,60$–4$

MP7’nizi motorlu bir alet gibi gösterecek bir skin mi? Neden olmasın! MP7’nin şekli aslında bu amaç için iyi iş görüyor ve yeşil-sarı skin, bu SMG’yi darbeli matkaba benzetmekte oldukça başarılı.

Yeşil CS2 skinlerini veya bu görüntüyü seviyorsanız buna eş SCAR-20 | Powercore skinini de alabilirsiniz. Ancak dürüst olmak gerekirse, el aleti havası, keskin nişancı tüfeğiyle çok bir anlam ifade etmiyor.

MP7 | Powercore içeren kasalar açın

8. Whiteout

Fiyat: 12$–700$

Beyaz, beyazdır. Sadece bundan ibarettir.

Ve ayrıca pahalıdır, özellikle de tek kelimeyle açıklanabilen bir skine göre. Bu skinin float değeri 0.06’dan başlıyor ve Factory New Whiteout skinlerinin inanılmaz fiyatlara satılmasının sebebini de açıklıyor diyebiliriz: nispeten nadir olan bu skinlerin Minimal Wear kondisyonu 0.07 float değerinden başlıyor (ne anlattığımızı anlamadıysanız CS2 float hakkındaki yazımızı okuyabilirsiniz).

Bu skini sevdiyseniz ancak 600$ harcamak istemiyorsanız merak etmeyin: Minimal Wear Whiteout’lar çok daha uygun fiyatlı. Steam’de yaklaşık 90$’a ve üçüncü taraf pazar yerlerinde daha da ucuza satılan bir skin.

MP7 | Whiteout içeren kasalar açın

9. Special Delivery

Fiyat: 1,40$–4$

Pek çok harika skinlerin yanı sıra Asiimov ve Decimator koleksiyonunun da üreticisi olan Coridium tarafından yapılmıştır Special Delivery. Bu, gizli belgelerde görebileceğiniz renkleri, filigranları ve pulları kullanarak askeri yazışmalardan esinlenmiş bir skin.

Factory New hali bu detayları en canlı şekilde göstermesine rağmen skin, yüksek float değerlerinde de ilginç şeyler sunuyor:

MP7 | Special Delivery içeren kasalar açın

10. Urban Hazard

Fiyat: 0,25$

Kamuflaj desenleri belki de en ucuz ve sıradan skinler gibi görünüyor oldukları için Counter-Strike hayranları arasında pek sevilmiyor. Urban Hazard’daki kamuflaj deseni ise özellikle turuncu vurgularla güzel bir görüntü sunuyor. Sade, sağlam ve uygun fiyatlı bir skin.

MP7 | Urban Hazard içeren kasalar açın

11. Neon Ply

Fiyat: 1,10$–6$

Neon Ply’da güneşin neredeyse tüm renkleri ahşap damarları içeren bir desene sıkıştırılmış. Haritada kendinizi kamufle etmek istiyorsanız bu skin işinizi görmeyecektir ama MP7’nin pek de kamuflajda kullanılacak bir silah olmadığını belirtmemiz gerek.

MP7 | Neon Ply içeren kasalar açın

12. Anodized Navy

Fiyat: 0,50$

Whiteout’ı sevmeyen minimalistler için bir başka seçenek: koyu mavi ve krom tabanlı Anodized Navy. Şık ve zarif bir görüntü için temiz kullanın veya en iyi çıkartmalarınızı sergilemek üzere bir arka plan olarak tasarlayın.

MP7 | Anodized Navy içeren kasalar açın

İşte bu kadar: CS2’deki en iyi MP7 skinlerini gördünüz. Bu skinlerin çoğu oldukça cep dostu ama bütçenizi aşan skinlere ulaşmak isterseniz bunları Key-Drop’ta kazanmayı deneyebilirsiniz! Ve hala hangi SMG’yi kullanacağınıza karar veremediyseniz CS2 MP5 ve MP7 karşılaştırmasına bakabilirsiniz.

KeyDrop Team

Paylaşın:

Siz de beğenebilirsiniz

En İyi CS2 Crosshair’leri: Kodlar ve Nasıl Değiştirileceği