12 legjobb MP7 skinek a CS2-ben | Key-Drop Blog
Ugrás a tartalomra
Vissza a főoldalra

12 legjobb MP7 skinek a CS2-ben

KeyDrop Team

A tisztességes, 29-es alapsebzéssel és jó mozgási pontossággal az MP7-es géppisztoly tökéletes az agresszív, futás és lövöldözés játékstílushoz. Ha ez rád vall, kezdd a tökéletes skin kiválasztásával! Íme a CS2 legjobb MP7-es skinjei, amelyek ára 1 dollár alatt kezdődik.

1. Abyssal Apparition

Ár: 1–9 $

Az első az Abyssal Apparition, amelynek színpalettája a Weird West esztétikára emlékeztet, és alkotója szerint „elhagyott lelkeket ábrázol, akik a rémálmok gödrébe zuhannak”. A minták és formák ebben a dizájnban kissé eltolódtak, ami a Chromatic Aberration (AWP és Galil AR) és SSG 08 | Parallax skinekhez hasonló zavaró hatást kelt.

Nyiss MP7 | Abyssal Apparition ládákat

2. Bloodsport

Ár: 1–4 $

A piros, fehér és fekete színkombináció, valamint a bőséges részletek és logók között szó szerint lehetetlen összetéveszteni a Bloodsport skinét bármi mással. A dizájnt a versenyzés és az extrém sportok ihlették, beleértve a versenyautókon látható szponzorlogókat is. Vicces tény: a QR-kód beolvasása (a ravasz felett) erről a skinről a blog.counter-strike.net oldalra vezet.

Nyiss MP7 | Bloodsport ládákat

3. Armor Core

Ár: 0,20 $

Ez a skin semmilyen módon nem kapcsolódik az Armored Core játéksorozathoz… de modern, használati megjelenésével könnyen lehetne az. A fekete színt csiszolt acéllal kombináló Armor Core elegáns, egyszerű és tökéletes bármilyen felszereléshez, a katonai stílusú fegyverkészletektől a sci-fiig. És csak körülbelül 20 centbe kerül.

Nyiss MP7 | Armor Core ládákat

4. Guerrilla

Ár: 0,35–1,60 $

Bár az MP7 mindkét oldalon elérhető a CS2-ben, vitathatatlanul inkább a T oldal fegyvere, mivel tökéletes a sok Ts által alkalmazott „all-guns-blazing” megközelítéshez. A Guerrilla pedig egyértelműen a T oldal skinje, durva, nos, gerilla stílusú megjelenéssel. Kombináld a Guerrilla Warfare CS2 ügynök skinjével, és máris készen állsz.

Nyiss MP7 | Guerrilla ládákat

5. Nemesis

Ár: 5–14 $

Ez egy király. A Nemesis egy Custom Paint Job-stílusú skin, amely egy szintetikus szörnyetegre emlékeztet, ami a Destiny univerzumban próbálna megölni téged. Érdemes a Factory New verzióért fizetni (amúgy is csak 14 dollár körül van), hogy teljes egészében értékelni tudd ezt a dizájnt.

Nyiss MP7 | Nemesis ládákat

6. Cirrus

Ár: 0,15–0,60 $

Az MP7 nagyon jól alkalmas futurisztikus, sci-fi stílusú formatervezésre, és a Cirrus ideális bizonyíték erre a koncepcióra. A metálkék és a sötétszürke egyszerű kombinációja, néhány apró fehér akcentussal, egyszerű, de részletes, modern dizájnt eredményez. Tökéletes választás, ha a kék CS2 skinek híve vagy.

Nyiss MP7 | Cirrus ládákat

7. Powercore

Ár: 0,60–4 $

Egy skin, ami az MP7-esedet egy elektromos szerszámnak tünteti fel? Miért is ne! Az MP7 formája valóban jól működik erre a célra, és a zöld-sárga skin elég jól sikerült, hogy az SMG-je egy fúrókalapácsra hasonlítson.

Ha szereted a zöld CS2 skint vagy ezt a különleges megjelenést, szerezhetsz egy hozzá illő SCAR-20-at | Powercore, bár őszintén szólva, az elektromos szerszámos trükknek sokkal kevesebb vizuális értelme van egy mesterlövészpuskával.

Nyiss MP7 | Powercore ládákat

8. Whiteout

Ár: 12–700 $

A white out az… fehér. Ennyi, tényleg.

Ja, és drága is, különösen egy olyan dologhoz képest, amit egy szóval le lehet írni. Ennek a skinnek a lebegési tartománya 0,06-nál kezdődik, ami némileg magyarázatot ad a Factory New Whiteoutok őrült áraira: viszonylag ritkák, mivel a Minimal Wear állapot 0,07-nél kezdődik (a CS2 lebegésről itt olvashatsz többet, ha nem vagy biztos benne, hogy miről beszélünk).

Ha tetszik ez a skin, de nem szeretnél 600 dollárnál többet költeni rá, ne aggódj: a Minimal Wear Whiteout sokkal kevesebbe kerül. A Steamen körülbelül 90 dollárért vásárolhatod meg, a harmadik féltől származó piacokon pedig még ennél is kevesebbért.

Nyiss MP7 | Whiteout ládákat

9. Special Delivery

Ár: 1,40–4 $

A Special Delivery egy skin a Coridiumtól, akik az Asiimov és a Decimator kollekciókat is hozták nekünk, egy csomó más fantasztikus skin mellett. Ezt a skin-t a katonai levelezés ihlette, olyan színeket, vízjeleket és bélyegzőket használ, amilyeneket a titkos dokumentumokban találsz.

Bár a Factory New mutatja meg ezeket a részleteket a legjobban, a skin a magas lebegésben is érdekesen néz ki:

Nyiss MP7 | Special Delivery ládákat

10. Urban Hazard

Ár: 0,25 $

A Counter-Strike rajongók nem nagyon szeretik a camo mintákat, talán azért, mert általában a legolcsóbb, legelterjedtebb skineken jelennek meg. Az Urban Hazard álcázása azonban nagyon jól működik, különösen a narancssárga hangsúlyokkal. Egyszerű, szolid, megfizethető skin.

Nyiss MP7 | Urban Hazard ládákat

11. Neon Ply

Ár: 1,10–6 $

A Neon Ply szinte minden színt tartalmaz a nap alatt, facsempe mintázatba préselve. Ha be akarsz olvadni, ez a skin nem sokat fog segíteni — és ez így is van rendjén, mivel az MP7 nem igazán egy beolvadós fegyver.

Nyiss MP7 | Neon Ply ládákat

12. Anodized Navy

Ár: 0,50 $

A minimalisták számára, akik nem szeretik a Whiteoutot, itt egy másik lehetőség: a sötétkék, krómozott Anodized Navy. Tartsa tisztán a letisztult, elegáns megjelenés érdekében, vagy használja háttereként a legjobb matricák bemutatásához.

Nyiss MP7 | Anodized Navy ládákat

Ennyi: a CS2 legjobb MP7-es skinjeit már láttad. A legtöbbjük nagyon megfizethető, de azok, amelyek kívül esnek a költségvetéseden, próbáld meg megnyerni őket a Key-Drop-on! Ha pedig még mindig bizonytalan vagy, hogy melyik SMG-t válaszd, nézd meg a következő CS2 MP5 vs. MP7 összehasonlító útmutatónkat.

KeyDrop Team

Megosztás:

Ön is szeretheti

A legjobb CS2 célkeresztek: Kódok és hogyan változtassuk meg

A Legjobb Poszt-Apokaliptikus CS2 Skinek: Teljes Utmutató